Jump to content

---Ati Radeon 4870--- Εντυπώσεις&Προβλήματα

greekfragma

Recommended Posts

Σήμερα τοποθέτησα μια Gv1000 στην 4870 μου .... οι θερμοκρασίες μου έπεσαν 23 σε idle !!!!! περισσότερα μπορείτε να δείτε σε ένα review που έκανα

Ζalman Gv 1000 cooler on 4870

Και άφησες γυμνά / χωρίς ψύξη τα mosfet;

Δεν ζεματάνε;

Δεν είχες κάποιο πρόβλημα; Ακόμα κι αν όχι, το φοβάμαι στο βάθος του χρόνου...

• Replies 700
  • Created
  • Last Reply

Δεν έχω αντιμετωπίσει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα ακόμα και με τσίτα το O/C στο CCC και αρκετές λούπες 3d τεστ ... για το βάθος χρόνου ..... δεν συνηθίζω να έχω το ίδιο hardware πάνω από 8-10 μήνες ....

Οσο για το αν ζεματάνε θα σου πω αύριο.

Δεν έχω αντιμετωπίσει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα ακόμα και με τσίτα το O/C στο CCC και αρκετές λούπες 3d τεστ ... για το βάθος χρόνου ..... δεν συνηθίζω να έχω το ίδιο hardware πάνω από 8-10 μήνες ....

θα ξερω να μην αγορασω κατι απο αγγελια δικη σου:p:P:P

• 2 weeks later...
unstoppable οι photos ειναι μετρησεις απο το ups σου? αν ναι πιο ups εχεις και πιο προγραμμα χρησιμοποιεις για να δεις αυτες τις ενδειξεις?

To ups ειναι το MICRODOWELL B.BOX BP 150 1500VA και το software το PowerPanel PE

Άμα αφήσεις τα vrm έτσι όχι 8-10 μήνες...αλλά ούτε μήνας δεν θα σου βγεί.

btw

για να μην χαλάσω το χατίρι στον adminιστράτορα.

110920088552du6.jpg

11092008857zf1.jpg

και δώ προς το παρόν max χρονισμοί με 1,37 vgpu + 1.6 vmem(1.29 + 1.5 ta default αντίστοιχα)

3dm039101300zh3.jpg

Τελικα τα ψυκτρακια στα vrm δεν εκαναν δουλεια με αποτελεσμα να χτυπας 110+ βαθμους οποτε...

Μήπως είχαν ξεκολήσει τα ψυκτράκια?

Γιατί αυτό μου γινόταν σε μια 9800gx2

• 2 weeks later...

ΠΗΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ PC ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ...SAPPHIRE 4870 ΕΒΑΛΑ ΤΟ PRO TO 2008...ΚΑΙ ΕΝΩ ΞΕΚΙΝΑΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΓΩΝΕΙ Η ΟΘΟΝΗ..ΚΡΑΣΑΡΕΙ ΣΑΝ ΨΗΦΙΔΩΤΟ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΙΞΕΛ...ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΛΑΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΕΝΤΕΛΩΣ...ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ Η ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ...Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ RESTART....Η ΚΑΡΤΑ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3DMARK ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 14400 FRAMES....ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΛΥΣΕΙΣ...ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ...?ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ...???SOS

ΠΗΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ PC ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ...SAPPHIRE 4870 ΕΒΑΛΑ ΤΟ PRO TO 2008...ΚΑΙ ΕΝΩ ΞΕΚΙΝΑΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΓΩΝΕΙ Η ΟΘΟΝΗ..ΚΡΑΣΑΡΕΙ ΣΑΝ ΨΗΦΙΔΩΤΟ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΙΞΕΛ...ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΛΑΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΕΝΤΕΛΩΣ...ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ Η ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ...Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ RESTART....Η ΚΑΡΤΑ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3DMARK ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 14400 FRAMES....ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΛΥΣΕΙΣ...ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ...?ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ...???SOS

Μήπως θα έπρεπε να κατεβάσεις κανα patch του παιχνιδιού?

Το ίδιο πρόβλημα το είχα κι εγώ... Έπαιζα call of duty4 και μου κολλάει η οθόνη... Δοκίμαζα διάφορα είδα και ότι η κάρτα έφτασε τους 80 βαθμούς και στην τελική ανέβασα την ένταση του ανεμηστήρα στην κάρτα (που αν εξεραίσεις το θόρυβο) και λειτουργεί άψογα... :jump::jump::jump::jump::jump:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.