toxas Ιούνιος 25, 2008 #161 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2008 το να ριξει τις τιμες οποτε θέλει σε στυλ ιντελ ειναι απλο οταν εχει απεναντι στην μονη 280 μονο cf υλοποιήσεις. και η 4870 X2 που θα βγει παλι διπλή καρτα ενω η Nvidia εχει την καβατζα να παρουσιασει 280x2 αυτο βεβαια μονο καλα νεα ειναι για την τσέπη μας. Αποτι εχω διαβασει ειναι πρακτικα αδυνατον κ ασυμφορο να βγαλει η nvidia καποια απο τις τωρινες της καρτες διπλες! Ουτε την αρχιτεκτονικη εχουν ουτε την καταναλωση για να το κανουν... οποτε προβλεπετε οτι η ati θα ειναι η μονη Χ2 στην αγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Ιούνιος 25, 2008 #162 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2008 Ας "βελτιωσει" τις τιμες της η NV κατα 100Ε στα 2 νεα μοντελα της,γιατι τις βλεπω να γεμιζουν σκονη στα ραφια των καταστηματωνΥΓ NVidia ειμαι,κοροιδο δεν ειμαι(να πληρωνω διπλα λ7 για παρομοιες επιδοσεις)μα ακριβως αυτο ειπα και εγώαν θελει και πιεστει θα βελτιώσει τις τιμες.η ατι απο την αλλη δεν εχει να βελτιώσει κατι πλην μιας Χ2 που θα βγαλει. τις τιμες τις εχει ηδη σκοτωμένες.δεν ειμαι ουτε nvidia ουτε ati απλα μου θυμιζει απιστευτα το σκηνικο core2duo και amd x2.εκει που επαιρνες 3800X2 300 ευρω επεσε μεσα σε λιγο διαστημα κατω απο 150 ευρωτο οποιο βέβαια μονο κακο δεν εκανε στην τσεπη μας και μακάρι να γινει το ιδιο και στις gpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Ιούνιος 25, 2008 #163 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2008 αν θελει και πιεστει θα βελτιώσει τις τιμες.Ε,τοτε συμφωνω και επαυξανω :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alphaX Ιούνιος 25, 2008 #164 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2008 μα ακριβως αυτο ειπα και εγώθυμιζει απιστευτα το σκηνικο core2duo και amd x2.εκει που επαιρνες 3800X2 300 ευρω επεσε μεσα σε λιγο διαστημα κατω απο 150 ευρωAποκαλυφθηκε η πολιτικη τιμων που τηρουσε και το τεραστιο ποσοστο κερδους... γ' αυτο μολις εβγαλε εφαμιλλο προιον η ιντελ, η amd πηρε τα @Χ2.K ακομα το φυσαει κ δεν κρυωνει.Επειδη θυμαμαι πολυ καλα εκεινο το διαστημα μιας και ετοιμαζομουν για αγορα amd x2, η amd αρχισε να ριχνει τιμες απο την ανακοινωση των c2d, δηλαδη 3-4 μηνες πριν βγουν στα ραφια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Ιούνιος 25, 2008 #165 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2008 με το die size που εχουν οι gt200 δεν ξερω αν την συμφερει να ριξη την τιμη(λογο του οτι απο ενα wafer βγαινουν λιγη πυρηνες αφου το μεγεθος της ειναι ταιραστιο), ισως να την συμφερει περισσοτερο να την αποσυρη και να βγαλει κατευθειαν την gt200b στα 55nm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 25, 2008 #166 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2008 ΥΓ NVidia ειμαι,κοροιδο δεν ειμαι(να πληρωνω διπλα λ7 για παρομοιες επιδοσεις) στην ουσια , αυτο δεν εκανες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Ιούνιος 25, 2008 #167 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2008 στην ουσια , αυτο δεν εκανες ; r u talking to me? Κατα 99,9% η καρτα θα μας χαιρετησει,ασε που εχει και προβλημα υπερθερμανσης(με 10 λεπτα COD4 χτυπαει 105C) Μη σου πω οτι θα φυγει και η Striker :sick: παρεα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 25, 2008 #168 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2008 ναι ρει , απλως λες οτι δε θα δινες διπλασια λεφτα , στην ουσια αυτο εκανες..Αλλα ηταν σχολιο με καλη διαθεση , χωρις να σημαινει κατι.Αν δεν ειχε προβ υπερθερμανσης , θα την κραταγες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Ιούνιος 25, 2008 #169 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2008 1.Πιστευα οτι η 280 θα ειναι η νεα 8800GTX γι'αυτο ετρεξα να την παρω2.Δεν περιμενα τοσο καλη αποδοση απο τις ΑΤΙ σε τοσο καλη τιμηΑλλα με βαση τα τεστ που βλεπουμε η 280 ειναι προκλητικα υπερτιμημενη.Παρομοιες επιδοσεις δινει η 4870 στη μιση τιμη.Το πολυ πολυ να μην παιζει το Crysis.....και τι εγινε?Πρωτη φορα ειναι?Ολα τα αλλα θα παιζουν μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 25, 2008 #170 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2008 1.Πιστευα οτι η 280 θα ειναι η νεα 8800GTX γι'αυτο ετρεξα να την παρω2.Δεν περιμενα τοσο καλη αποδοση απο τις ΑΤΙ σε τοσο καλη τιμηΑλλα με βαση τα τεστ που βλεπουμε η 280 ειναι προκλητικα υπερτιμημενη.Παρομοιες επιδοσεις δινει η 4870 στη μιση τιμη.Το πολυ πολυ να μην παιζει το Crysis.....και τι εγινε?Πρωτη φορα ειναι?