Jump to content

---Ati Radeon 4870--- Εντυπώσεις&Προβλήματα

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 700
  • Created
  • Last Reply

παιδες , επαιξε κανενας σας το mirrors egde?εμενα με τα physics on μετα απο καποια ωρα μου εχει 1 καρε....αν το βγαλω και τα υπολοιπα φουλ ολα παιζει μια χαρα70 καρεδακια μεσο ορο..καποιος με παροποιο προβλημα?

@ AN7 δεν το θεωρησα άχρηστο απλα δεν προσεξα και την ψυκτρα τοσο καλα....

Την εχω ξαναδει την καρτα σου που την εχεις κοψει αλλα εχω βαλει τωρα τα ψυκτρακια στην καρτα με logo και παστουλα..:devil:

Εψαξα και βρηκα διαφορες φωτο στο νετ με πολλα ομορφα ψυκτρακια...μονο για εκεινο το σημειο...

Αλλα δεν ξερω αν μπορω να βρω εδω στην ελλαδα :rant:

Μερικες φωτο για να σας δειξω τι εννοω..

Photo 1

Photo 2

Edit: Εαν δεν βρω τιποτα και απελπιστω θα κοψω τα ψυκτρακια της thermaltake και θα τα βαλω στα vrm :(

Photo 3

Τελικα Εκοψα τα ψυκτρακια τα τοποθετισα και ιδου το αποτελεσμα.....

30012009238-1.jpg

Αλλα και παλι...Μολις ετρεξα το GTA για να δω temps απο vrm βαρουσε 120αρια...και εκει ξανακαταλαβα οτι ειμαι π@π@ρ@ς και οτι κατι δεν κανω καλα...

Οποτε Οποιος Ξερει τι να ψυξω ας ριξει ενα χερακι και να μαρκαρει τους τομεις για να περασω ψυκτρακια γιατι τα νευρα μου εχουν γινει τσατάλια :worship:

Τα φωτα σας...:tomato:

πάμε πάλι.

1ον. Απλά ξεκόλλα τα ψυκτράκια και κάνε ότι έχω κάνει.Αλλιώς πρέπει να βρεις ψυκτράκι που βιδώνει στις βίδες αριστερά και δεξιά απ τα vrm.Ή απλά το αφήνεις έτσι και σε κανα μηνάκο την χαιρετάς

2ον. Κακώς πήρες μπλοκ που πιάνει μόνο από 2 βίδες

πάμε πάλι.

1ον. Απλά ξεκόλλα τα ψυκτράκια και κάνε ότι έχω κάνει.Αλλιώς πρέπει να βρεις ψυκτράκι που βιδώνει στις βίδες αριστερά και δεξιά απ τα vrm.Ή απλά το αφήνεις έτσι και σε κανα μηνάκο την χαιρετάς

2ον. Κακώς πήρες μπλοκ που πιάνει μόνο από 2 βίδες

Well...Τα ψυκτρακια τα εχω βαλει με logo και παστα... οποτε ειναι λιγο δυσκολο να τα βγαλω...

1)Δεν μπορω απλα να βαλω και αλλα ψυκτρακια ? αν ναι σε ποια μερη ?

2)Γιατι κακως που εχω τετοιο block ? μια χαρα βιδώνει και ειναι αρκετα σταθερο :...:

3) δεν εκοψες την ψυκτρα ? ωστε να τοποθετισεις το block ?:...:

Τωρα εχω εναν 12αρη να φυσαει την καρτα....

Well...Τα ψυκτρακια τα εχω βαλει με logo και παστα... οποτε ειναι λιγο δυσκολο να τα βγαλω...

1)Δεν μπορω απλα να βαλω και αλλα ψυκτρακια ? αν ναι σε ποια μερη ?

2)Γιατι κακως που εχω τετοιο block ? μια χαρα βιδώνει και ειναι αρκετα σταθερο :...:

3) δεν εκοψες την ψυκτρα ? ωστε να τοποθετισεις το block ?:...:

Τωρα εχω εναν 12αρη να φυσαει την καρτα....

well για αυτό δεν κάνουμε μαμακίες με logo.

1. Τα vrm είναι τα ορθογώνια ολοκληρωμένα που καθρεφτίζουν.Εσύ τους έβαλες 5χιλιοστά χαλκό και φυσικά δεν κάνει δουλειά.

2. Καλύτερη σταθερότητα και πολύ μικρότερη η πιθανότητα να σου φάει γωνία στον πυρήνα.

3. Όχι.

4. Ποτέ δεν βάζουμε logo όταν είμαστε αρχάριοι.

well για αυτό δεν κάνουμε μαμακίες με logo.

1. Τα vrm είναι τα ορθογώνια ολοκληρωμένα που καθρεφτίζουν.Εσύ τους έβαλες 5χιλιοστά χαλκό και φυσικά δεν κάνει δουλειά.

2. Καλύτερη σταθερότητα και πολύ μικρότερη η πιθανότητα να σου φάει γωνία στον πυρήνα.

3. Όχι.

4. Ποτέ δεν βάζουμε logo όταν είμαστε αρχάριοι.

Μαλιστα...Βασικα εβαλα παρα πολυ λιγο logo ισα ισα στο κεντρο μια σταγονουλα :hm:

Οκ θα δω τι θα κανω...μαλλον θα ξεστησω παλι σημερα για να περασω την ψυκτρα...:rant:

Μαλιστα...Βασικα εβαλα παρα πολυ λιγο logo ισα ισα στο κεντρο μια σταγονουλα :hm:

Ρε άνθρωπε...το κάνεις που το κάνεις....διάβασε και το πώς γίνεται....

Στις άκρες βάζεις logo όχι στο κέντρο.

Τώρα αν ξεκολλήσει σκέτη η ψύκτρα χωρίς την μνήμη πάνω θα είσαι κ@λόφαρδος

Ρε άνθρωπε...το κάνεις που το κάνεις....διάβασε και το πώς γίνεται....

Στις άκρες βάζεις logo όχι στο κέντρο.

Τώρα αν ξεκολλήσει σκέτη η ψύκτρα χωρίς την μνήμη πάνω θα είσαι κ@λόφαρδος

Ε αμα ειμαι τοσο γκαντεμης τι να πω...θα το κανω οπως μου ειπες γιατι δεν βλεπω προκοπη :wall:

@ProPitsiriko$: Άμα θες να κρατήσεις τα ψυκτράκια τουλάχιστον βάλε έναν ανεμιστήρα να τα φυσάει.Αλλά θα συμφωνήσω με τον ΑΝ7, κάνε καλύτερα την δικιά του πατέντα...

@ProPitsiriko$: Άμα θες να κρατήσεις τα ψυκτράκια τουλάχιστον βάλε έναν ανεμιστήρα να τα φυσάει.Αλλά θα συμφωνήσω με τον ΑΝ7, κάνε καλύτερα την δικιά του πατέντα...

Τωρα εχω εναν 12αρη στις 1600 στροφες να φυσαει VRM και εκεινα τα μερη που υστερουν σε ψυξη...

Αλλα δν μπορω να το εχω παντα ετσι...οποτε μετα το σκουπισμα που εχω να κανω με βλεπω να λυνω παλι και να κανω την μοντα του ΑΝ7...

Βλακεια μου που δεν τον ακουσα πιο πριν...:slap:

Ας ελπισουμε να μην μου μινει κανενα τσιπ στο χερι :rip:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.