Jump to content

---Ati Radeon 4870--- Εντυπώσεις&Προβλήματα

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 700
  • Created
  • Last Reply

Γίνεται CF με κάρτες διαφορετικής μάρκας και μπορείς να κάνεις και CF με ίδιες κάρτες με διαφορετικά Mb π.χ μια 512Μb και μια 1Gb.Όσο για το τροφοδοτικό δεν έχεις πρόβλημα θα αντέξει......

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα, την τροφοδοσία για την δεύτερη κάρτα την περνώ από τα μαύρα βύσματα του τροφοδοτικού? (τα κόκκινα τα έχω ήδη στην άλλη κάρτα)

Μετά συνδέω της 2 κάρτες με το έλασμα (sorry αλλά δεν ξέρω πως λέγεται) που είναι μέσα στην συσκευασία της κάρτας. Μετά κάνω κάτι άλλο?

Ευχαριστώ για την βοήθεια,

Δεν είχα σκοπό να πάρω 2 κάρτα και μάλιστα άλλη μάρκα από την Shappire που έχω. Την asus μου την έστειλαν από αντικατάσταση της 3870Χ2 λόγο προβλήματος. Μακάρι να μπορέσω να τις βάλω σε crossfire

Εμενα παει ανετα στους 840-850 μέσω Riva Tuner χωρις να εχω ασχοληθει καθόλου αλλα ειμαι με υδροψυξη...

Μνημες πανω απο 1000 δεν δοκιμασα....

Γενικα μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο την 512 που με τα ζορια πηγαινε στα 790-800...

ευχαριστω για την απαντηση,

κατι ακομα,θα μπορουσες να δεις απο το gpu-z πια εκδοση bios εχεις?

Καλημέρα και sorry που θα ξανά ρωτήσω για το ίδιο πράγμα, απλά δεν έχω ξανά κάνει crossfire και φοβάμαι μην κάνω κάτι λάθος και κάψω κάτι.

Το τροφοδοτικό που έχω είναι αυτό

http://www.enermax.com.tw/english/product_Display1.asp?PrID=5

cpu έχω τον Q 6600 στα 2,4GHz

3 HHD SATA

2 DVD writer

4 GB ram

Να δοκιμάσω να βάλω και την 2ερη 4870? Και σε περίπτωση που το τροφοδοτικό δεν σηκώνει μπορεί να καεί κάτι?

Επίσης πρέπει να ξανά βάλω τους Drivers?

Παιδιά σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων για την βοήθεια.

Ρε παιδιά το test που κάνει το Catalyst για το άν περνάει το o/c που έχουμε κάνει είναι αξιόπιστο?

Ε..

Συνήθως όταν σου λέει οκ όντως είναι εντάξη τα πράγματα.

Αλλά αν θες να τεστάρεις για 100% σταθερότητα στο o/c σου τι πιο απλό?

3dmark 06 ή 3dmark vantage...

Αν τα βγάλεις συνήθως είσαι και σε σταθερή συχνότητα..

Καλημέρα και sorry που θα ξανά ρωτήσω για το ίδιο πράγμα, απλά δεν έχω ξανά κάνει crossfire και φοβάμαι μην κάνω κάτι λάθος και κάψω κάτι.

Το τροφοδοτικό που έχω είναι αυτό

http://www.enermax.com.tw/english/product_Display1.asp?PrID=5

cpu έχω τον Q 6600 στα 2,4GHz

3 HHD SATA

2 DVD writer

4 GB ram

Να δοκιμάσω να βάλω και την 2ερη 4870? Και σε περίπτωση που το τροφοδοτικό δεν σηκώνει μπορεί να καεί κάτι?

Επίσης πρέπει να ξανά βάλω τους Drivers?

Παιδιά σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων για την βοήθεια.

Συμφωνα με αυτα που αναφερεις(και αυτα που δεν αναφερεις, οπως εξωτερικες συσκευες USB,PCI καρτες, PCI-express καρτες κτλ) το τροφοδοτικο σου φτανει και για 2η καρτα 4870. Βεβαια παντα να εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου οτι μπορει κατι να παει στραβα. Με το στραβα δεν εννοω φυσικα να καει κατι. Απλα αν το συστημα ζηταει περισσοτερο ρευμα απ'οτι μπορει το τροφοδοτικο να δωσει τοτε απλα θα κλεισει.

Ριξε μια ματια και εδω

http://extreme.outervision.com/PSUEngine

ωστε να υπολογισεις μονος σου τα WATT που χρειαζεται να εχει το τροφοδοτικο σου για να δουλεψει.

Ε..

Συνήθως όταν σου λέει οκ όντως είναι εντάξη τα πράγματα.

Αλλά αν θες να τεστάρεις για 100% σταθερότητα στο o/c σου τι πιο απλό?

3dmark 06 ή 3dmark vantage...

Αν τα βγάλεις συνήθως είσαι και σε σταθερή συχνότητα..

και furmark stability test ,σε full αναλυση-οσο παει- ειναι τελειο για stress test.

η Gt τα "πινει" με δαυτο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.