Stamatis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2008 Μέχρι πριν λίγες μέρες είχα ένα mouse της Logitech το MX518. Λόγω βλάβης που εμφάνισε το ποντίκι πήγε για RMA... Σήμερα έμαθα πως δεν υπάρχει στην αγορά και επομένως δεν είναι δυνατή η αντικατάστασή του με ένα όμοιο ποντίκι. Το κατάστημα που με εξυπηρετεί θα μου δώσει πιστωτικό. Η ερώτηση μου είναι πιο ποντίκι μου προτείνετε να πάρω (πάντα για gaming, ίσως και καμιά δουλίτσα me sketchup) Οι επιλογές μου έιναι: 1)Logitech G5 2)Microsoft SideWinder Αυτό της Microsoft υπάρχει και σε Bulk και η διαφορά του με το retail ειναι 18 ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούνιος 20, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2008 Logitech G5 Είναι καταπληκτικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Ιούνιος 20, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2008 Πηγαινε παρε το Lachesis το οποιο ειναι απο τα καλυτερα της αγορας τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 22, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2008 logi G5κλασεις ανοτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούνιος 22, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2008 Μέχρι πριν λίγες μέρες είχα ένα mouse της Logitech το MX518. Λόγω βλάβης που εμφάνισε το ποντίκι πήγε για RMA... Σήμερα έμαθα πως δεν υπάρχει στην αγορά και επομένως δεν είναι δυνατή η αντικατάστασή του με ένα όμοιο ποντίκι. Το κατάστημα που με εξυπηρετεί θα μου δώσει πιστωτικό. Η ερώτηση μου είναι πιο ποντίκι μου προτείνετε να πάρω (πάντα για gaming, ίσως και καμιά δουλίτσα me sketchup)Οι επιλογές μου έιναι: 1)Logitech G5 2)Microsoft SideWinder Αυτό της Microsoft υπάρχει και σε Bulk και η διαφορά του με το retail ειναι 18 ευρω. δεν βαζεις κατι παραπανω να παρεις το κορυφαιο G9?? σιγουρα καλυτερο απο οτι κυκλοφορει:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιούνιος 22, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2008 δεν βαζεις κατι παραπανω να παρεις το κορυφαιο G9??σιγουρα καλυτερο απο οτι κυκλοφορει:banging:+1Aπλά τα σπάει...:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Ιούνιος 22, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2008 εγω ειχα το g7 παλια αλλα ακομα πιστευω οτι το logitech 518 ειναι κλασεις ανωτερο. στα διπλα λευτα παιζει και το g9 που ειναι το καλυτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 22, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2008 Άλλη μια για το G9. Μου αρέσει πολύ περισσότερο από το G5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 22, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2008 δεν αξίζει sorry που σας το λέωόσοι gamers παίξανε με G9 απλά είπανε ότι είναι ότι χειρότερο έχει βγάλει η logi.και επειδή είναι ακριβότερο η πιο καινούριο δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερομην σας παραμυθιαζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 22, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2008 Παιδιά, παραμυθιαστήκαμε όλοι μαζί μου φαίνεται.. Πουλάμε το G9 και παίρνουμε G5!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούνιος 22, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2008 για μενα το g7 γιατι το g9 δεν μου αρεσει εμφανισιακα :tongue: Ειναι και ασυρματο το g7 με μπαταριες επαναφορτιζομενες και με βαση φορτισης Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 22, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2008 Αν ήταν να αγοράζαμε βάσει εμφάνισης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούνιος 22, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2008 Για το G7 όμως εχουν ακουστει πολλά προβλήματα τόσο για την διάρκεια των μπαταριών όσο για την ληψη ειδικά σε κατόχους Wi-Fi....Το G9 πάντως που εχω με εχει βολέψει απίστευτα, ειδικά λόγω των 2 διαφορετικών grips που εχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Ιούνιος 22, 2008 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2008 εγω το ειχα το g7 πρωτον η μπαταρια που αδιαζε συνεχεια σου εσπαγε τα νευρα γιατι μπορει να αδιαζε την ωρα που επαιζες. ειχε το γνωστο προβλημα με το double click και το εστηλα για rma και εκανα 2 μηνες να βγαλω ακρη. τελικα πηρα το 518 το ποιο σταθερο ποντικη που ειχα ποτε απλα πραγματα και normal τιμη. optical ftw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιούνιος 22, 2008 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2008 ειχε το γνωστο προβλημα με το double click και το εστηλα για rma και εκανα 2 μηνες να βγαλω ακρη.Yποθέτω πως δεν το έστειλες στη logitech αλλά στο κατάστημα απ' το οποίο το αγόρασες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 22, 2008 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2008 518 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 22, 2008 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2008 518μετά το 518 κανένα άλλο δεν αξίζειέχω αλλάξει 6-7 ποντίκια και κατέληξα στο 518 με hyperglydz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Ιούνιος 22, 2008 Author #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2008 Λοιπόν ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις. Έχουμε και λέμε, αρχικά σκέφτηκα το G9 αλλά λόγω τιμής + το ότι δεν νιώθω σιγουρία για την απόδοσή του στο θέμα gaming είπα να μην προχωρήσω στην αγορά του. Το G7 δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο κατάστημα οπότε πάει και αυτό (+ δεν εμπιστεύομαι τα ασύρματα στο gaming). ΜΧ518 δεν υπάρχει... (έτσι μου είπανε) οπότε μονόδρομος για G5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Ιούνιος 22, 2008 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2008 http://www.razerzone.com/p-66-razer-lachesis-gaming-mouse.aspx ... +ξερο ψωμι.Καθαρα για pros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Ιούνιος 22, 2008 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2008 το g5 εχει τα μειονεκτηματα του g7. δλδ laser και ο αισθητηρας χανει, glossy και οταν υδρωνεις γλυστραει, και το προβλημα με το double click. κακη επιλογη.αμα δεις στο skroutz υπαρχει το 518http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570197http://www.multirama.gr/multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=Mouse&cp_id=60362 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.