Jump to content

---Ati Radeon 4870--- Εντυπώσεις&Προβλήματα

greekfragma

Recommended Posts

Καλημερα παιδες. Εχω μια Sapphire radeon 4870 512mb και μου παρουσιαζει προβλημα στο Call Of Duty 2 ενω στο 4 στο 5 καθως και σε αλλα καινουρια παιχνιδια λειτουργει αψογα. Πιο συγκεκριμενα καθως παιζω crashαρει το παιχνιδι και ολη η οθονη βγαζει τετραγωνακια. Η θερμοκρασια της καρτας ingame ειναι 55 βαθμοι οποτε δεν ειναι αυτο το προβλημα... Οποιος μπορει :help1:

• Replies 700
  • Created
  • Last Reply
Καλημερα παιδες. Εχω μια Sapphire radeon 4870 512mb και μου παρουσιαζει προβλημα στο Call Of Duty 2 ενω στο 4 στο 5 καθως και σε αλλα καινουρια παιχνιδια λειτουργει αψογα. Πιο συγκεκριμενα καθως παιζω crashαρει το παιχνιδι και ολη η οθονη βγαζει τετραγωνακια. Η θερμοκρασια της καρτας ingame ειναι 55 βαθμοι οποτε δεν ειναι αυτο το προβλημα... Οποιος μπορει :help1:

Η τα παιχνιδια εχουν προβλημα Η θα πρεπει να βαλεις τους 8.12 Η αν εχεις τους 8.12 καντους ενα re-install

Δοκιμασε πρωτα τους drivers... :fun:

• 1 month later...

παιδια να ρωτησω κατι:η 4870 512mb που εχω, οταν τη μετραω με GPUZ σε full load μου δινει μαξιμουμ VDDC current μεχρι και 53-54Α.Αυτο τι ακριβως ειναι?το ρευμα που τραβαει η καρτα απο το 12V rail ας πουμε?το enermax εχει 4χ18 δηλ 72Α.Σε φουλ load δηλ η καρτα ρουφαει 53Α?CROSSFIRE με τιποτα δηλ?ή λεω βλακειες λογω ασχετοσυνης?-συγχωρηστε με αλλα θελω να μαθω και ευτυχως υπαρχουν πολλοι που ξερουν

Y.Γ τι 53 ,μεχρι και 70+ ειδα.Μαλλον ειναι κατι αλλο

δεν νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα (σε πιθανό CF) με το τροφοδοτικό σου μιας και εγώ έχω ένα Corsair 620w και έχω μια 4870x2 και παίζει μια χαρά χωρίς πρόβλημα .

Propi εσενα max ποσο εχει παει?

1150 οι μνημες τωρα που μιλαμε και ακομα δεν το πολυεψαξα...

Οσο το εχω ψαξει ο πυρηνας πηγε 895 με 1.3v και οι μνημες μου ειναι μπανανες και πανε μεχρι 973...974 βγαζει artifacts :whip:

Εσενα μια χαρα πανε...:man_in_love:

Παιδιά έχω το έξεις πρόβλημα με την δικιά μου 4870...όταν παίζω παιχνίδια ακόμα και ελαφρά οπός το WoW μου κρασαρι δηλαδή γίνετε μαύρη η οθόνη ή παγόνι. Μετά από αυτό μου βγάζει signal out of range :hm: στην καλύτερη περίπτωση πάντα ή θα κάνη restart από μονό του το PC :computer: . Αυτά τα προβλήματα άρχισαν όταν έβαλα τα XP 64bit . Το σύστημα είναι αυτό της υπογραφής μου ... καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?

Τώρα δοκιμάζω με ποιο driver δεν θα μου τα κανί αυτά…τώρα είμαι με τα 9.2. Και όταν λες να δοκιμάσω άλλο καλώδιο τι εννοείς?

Τι error message παίρνεις από τα windows ;

Πήγαινε My Computer/Properties/Advanced/Startup and recovery και ξετικάρισε το automatic restart για να δούμε τι error message παίρνεις όταν σου crashάρει.

Εναλλακτικά ρίξε μια ματιά στον event viewer.

Στο λεω γιατί μπορεί να είναι και memory related το error message, και να φταίνε οι μνήμες σου. ή μπορεί κάτι άλλο.

Θα πάρουμε μια ιδέα για το τι συμβαίνει.

Χμμμ παιδια ακομα να μου εμφανιση την γνοστη μπλε οθονη! Παρολου αυτα σινεχιζη να κανη τα δικα τις η καρτα...αυτο που παρατιρισα ειναι οτι σταματαει να λιτουργι!!!! Ανεβασα τις στροφες σε επιπεδο που ακουγονδε και μανδεψτε...σταματαει για 2-3 δευτερολεπτα και μετα ξανα λιτουργη λες και δεν εγινε τιποτα! Το κακο ειναι οτι το κανι κα8ε 3 και λιγο, ηλικρινα δεν ξερω τι μπορι να φτεει!:hm:

Μήπως σε αποχαιρετάει το τροφοδοτικό ; Αυτές οι διακοπές στη λειτουργία της κάρτας, είναι ύποπτες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.