Frostbyte Ιούνιος 20, 2008 #61 Ιούνιος 20, 2008 Μετρανε οι ψαρακες? (Εγω το πηρα αυτη τη βδομαδα το διπλωμα ) Safety: 77.5% Aggressiveness: 47.5% Courtesy: 62.5% Rage: 50% (Η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι ο χαρακτηρας που τα ριχνει ολα στους αλλους, αντιθετως παιρνω ευθηνες και για πολλα πραγματα για τα οποια μπορει να μην ευθηνομαι εγω. Επισης απαιχθανομαι τις χειρονομιες.)
GoMaR Ιούνιος 20, 2008 Author #62 Ιούνιος 20, 2008 ευγε καμαρι μου.. μολις ομως θα σου χωθει ο ταριφας χωρις φλας θα σε κλεισει και μετα θα πλακωθεις στα φρενα , γιατι αλλιως θα γινοσασταν santuich ,θα σου πω εγω μετα αν θα του κανεις αυτο
ilpanos Ιούνιος 21, 2008 #63 Ιούνιος 21, 2008 You are a Safe Driver Your Safety Score: 65 % The average score among all people who have recently taken this test is 69.19% Aggressiveness: You are a Aggressive Driver Your Degree of Aggressiveness: 72.5 % The average score among all people who have recently taken this test is 57.02% Courtesy: You are a Courteous Driver Your Courtesy Score: 80 % The average score among all people who have recently taken this test is 73.75% Rage: You are a Potential Road Rager Your Degree of Rage: 65 % The average score among all people who have recently taken this test is 55.55% Εντάξει, καλά μ έβγαλε, δε με πήρε χαμπάρι....
sotiris Ιούνιος 21, 2008 #64 Ιούνιος 21, 2008 Ανήκοντας στην κατηγορία του x-κάγκουρ και νυν ασφαλούς οδηγού, παραθέτω τα αποτελέσματα:
mitsosoft Ιούνιος 22, 2008 #65 Ιούνιος 22, 2008 Safety:You are a Very Safe DriverYour Safety Score: 82.5 %The average score among all people who have recently taken this test is 69.19%Aggressiveness:You are a Marginally Aggressive DriverYour Degree of Aggressiveness: 57.5 %The average score among all people who have recently taken this test is 57.02%Courtesy:You are a Very Courteous DriverYour Courtesy Score: 85 %The average score among all people who have recently taken this test is 73.75%Rage:You are a Fairly Calm DriverYour Degree of Rage: 42.5 %The average score among all people who have recently taken this test is 55.55%%
AN7 OverClocker Ιούνιος 25, 2008 #66 Ιούνιος 25, 2008 Safety: You are a Safe Driver Your Safety Score: 72.5 % The average score among all people who have recently taken this test is 69.19% Aggressiveness: You are a Marginally Aggressive Driver Your Degree of Aggressiveness: 55 % The average score among all people who have recently taken this test is 57.02% Courtesy: You are a Courteous Driver Your Courtesy Score: 75 % The average score among all people who have recently taken this test is 73.75% Rage: You are a Potential Road Rager Your Degree of Rage: 52.5 % The average score among all people who have recently taken this test is 55.55%% :P:P:P:P:P
AN7 OverClocker Ιούνιος 25, 2008 #68 Ιούνιος 25, 2008 Safety:You are a Very Safe Driver Your Safety Score: 85 % The average score among all people who have recently taken this test is 69.19% Aggressiveness: You are a Passive Driver Your Degree of Aggressiveness: 40 % The average score among all people who have recently taken this test is 57.02% Courtesy: You are a Very Courteous Driver Your Courtesy Score: 90 % The average score among all people who have recently taken this test is 73.75% Rage: You are a Potential Road Rager Your Degree of Rage: 50 % The average score among all people who have recently taken this test is 55.55%% φλωρος....αλλα καμια φορα θα ριξω και κανα καντηλι σε αυτον που εκανε την καγκουρια και μου θές τις αναρτήσεις απ το Aero μετά
sotiris Ιούνιος 25, 2008 #69 Ιούνιος 25, 2008 και μου θές τις αναρτήσεις απ το Aero μετά Δεν αυξάνει η ταχύτητα ρε, αυξάνει η ασφάλεια στην ίδια χαμηλή ταχύτητα
i-VTec Ιούνιος 25, 2008 #70 Ιούνιος 25, 2008 :rofl:Johnnygr,ξεκίνα να κατεβαίνεις κέντρο κάθε μέρα για μία βδομάδα και γρήγορα θα γίνεις σαν τον κλασικό Έλληνα οδηγό...Don't worry...
