Jump to content

Αγορά Gaming Μouse

Stamatis

Recommended Posts

Μέχρι πριν λίγες μέρες είχα ένα mouse της Logitech το MX518. Λόγω βλάβης που εμφάνισε το ποντίκι πήγε για RMA... :rip: Σήμερα έμαθα πως δεν υπάρχει στην αγορά και επομένως δεν είναι δυνατή η αντικατάστασή του με ένα όμοιο ποντίκι. Το κατάστημα που με εξυπηρετεί θα μου δώσει πιστωτικό. Η ερώτηση μου είναι πιο ποντίκι μου προτείνετε να πάρω (πάντα για gaming, ίσως και καμιά δουλίτσα me sketchup)

Οι επιλογές μου έιναι:

1)Logitech G5

2)Microsoft SideWinder

Αυτό της Microsoft υπάρχει και σε Bulk και η διαφορά του με το retail ειναι 18 ευρω.

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply
Μέχρι πριν λίγες μέρες είχα ένα mouse της Logitech το MX518. Λόγω βλάβης που εμφάνισε το ποντίκι πήγε για RMA... :rip: Σήμερα έμαθα πως δεν υπάρχει στην αγορά και επομένως δεν είναι δυνατή η αντικατάστασή του με ένα όμοιο ποντίκι. Το κατάστημα που με εξυπηρετεί θα μου δώσει πιστωτικό. Η ερώτηση μου είναι πιο ποντίκι μου προτείνετε να πάρω (πάντα για gaming, ίσως και καμιά δουλίτσα me sketchup)

Οι επιλογές μου έιναι:

1)Logitech G5

2)Microsoft SideWinder

Αυτό της Microsoft υπάρχει και σε Bulk και η διαφορά του με το retail ειναι 18 ευρω.

δεν βαζεις κατι παραπανω να παρεις το κορυφαιο G9??

σιγουρα καλυτερο απο οτι κυκλοφορει:banging:

δεν αξίζει sorry που σας το λέω

όσοι gamers παίξανε με G9 απλά είπανε ότι είναι ότι χειρότερο έχει βγάλει η logi.

και επειδή είναι ακριβότερο η πιο καινούριο δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερο

μην σας παραμυθιαζουν.

Για το G7 όμως εχουν ακουστει πολλά προβλήματα τόσο για την διάρκεια των μπαταριών όσο για την ληψη ειδικά σε κατόχους Wi-Fi....

Το G9 πάντως που εχω με εχει βολέψει απίστευτα, ειδικά λόγω των 2 διαφορετικών grips που εχει...

εγω το ειχα το g7 πρωτον η μπαταρια που αδιαζε συνεχεια σου εσπαγε τα νευρα γιατι μπορει να αδιαζε την ωρα που επαιζες. ειχε το γνωστο προβλημα με το double click και το εστηλα για rma και εκανα 2 μηνες να βγαλω ακρη. τελικα πηρα το 518 το ποιο σταθερο ποντικη που ειχα ποτε απλα πραγματα και normal τιμη. optical ftw!

ειχε το γνωστο προβλημα με το double click και το εστηλα για rma και εκανα 2 μηνες να βγαλω ακρη.

Yποθέτω πως δεν το έστειλες στη logitech αλλά στο κατάστημα απ' το οποίο το αγόρασες...

Λοιπόν ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις. Έχουμε και λέμε, αρχικά σκέφτηκα το G9 αλλά λόγω τιμής + το ότι δεν νιώθω σιγουρία για την απόδοσή του στο θέμα gaming είπα να μην προχωρήσω στην αγορά του. Το G7 δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο κατάστημα οπότε πάει και αυτό (+ δεν εμπιστεύομαι τα ασύρματα στο gaming). ΜΧ518 δεν υπάρχει... (έτσι μου είπανε) οπότε μονόδρομος για G5.

το g5 εχει τα μειονεκτηματα του g7. δλδ laser και ο αισθητηρας χανει, glossy και οταν υδρωνεις γλυστραει, και το προβλημα με το double click. κακη επιλογη.

αμα δεις στο skroutz υπαρχει το 518

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570197

http://www.multirama.gr/multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=Mouse&cp_id=60362

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.