Jump to content

---Ati Radeon 4870--- Εντυπώσεις&Προβλήματα

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 700
  • Created
  • Last Reply

Λοιπόν, τα κατάφερα τελικά, απλά χρειαζότνα restart.

Ως default fanspped είχε 23% και επιάνε θερμοκρασίες σε idle και στα default timings γύρω στους 70-75.

Τώρα με fanspeed 30% και o/ced Gpu στα 780MHz και το MemoryClock στα 980MHz είναι στους 55 βαθμούς.

Σημαντική μείώση μόνο 7% αύξηση στις στροφές του ανεμιστήρα.

Επιτέλους τελειώσαμε το review με τα παιδιά στο box.Αν και είχαμε 1 βδομάδα καθυστέρηση λόγο του ότι έφυγα για διακοπές και υπήρξε μια ασυνεννοησία, τα καταφέραμε :hehe:

Sapphire ATi Radeon 4870 Review και συγκριτικό

Enjoy ;)

Επιτέλους τελειώσαμε το review με τα παιδιά στο box.Αν και είχαμε 1 βδομάδα καθυστέρηση λόγο του ότι έφυγα για διακοπές και υπήρξε μια ασυνεννοησία, τα καταφέραμε :hehe:

Sapphire ATi Radeon 4870 Review και συγκριτικό

Enjoy ;)

Πολυ καλη δουλεια φιλε μου κ για τα δυο review που κανατε. Πολλα μπραβο.

Δυο επισημανσεις μονο.

Στο δικο μου μηχανημα, το τεστ του crysis απο 2gb ram σε 4gb ram ειχε πολυ μεγαλη διαφορα (απο 12fps se 16fps αν θυμαμαι καλα) παρολο που τα 4gb @ 800ΜΗz ενω τα 2gb@1140MHz. Mιλαω παντα για τα vista64 κ ddr2. Τωρα για ddr3 δεν ξερω αν θα εχει διαφορα.

Επισης, η παραμετρος της καταναλωσης, ειναι σημαντικη κ ειναι το μονο σημειο που νεες ΑΤΙ ειναι για :tomato:

4850idle 60W ανα τεμαχιο

4870idle 90+W ανα τεμαχιο

κανει θορυβο..αλλα ευτυχως δεν με ενοχλει...!!!!!

ειναι στους 50 βαθμους κελσιου..και οταν παιζω φτανει και τους 60.

αναγκαστικα την εχω εκει..αλλιως πρεπει να εχω μετα συνεχεια ανοικτο το αιρ κοντισιον..

Mπορείτε βρε παιδιά να δώσετε ένα benchmark crysis (gpu + harbor) σε 1680*1050 μία με όλα high και μία με όλα Very high? - ονομαστικά έστω

Γιατί από ότι βλέπω στο προηγούμενο review... 2*8800GTS (λίγο)> 2*4870 σε very high και αρκετά καλύτερες σε high?! Είναι δυνατόν?

Και ένα Vantage στο "HIGH" preset? (χωρίς να έχετε κόψει ΑΑ & ΑF από το control panel)

Mπορείτε βρε παιδιά να δώσετε ένα benchmark crysis (gpu + harbor) σε 1680*1050 μία με όλα high και μία με όλα Very high? - ονομαστικά έστω

Γιατί από ότι βλέπω στο προηγούμενο review... 2*8800GTS (λίγο)> 2*4870 σε very high και αρκετά καλύτερες σε high?! Είναι δυνατόν?

Και ένα Vantage στο "HIGH" preset? (χωρίς να έχετε κόψει ΑΑ & ΑF από το control panel)

αφου το κρισις ειναι για νβιντια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.