Jump to content

---Ati Radeon 4870--- Εντυπώσεις&Προβλήματα

greekfragma

Recommended Posts

ελπιζω παιδια οποιος μαθει για τις καρτες πως ξεπερναμε τα 700mhz και πως ρυθμιζουμε το fan να δουλευει ποιο ψηλα ας πει και σε μας.

και τα 2 τα έχω πεί.

Για τον ανεμιστήρα παίρνεις κατευθείαν απ το τροφοδοτικό ρεύμα

Για τα κλόκια σε πολλαπλές κάρτες.Ή βάζεις το auto tune(άμα βάλεις κατ ευθείαν εσύ την ταχύτητα θα κλοκάρει μόνο την 1 κάρτα στο overdrive όπου όμως μπορεί να σε πάει σε συχνότητα με artifacts.

Η άλλη λύση είναι το Radeon Bios Editor απ το techpower up μαζί με το ATi winflash.

• Replies 700
  • Created
  • Last Reply
και τα 2 τα έχω πεί.

Για τον ανεμιστήρα παίρνεις κατευθείαν απ το τροφοδοτικό ρεύμα

Για τα κλόκια σε πολλαπλές κάρτες.Ή βάζεις το auto tune(άμα βάλεις κατ ευθείαν εσύ την ταχύτητα θα κλοκάρει μόνο την 1 κάρτα στο overdrive όπου όμως μπορεί να σε πάει σε συχνότητα με artifacts.

Η άλλη λύση είναι το Radeon Bios Editor απ το techpower up μαζί με το ATi winflash.

ταιριαζουν τα pin του φαν με τα pin ενος controller; αν ειναι να βαλω να παιρνουν απο τον controller να τις ρυθμιζω με αυτον.

edit: κανα atitool και το rivatuner δεν θα παιξει support; το atitool εμενα στα 64bit vista δεν παιζει.

Ερώτησιςςςς...Στο P35 το CF με 1χ16 και 1χ4 ποιά είναι η μείωση των επιδόσεων που θα έχει;;; πχ σε 3dmark06 & Crysis;;;

αρκετη ωστε να μην μπορεις να περασεις την 9800gx2 που εχεις.

δεν έχω πια...περιμένω την AT)4870x2 και μέχρι τοτε....

Με εχει βγάλει ασπροπρόσωπο και πολλούς αλλους εδώ μέσα...θα την αλλαξω με τους Nehalem...ως τότε λοιπόν προτιμώ μια κάρτα στο 16 PCIEx (είτε 1χ4850 τώρα και 4870χ2 αργότερα....). Μάλλον θα προσπεράσω την 4870...

Στην κάρτα ψήνεις λουκάνικα .μόνο εγώ το έχω προσέξει?Eχει 76C+- min έλεος

Nταξ, ας μη πούμε για το BARBEQUE της Nvidia 2χχχ...:hehe:

Mε μία aftermark ψύκτρα λένε ότι ρίχνεις μέχρι και 30C κάτω.... :happy2:

Η nvidia "ακούγεται" πώς έχει πρόβλημα με πολλές GTX280...

Μερικές ανεβάζουν μέχρικαι 110C σε 3d 100% load...

ναι αλλα εδω λεμε για 4870 και μας μπερδευεις. ανεστη ναι :p δε μπορω να το λειτουργησω ετσι δε κατεβαζει τπτ :D

κανα aftermarket coolερακι που να κανει δουλεια να μπορεις να βαλεις το crossfire bridge και να μην ποιανει και αλλο slot;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.