Ολα τα αλλα θα παιζουν μια χαραNαι γιατι το crysis το παιζει καλα η nvidia! Παιδες 2χ4850 ειναι η καλυτερη αγορα! Σκας 300 ευρω και εισαι αρχοντας . Καλυτερος απο 280gtx στην μιση τιμη! Τι αλλο θελετε!Πιστευω οτι μεχρι τωρα το να παρεις GTX 280 ειναι μεγαλη μπανανοαγορα! Προσωπικη μου αποψη βεβαια απο καθαρα τιμη-αποδοση! Τι να πω εκτως και αν η nvidia βγαλει σουπερ physics drivers και διπλασιαση την αποδοση της! Που μαλλον ονειρο ειναι αυτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούνιος 25, 2008 #171 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2008 για αγορα καποιας 4870-4850 πιστευετε η περαιτερω αναμονη(και μαζι καποια πτωση τιμων τους) δεν αξιζει εε?ο νικητης φαινεται ναχει κριθει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas7 Ιούνιος 25, 2008 #172 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2008 Παιδιά ξέρουμε θερμοκρασίες η βαράει 80αρες σε idle σαν την 4850?Κάτι που είπε ένας φίλος πιο πριν ότι αν βάλεις aftermarker ψήκτρα πέφτει 30C κάτω, σε αυτή την περίπτωση χάνεις την εγγύηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 25, 2008 #173 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2008 Φιλαρακο οτι καρτα και να παρεις απο μαμα θα βαραει 80αρες και 90αρες, ή αλλιως θα κανει σαν αεροπλανο! Οσες πηρα φετος κανανε ή σαν αεροπλανο full load (3870x2, 9800 gtx, 3870 single slot) ή ψινοντουσαν στην κυριολεξια οι καρτουλες! Εχεις δυο λυσεις ή αγοραζεις συνεχεια ψικτρες ή περνεις υδροψυξη και αγοραζεις Universal block και εισαι καλυμενος για πολλα χρονια! Και δεν μιλαμε για επιδοσεις η υδροψυξη , αντε γεια! Με διπλο χοντρο ψυγειο ψυχω 2χ4850 και εναν cpu στα 4.0 ghz με θερμοκρασιες δωματιου 25-30 βαθμους . Εχω στις καρτες full load μεχρι 45 και στον επεξεργαστη 60! Και εχω και την ησυχια μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 25, 2008 #174 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2008 Παιδες 2χ4850 ειναι η καλυτερη αγορα! ειναι η καλυτερη γιατι την πηρες εσυ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 25, 2008 #175 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2008 ειναι η καλυτερη γιατι την πηρες εσυ ;άμα έχεις CF mobo και δεν έχεις πρόβλημα με το να έχεις CF στο σύστημά σου,τότε,όντως είναι η καλύτερη αγορά.Με 300€ κάνεις σκόνη την GTX260 στο χαλαρό όμως.Ή άμα θες και 2 cooler,με τα ίδια λεφτά που έχει η 260 την τρως στο χαλαρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 25, 2008 #176 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2008 Τι λες ρε gomar! Δηλαδη εχω αδικο για απαντησε μου! Εσυ τι λες πανω στο θεμα! Απο αποψη σε τιμη - αποδοση εχεις να προτεινεις κατι αλλο! Αν ναι, πες μας!Δεν σε καταλαβαινω που το πας! ΚαΙ 3870 ειχα και δεν μου αρεσε και ναι και 3870χ2 ειχα και παλι δεν μου εκανε, η nvidia μου αρεσε πολυ καλη αλλα τωρα εχω 2χ4850 και ειμαι πολυ μα πολυ ευχαριστημενος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 25, 2008 #177 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2008 πως τυχαινει ολες οι καρτες του sebastian να ειναι οι καλυτερες......και ετσι για να ειμαι ontopicΣτην abit θα τρεχουν χ8 . οποτε δεν αξιζει τον κοπο ετσι ;Οποτε , θελω και αλλαγη μητρικης , σωστα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 25, 2008 #178 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2008 πως τυχαινει ολες οι καρτες του sebastian να ειναι οι καλυτερες......και ετσι για να ειμαι ontopicΣτην abit θα τρεχουν χ8 . οποτε δεν αξιζει τον κοπο ετσι ;Οποτε , θελω και αλλαγη μητρικης , σωστα ;ΟΚ! Και εγω μαζι σου!ΠΑΔΙΑ Η ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ, XΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ!Are you happy now , Gomar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
godslayer1416003205 Ιούνιος 25, 2008 #179 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2008 πως τυχαινει ολες οι καρτες του sebastian να ειναι οι καλυτερες......Το καλύτερο θα ήταν να έχεις 3-sli με gtx280....αλλά στα λεφτά που έδωσε ο sebastian για cf 4850 ΝΑΙ είναι η καλύτερη επιλογή, πως να το κάνουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούνιος 25, 2008 #180 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2008 Ρε sebastian δίκο έχεις δέν σου έθιξε κανένας τις κάρτες σου, είναι γαμάτες ΟΚ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ φτάνει τώρα, ανα 5 post βέπω και ένα δικό σου να λεεί ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ για τις ΓΑΜΑΤΕΣ 4850.Coolare λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.