Jump to content

SSD συγκριτικό #3: Mtron-age!

Chosen

Recommended Posts

Τσεκάρετε κι αυτό το site. Δεν το έχω δοκιμάσει, το βρήκα απο την mtron.

Από επικοινωνία που είχα μαζί τους:Τιμοκατάλογος

Καλούτσικες τιμές, αν δεν πληρώνεις ΦΠΑ. Ειδάλλως πρόσθεσε κι ένα 21% πάνω (ΦΠΑ Βελγίου).

Σε γενικές γραμμές είναι φτηνότερα από την Komplett που έχει ακόμα τον 32άρη στο χιλιάρικο Oo

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply
For Buyers from European Countries with a valid VAT (TVA-BTW) number prices are as stated, no sales tax will be added.

For Buyers from European Countries with no valid VAT (TVA-BTW) number, please add 21% (Belgium) sales tax.

Το ΦΠΑ είναι valid VAT?

Valid VAT ειναι επαγγελματικό ΑΦΜ...

ΑΦΜ δλδ που δικαιούται να αγοράσει χωρις τον ΦΠΑ...

Μάλιστα.. Οπότε στις τιμές προστίθεται ένα 21% και συνεπώς συμφέρει το site που δίνει ο Chosen.

Δε μιλησε κανείς για φορο (=δασμο)...

Το ΦΠΑ του Βελγίου ειναι 21%, το οποίο μπορείς να αποφύγεις με επαγγελματικό ΑΦΜ...

^^ το αυτό. Αν και δεν κατάλαβα ποτέ, γιατί όταν παίρνεις με επαγγελματικό ΑΦΜ από εξωτερικό δεν πληρώνεις ΦΠΑ, ενώ αν πάρεις κάτι από Ελλάδα πληρώνεις κανονικά ΦΠΑ, αλλά επιστρέφεται από την Δυσφορία (Εφορία, αλλά ηχητικά μόνο τέτοια δεν είναι :p)

^^ το αυτό. Αν και δεν κατάλαβα ποτέ, γιατί όταν παίρνεις με επαγγελματικό ΑΦΜ από εξωτερικό δεν πληρώνεις ΦΠΑ, ενώ αν πάρεις κάτι από Ελλάδα πληρώνεις κανονικά ΦΠΑ, αλλά επιστρέφεται από την Δυσφορία (Εφορία, αλλά ηχητικά μόνο τέτοια δεν είναι :p)

Μαλλον γιατι θα γινοταν τρομερο μπερδεμα αν περιμενες τις εφοριες ολου του κοσμου να σου επιστρεψουν το ΦΠΑ.

Τωρα για αγοραπωλησιες στην Ελλαδα,οταν καποιος εμπορος αγοραζει Χ πραγματα απο καποιον προμηθευτη/χονδρεμπορο/αντιπροσωπο πληρωνει το ΦΠΑ που αναλογει στην αξια του τιμολογιου.

Στη συνεχεια προσθετει το Υ κερδος του πανω στην τιμη του προιοντος και αποδιδει το ΦΠΑ' που αναλογει στην αξια των τιμολογιων που κοβει(οπου ΦΠΑ'>ΦΠΑ)

Για παραδειγμα αγοραζει καποιος επαγγελματιας 100 SSD πχ με 200Ε + ΦΠΑ το κομματι

Τα πουλαει 250Ε + ΦΠΑ' το κομματι

Αποδιδει φορο 100 Χ 250 Χ 0,19 και απαλασσεται φορο 100 Χ 200 Χ 0,19

=>100Χ250Χ0,19 - 100Χ200Χ0,19=100x0,19x(250-200)=100x0,19x50=4500 :baby:

Βασικά, δεν το εννοούσα έτσι, αλλά γιατί να μην πληρώνεις το ΦΠΑ εξ'αρχής, όταν ψωνίζεις από Ελλάδα, όπως γίνεται και όταν ψωνίζεις από εξωτερικό ;)

παιζει καπου το θρεντ της ομαδικης να δηλωσουμε?, πρπει αναγκαστικα για να μας κανουν εκπτωση να παμε σε μοναδικο μοντελο η θα παει αναλογα με τα κομματια?

Θα αναλάβω εγώ τα περι ομαδικής παραγγελίας...

Περιμένω να συνεννοηθω για μερικές λεπτομέρειες, και μολις ειμαστε οκ, θα σας ποστάρω κ εδω για το θρέντ ;)

Απλα να σας πω οτι μου ηρθε πριν λιγο στα χέρια μου, ενα και ερμο, και ΣΚΙΖΕΙ.

Αν δεν το δείς στην πράξη, δεν μπορείς να καταλάβεις περι τινος πρόκειται...

Αλλο πράμα... :flex:

Απλα να σας πω οτι μου ηρθε πριν λιγο στα χέρια μου, ενα και ερμο, και ΣΚΙΖΕΙ.

Αν δεν το δείς στην πράξη, δεν μπορείς να καταλάβεις περι τινος πρόκειται...

Αλλο πράμα... :flex:

Γιατι το κανεις αυτο τωρα κακούργεεεε;

ΣΕΛΩΩΩ :baby:

Οργασμός alert!

32Gb -> €149

64Gb -> €229

128Gb -> €399

The drives are based on SLC memory and they are all 2.5-inch models using the SATA II interface.

The read speed should be between 120 and 143MB/s, while the write speed should hit a quite amazing 80 to 93MB/s. The drive is shock resistant to 1500G.

Oo

Hail OCZ :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.