abarth Ιούνιος 26, 2008 #71 Ιούνιος 26, 2008 Safety:You are a Safe DriverYour Safety Score: 65 %The average score among all people who have recently taken this test is 69.19%Aggressiveness:You are a Marginally Aggressive DriverYour Degree of Aggressiveness: 60 %The average score among all people who have recently taken this test is 57.02%Courtesy:You are a Courteous DriverYour Courtesy Score: 75 %The average score among all people who have recently taken this test is 73.75%Rage:You are a Potential Road RagerYour Degree of Rage: 55 %The average score among all people who have recently taken this test is 55.55%%
toxas Ιούνιος 26, 2008 #74 Ιούνιος 26, 2008 safety: 57,5%Aggressiveness: 60 %Courtesy: 82.5 %Rage: 70 %
Dj_Seps Ιούνιος 26, 2008 #75 Ιούνιος 26, 2008 Safety:You are a Safe DriverYour Safety Score: 65 %The average score among all people who have recently taken this test is 69.19%Aggressiveness:You are a Marginally Aggressive DriverYour Degree of Aggressiveness: 52.5 %The average score among all people who have recently taken this test is 57.02%Courtesy:You are a Very Courteous DriverYour Courtesy Score: 85 %The average score among all people who have recently taken this test is 73.75%Rage:You are a Potential Road RagerYour Degree of Rage: 47.5 % Αν και νεος οδηγος καλα τα πηγα!! :jump1::jump1::jump1:
wesker Ιούνιος 29, 2008 #76 Ιούνιος 29, 2008 Safety:You are a Very Safe DriverYour Safety Score: 92.5 %The average score among all people who have recently taken this test is 69.19%Aggressiveness:You are a Marginally Aggressive DriverYour Degree of Aggressiveness: 60 %The average score among all people who have recently taken this test is 57.02%Courtesy:You are a Courteous DriverYour Courtesy Score: 77.5 %The average score among all people who have recently taken this test is 73.75%Rage:You are a Potential Road RagerYour Degree of Rage: 50 %The average score among all people who have recently taken this test is 55.55%%
greekfragma Ιούλιος 28, 2008 #77 Ιούλιος 28, 2008 εψαχνα thread καταλληλο σχετικο με αυτοκινηση.νομιζω οτι εδω ειναι το καταλληλοτερο μιας και ποσταραν οι περισσοτεροι νεοι οδηγοι λαμπιτες.μπορει να μην καταλαβετε τιποτα απο τα ρωσικα της σελιδας...το βιντεο ομως και οι φωτογραφιες δεν θελουν μεταφραση.http://ziza.ru/2007/07/27/poslednie_2_minuty_zhizni_6_foto__video.htmlκαι απο το youtubehttp://www.youtube.com/watch?v=PhIsgxMs4iQ
sotiris Ιούλιος 28, 2008 #78 Ιούλιος 28, 2008 Κι όμως, πολλοί οδηγοί δεν έχουν συναίσθηση της ταχύτητας και του κινδύνου.Προσωπικά ποτέ δεν οδηγώ με παρατεταμένη υψηλή ταχύτητα σε εθνική οδό.Μπορεί να ανεβάσω μόνο για κάποιο προσπέρασμα αλλά σαν στυλ προτιμώ μεσαία λωρίδα και 100-120 max. Ακόμη και σε άδεια Αττική οδό 4 το βράδυ, θα προτιμήσω τα 100-120. Δυστυχώς οι περισσότεροι που ξέρω οδηγάνε με 200, είναι και θέμα ηλικίας και αγνωμοσύνης/άγνοιας.edit: Επίσης εμμένω στις προηγούμενες δηλώσεις μου: http://www.thelab.gr/showpost.php?p=447886&postcount=17http://www.thelab.gr/showpost.php?p=732404&postcount=131
jpavly Ιούλιος 28, 2008 #79 Ιούλιος 28, 2008 Κι όμως η λύση δεν είναι να πηγαίνεις με 100-120, αλλά να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για να "διαβάζεις" σημεία. Σε μία προσπέραση θα τα περάσεις τα 120. Αλλά πχ άμα δεις στον καθρεύτη σου ένα βλάκα να πηγαίνει με 800, καλύτερα να κάνεις μία λωρίδα δεξιά, ή αν είναι κάπως κοντά να κάτσεις στα αυγά σου γιατί θα τα κάνεις χειρότερα.Να ξέρεις πόσο πάει το αυτοκίνητο σου κι εσύ να μένεις ένα 20% κάτω από αυτό. Να κρατάς αποστάσεις ασφαλείας και πάνω απ'όλα να μην είσαι κουρασμένος, αφηρημένος, νυσταγμένος.
