jimakos21 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2008 Kαλησπέρα φίλοι μου. Εδώ και καιρό σκέφτομαι να ανεβάσω τις τάσεις της κάρτας γραφικών μου [8800 Gts 320 (G80) ] Ο λόγος είναι απλός. Ασχολούμαι και έχω πόρωση με το benchmark. Μ'αρεσει πάρα πολυ να clockάρω και να bencharω και δυστηχω τροω πορτα αρκετα νωρις απο την καρτα μου. Τα κλοκς της κάρτας μου απείραχτη Ειναι 656/1003. Είναι το όριο που έχω πιάσει με την κάρτα μου (είτε με νερό είτε με αέρα) και δεν ανεβαίνει ουτε hz παραπάνω! Το θέμα είναι οτι εγώ δεν εχω μοντάρει και ποτέ . Πόσο μάλλον την gpu μου. Αλλα μου λενε (2 φίλοι μου) οτι είναι σχετικά εύκολο. Βρήκα λοιπόν ένα οδηγό (που ουσιαστικά ειναι ο πιο κατατοπιστικός στο διαδυκτιο ) αλλά δυσκολεύομαι. Θέλω απο τα παιδιά που έχουν πειράξει τις κάρτες τους να μου εξηγήσουν την διαδικασία καλύτερα (καθώς με δυσκολεύουν κ τα αγγλικά ) και να με συμβουλεύσουν. Ορίστε ο οδηγος που βρήκα. http://sg.vr-zone.com/?i=4641 ΕΡΩΤΗΜΑ 1ο: Ποσο ανεβάζει τις θερμοκρασίες το vmod. Πρέπει να το έχω υπολογισμένο αυτό, μην την κάψω την καρτούλα. ΕΡΩΤΗΜΑ 2ο: Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να την στείλω την κάρτα?? Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Παρακαλώ απαντάτε σοβαρά και τεκμιριωμένα και με εμπειρία πάνω στο θέμα. :)
jimakos21 Ιούνιος 20, 2008 Author #2 Ιούνιος 20, 2008 Μα καλά δεν έχει ασχοληθή κανένας καμμένος με VmoD??
blindy Ιούνιος 20, 2008 #3 Ιούνιος 20, 2008 Ερωτημα 1Οταν ρυθμισεις τις αντιστασεις που θα προσθεσεις στις μεγιστες τιμες (αυτες που σου δινει στις photo) κανονικα δεν θα αλαξει το ρευμα.Μειωνοντας τες θα αρχισει το ρευμα να ανεβαινει αρα μπορεις να παρακολουθεις τις θερμοκρασιες σου.1.Σιγουρεψου πως οι αντιστασεις που γραφουν ειναι σωστες (τα Ω απο το σημειο που κανεις την ενωση πριν και μετα την προσθηκη της αντιστασης πρεπει να ειναι σχεδον ιδια)2.Μην μεταβαλεις αντισταση με το pc ανοιχτο3.Η μεταβολη να ειναι μικρη (παρε πολυστροφες μεταβλητες αντιστασεις)Ερωτημα 2Σαφως υπαρχει φοβος να στειλεις την καρτα κυριως με το κολητηρι Αν δεν εισαι εξικιωμενος με τετοιες κολησεις βρες μια αχρηστη πλακετα και προπονησου
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.