Jump to content

---Ati Radeon 4870--- Εντυπώσεις&Προβλήματα

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 700
  • Created
  • Last Reply
Να σου πω την φοβάμαι αυτήν, πιάνει που πιάνει υψυλές θερμοκρασίες έχει και το απλό σύστημα ψύξης. Για μένα οι καλύτερες επιλογές για 4870 είναι sapphire, asus kai his:happy::happy:

σοβαρα? εγω σκεφτομουν να την παρω επειδη εχει καλυτερο συστημα ψυξης και καλα...

Sorry αλλά δεν έχουν καμία σχέση π.χ. αυτή η 4870 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1165585&category=69977735&page=3&HYKARTAGRAFIKONTYPOSCHIPSET=ATI&catalog=20

με την παραπάνω .

Το μειονέκτημα Powercolor είναι ότι δεν πετάει τον αέρα έξω απο το κουτί αλλά εάν έχεις ενα κουτί που έχει καλή ροή αέρα τότε είσαι καλύτερα απο θερμοκρασίες με την συγκεκριμένη Powercolor

Ναι ρε συ αλλα το θεμα ειναι οτι η powercolor δεν εχει κουτι οποτε δεν εχει καλη ροη

κουτί εννοούσα το case που βάζουμε μέσα την μητρική :daisy:

γενικά όταν έχει κάποιος καλή ροή αέρα μπορεί να βάλει μια τέτοια κάρτα με αυτού του είδους την ψύξη , αλλά εάν έχει μικρό κουτί και γενικός όχι καλή ροή αέρα τότε βράσε ρύζι , γιατί στο εσωτερικό του case θα ανέβει η θερμοκρασία αλλά και στην vga , διπλό το κακό .

τι να σου πώ..φαίνεται να έσκασε τπτ?

Δεν πολυκοιταξα και δεν μυρισε κατι, αλλωστε δεν ειναι τελειως νεκρη απλα εχει τρελα artifacts ακομα και στο boot, ειναι ηδη για RMA στο eshop.

ερψτηση προς ναυτιλομενους, η καρτα οταν μπουταρει με τρομαζει με το θορυβο της...μετα απο κανα 5λεπτο αφου ανοιξω το πισι ξαναδινει στιγμιαι γκαζια στον ανεμιστηρα. Οταν παιζεις παιχνιδι σε ενα κουτι με καλο airflow , κανει τοσο θορυβο? πειτε μου να τη παω πισω αν ειναι εχω βαρεθει με τις Hoover τις ΑΤΙ:wall:

ζαφειρης μελας 4870 ειναι με μαμα ψυξη μπλε PCB

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.