sotiris Ιούλιος 28, 2008 #80 Ιούλιος 28, 2008 Κι όμως η λύση δεν είναι να πηγαίνεις με 100-120, αλλά να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για να "διαβάζεις" σημεία. Σε μία προσπέραση θα τα περάσεις τα 120. Αλλά πχ άμα δεις στον καθρεύτη σου ένα βλάκα να πηγαίνει με 800, καλύτερα να κάνεις μία λωρίδα δεξιά, ή αν είναι κάπως κοντά να κάτσεις στα αυγά σου γιατί θα τα κάνεις χειρότερα. Σίγουρα πρέπει να είσαι και προσεκτικός. Αλλά μετράει και η ταχύτητα. Το 20% κλπ. είναι βλακείες. Δηλαδή αν έχω Ferrari θα πρέπει να πηγαίνω με 340 - 20% = 280? (δεν έκανα την πράξη, χοντρικά τό 'βγαλα ) Εννοείται ότι αν δω τον άλλο να κατευθύνεται προς τα πάνω μου (που συνήθως δεν είναι ένας αλλά 2 που κοντράρονται, καλή ώρα σαν το video του george) θα κάνω δεξιά. Αλλά το βασικό για μένα, και αυτό που δεν βλέπω να τηρείται, είναι: 1) περιορισμός στην ταχύτητα και προσαρμογή στη ροή της κυκλοφορίας (δεν μπορεί η ροή να είναι 100 και εσύ να πηγαίνεις 200) 2) απαλές κινήσεις και όχι επικίνδυνοι ελιγμοί (πολλοί έλληνες οδηγοί κάνουν πολύ επικίνδυνους ελιγμούς - και ο εαυτός μου σε αυτούς μερικές φορές) 3) τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας (αυτό προσπαθώ να το τηρώ όσο περισσότερο μπορώ, αλλά δυστυχώς δεν το τηρούν οι άλλοι) Να ξέρεις πόσο πάει το αυτοκίνητο σου κι εσύ να μένεις ένα 20% κάτω από αυτό. Να κρατάς αποστάσεις ασφαλείας και πάνω απ'όλα να μην είσαι κουρασμένος, αφηρημένος, νυσταγμένος. Κι όμως, θα τύχει να είσαι και κουρασμένος και νυσταγμένος και πιωμένος (όχι πάνω από το όριο, αλλά πιωμένος). Εκεί θα πρέπει να έχεις τη σύνεση να οδηγάς με -60% και όχι με -20% από αυτό που θα οδήγαγες υπό ΚΣ. Επειδή αυτή τη σύνεση δεν την είχα πριν από 5 χρόνια αλλά είναι επίκτητη, βγάζω κι εγώ τα συμπεράσματά μου (π.χ. ότι έπρεπε να παίρνουμε δίπλωμα στα 21, οι εξετάσεις να διαρκούν 1 χρόνο και οι μισοί να κοβόμαστε). Σε μία προσπέραση θα τα περάσεις τα 120. Όσον αφορά αυτό: έχω παρατηρήσει ότι όταν θέλω να κάνω μια κίνηση (π.χ. να αλλάξω λωρίδα) 9/10 θα επιταχύνω και 1/10 θα φρενάρω. Θεωρώ ότι αυτό είναι πολύ λάθος τρόπος οδήγησης, και όσες φορές το βλέπω στους άλλους οδηγούς με ενοχλεί. Επίσης είναι και επικίνδυνο, γιατί δεν είναι πάντα υποχρεωμένος ο άλλος να φρενάρει για να χωθείς εσύ. Μέχρι τώρα την έχω γλιτώσει βέβαια, είναι και συνήθεια, αλλά αισθάνομαι λίγο σαν οδηγική παιδεία νέου Δελχί. Αυτό για να παραδεχόμαστε και τα λάθη μας και να μην θεωρούμε ο καθένας από εμάς ότι οδηγεί τέλεια. Α, και για να το κάνω ακόμη χειρότερο, δεν σκοπεύω να αλλάξω αυτή τη συνήθεια γιατί είναι πολύ βολική και μου γλιτώνει χρόνο στην πόλη
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.