nobig Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2008 Την καλημέρα μουΠρέπει να φτιάξω μια βάση δεδομένων για ανταλλακτικά οχημάτων. Σκέφτομαι κάτι που θα έχει κωδικούς ανταλλακτικών και εικόνες τους μαζί με τις τιμές τους.Στο excel έχω φτιάξει ένα αρχείο που υπολογίζουμε την τιμή λιανικής απο μια τιμή που μας δίνει ο κατασκευαστής. Αυτό που θέλω να υλοποιήσω είναι να ψάχνω για κάποιο κωδικό και να μου βγάζει την εικόνα του ανταλλακτικού μαζί με την τιμή του. Οι εικόνες έχουν σύνολα ανταλλακτικών οπότε αρκετοί κωδικοί αντιστοιχούν σε μια εικόνα.Οι απορίες μου είναι πως μπορώ να ομαδοποιήσω κάποιος κωδικούς ώστε να μου βγάζουν μια εικόνα αντι να το κάνω για κάθε κωδικό ξεχωριστάΥπολογισμούς απλούς μπορώ να κάνω στην access ή να τραβήξω τα δεδομένα απο το excel? Επίσης σκέφτομαι τις φωτογραφίες αντί να τις ενσωματώσω στο αρχείο της access και να γίνει θεόβαρο να τις τραβάω απο καταλόγους στον δίσκοΚάποιο πρόγραμμα που να κάνει την συγκεκριμένη δουλειά πιο απλά αν υπάρχει
Michalis761416003192 Ιούνιος 20, 2008 #2 Ιούνιος 20, 2008 Filemakerwww.filemaker.comΑπλά το τέλειο για την δουλεία που θέλεις.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.