Jump to content

---Ati Radeon 4870--- Εντυπώσεις&Προβλήματα

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 700
  • Created
  • Last Reply

Συζητείται (φημες) ότι ισως η 4870Χ2 να μην εχει το stuttering του CF.

Επιβεβαιωνω τις "ανεπιβεβαιωτες φημες",λενε οτι η 4870Χ2 θα συμπεριφερεται σαν μονοπυρηνη(και καποιο αλλοι λενε οτι αυτο απλα δεν μπορει να γινει)

Η nVidia αν και προσπαθει να τα βαλει με ΑΜD/INTEL, δεν θα μεινει με σταυρωμενα χερια.

μπορει να δουμε εμβολιμη "8800GT" παλι αλλα στο GT200-400 του.

Διερευσαν χθες νεοι drivers,οι 177.40 και μεταξυ αλλων περιλαμβανουν ενα μοντελο που δεν γνωριζουμε

nvidia_gt200.dev_05e0.1 = "nvidia Gt200-400"

Gtx 280: Gt200-300

Gtx 260: Gt200-100

ρε παιδιά αν δεν κάνω λάθος ο τίτλος του θρέντ είναι Ati Radeon 4870.Από τις 12 σελίδες οι 9 τουλάχιστον αναφέρονται στις 4850 και στις 280-260..Έλεος πια δλδ, λες και δεν υπάρχουν κατάλληλα μέρη να γράψει ο καθένας τις απόψεις του.. :)

lol @ sebastian & tifozif1

Ήμαρτον με αυτό το Crysis.

Χαλάστηκες βλέπω με το Crysis. Kαι τι προτείνεις εναλλακτικά?

Δεν υπάρχει review που να μην τρέχει Crysis.

Ή προτιμάς να αγοράζεις φύκια για μεταξωτές κορδέλες?

Εκτός κι αν τα πουλάς :cool:

@Μ&Α: Δηλαδή σ'αρέσει η συμπεριφορά των παραπάνω ? Ο 1ος μας πρήζει 2χ4850 FTW και ο 2ος του πάει κόντρα με 2χ8800 για να ξεκολήσει τον 1ο.... :innocent:

Δεν έχω καμια σχέση με καταστήματα και εμπόριο Η/Υ, parts, games

Εγω πρωτα συγκρινω τα νουμερα που βγαζουν απο καρτες που εχω μετρησει και εγω και αν συμπιπτουν εχει καλως, αλλιως ουτε το διαβαζω.

Είναι κάπως λάθος αυτό.

Γιατί δεν μπορείς να συγκρίνεις διαφορετικά αποτελέσματα από διαφορετικά συστήματα. ;)

@Μ&Α: Δηλαδή σ'αρέσει η συμπεριφορά των παραπάνω ? Ο 1ος μας πρήζει 2χ4850 FTW και ο 2ος του πάει κόντρα με 2χ8800 για να ξεκολήσει τον 1ο.... :innocent:

Δεν έχω καμια σχέση με καταστήματα και εμπόριο Η/Υ, parts, games

Kαι εγω τωρα μια σελλιδα διαβαζω να ασχολουνται μαζι μου! Κατι πιο ενδιαφερων πανω στις καρτες θα πουμε!

ρε sebastian ωραιο παιδι εισαι δεν λεω αλλα μην μας μαμας με τις @@ρες.... , σκεψου δεν εχει ενας το prob αλλα αρκετα παιδια, σιγουρα κατι δεν λες/κανεις σωστα, σκεψου το :)

an7 θελω στα 1900*1200 φοτος απο το cars σου ε ;)

Ο κοινός εχθρός Nvidia-AMD/ATI, είναι η Intel με το Larrabee.

Λογική εξέλιξη η κοινή αποδοχή των CUDA - Physx, αν σκεφτούμε τις απίστευτες δυνατότητες των Larrabee.

Τάχουν κάνει πάνω τους λέμε.

Δεν νομίζω να τα κάνανε πάνω τους...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ και θα καταλάβετε τι εννοώ....

http://arstechnica.com/articles/paedia/hardware/clearing-up-the-confusion-over-intels-larrabee.ars

Θα γελασει καλυτερα οποιος γελασει τελευταιος δεν λεει η παροιμια ? :...:

Παντος...Πολη μεγαλη εξελιξη αυτοι οι Larrabee....θα δουμε...αν δικαιολογουν τα λ7 τους....:shifty:

Αν και δεν θα τους ''χρειαστουμε'' ακομα διοτι σε θεμα επιδοσεων ειμαστε καλυμενοι με τους σημερινους...εκτως και αν γινει κανενα τεχνολογικο ''μπαμ'' και τους χρειαστουμε...αν και δεν νομιζω για τον gamer ουτε και για τον κοινο χρηστη...μονο για τους ''τρελαμενους'' που θελουν το high-end συστημα...ή αυτοι που ειλικρινα δουλευουν πανω σε προγραμματα που θελουν ταχυτητα...

Θα δουμε...

Παντος δεν θα εχουν να λενε μονο οι ''nVIDIAκιδες'' για τα PsysX και να παινευονται αλλα και οι ''Atiακιδες'' θα εχουν καθε δικαιωμα πανω σε αυτην την λειτουργια...

Παιζει να εγινε και καμια κομπηνα μεταξυ nVIDIA-Ati για την αδικαιολογιτη τιμη της gtx280....που θα υποστιριζε μονο αυτη PsysX κτλπ κτλπ...Η εκτως και αν πηγε ΧΑΛΙΑ σε πωλησεις και ''αναγκαστηκε'' να δωσει δικαιωματα στην Ati...ποιος ξερει...Ολο και απο καπου θα μαθουμε τι ''κρυβεται'' στο σκοτεινο τουνελ που τους διαχωριζει...:rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.