AN7 OverClocker Ιανουάριος 27, 2009 #661 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 δηλαδή εσύ όταν είδες ότι με το που έβγαλες την μαμά ψύκτρα ότι έψυχε και κάτι άλλο,το θεώρησες άχρηστο? Αφού έχεις block μόνο για gpu κάνε αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis-21 Ιανουάριος 27, 2009 #662 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 παιδες , επαιξε κανενας σας το mirrors egde?εμενα με τα physics on μετα απο καποια ωρα μου εχει 1 καρε....αν το βγαλω και τα υπολοιπα φουλ ολα παιζει μια χαρα70 καρεδακια μεσο ορο..καποιος με παροποιο προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 27, 2009 #663 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 βγηκε patch που λενε οτι λυνει το προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis-21 Ιανουάριος 27, 2009 #664 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 το εχω βαλει το πατσ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιανουάριος 28, 2009 #665 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2009 @ AN7 δεν το θεωρησα άχρηστο απλα δεν προσεξα και την ψυκτρα τοσο καλα.... Την εχω ξαναδει την καρτα σου που την εχεις κοψει αλλα εχω βαλει τωρα τα ψυκτρακια στην καρτα με logo και παστουλα..:devil: Εψαξα και βρηκα διαφορες φωτο στο νετ με πολλα ομορφα ψυκτρακια...μονο για εκεινο το σημειο... Αλλα δεν ξερω αν μπορω να βρω εδω στην ελλαδα :rant: Μερικες φωτο για να σας δειξω τι εννοω.. Photo 1 Photo 2 Edit: Εαν δεν βρω τιποτα και απελπιστω θα κοψω τα ψυκτρακια της thermaltake και θα τα βαλω στα vrm Photo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιανουάριος 31, 2009 #666 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 Τελικα Εκοψα τα ψυκτρακια τα τοποθετισα και ιδου το αποτελεσμα..... Αλλα και παλι...Μολις ετρεξα το GTA για να δω temps απο vrm βαρουσε 120αρια...και εκει ξανακαταλαβα οτι ειμαι π@π@ρ@ς και οτι κατι δεν κανω καλα... Οποτε Οποιος Ξερει τι να ψυξω ας ριξει ενα χερακι και να μαρκαρει τους τομεις για να περασω ψυκτρακια γιατι τα νευρα μου εχουν γινει τσατάλια :worship: Τα φωτα σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 31, 2009 #667 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 πάμε πάλι.1ον. Απλά ξεκόλλα τα ψυκτράκια και κάνε ότι έχω κάνει.Αλλιώς πρέπει να βρεις ψυκτράκι που βιδώνει στις βίδες αριστερά και δεξιά απ τα vrm.Ή απλά το αφήνεις έτσι και σε κανα μηνάκο την χαιρετάς2ον. Κακώς πήρες μπλοκ που πιάνει μόνο από 2 βίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιανουάριος 31, 2009 #668 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 πάμε πάλι.1ον. Απλά ξεκόλλα τα ψυκτράκια και κάνε ότι έχω κάνει.Αλλιώς πρέπει να βρεις ψυκτράκι που βιδώνει στις βίδες αριστερά και δεξιά απ τα vrm.Ή απλά το αφήνεις έτσι και σε κανα μηνάκο την χαιρετάς2ον. Κακώς πήρες μπλοκ που πιάνει μόνο από 2 βίδεςWell...Τα ψυκτρακια τα εχω βαλει με logo και παστα... οποτε ειναι λιγο δυσκολο να τα βγαλω...1)Δεν μπορω απλα να βαλω και αλλα ψυκτρακια ? αν ναι σε ποια μερη ?2)Γιατι κακως που εχω τετοιο block ? μια χαρα βιδώνει και ειναι αρκετα σταθερο :...:3) δεν εκοψες την ψυκτρα ? ωστε να τοποθετισεις το block ?:...:Τωρα εχω εναν 12αρη να φυσαει την καρτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 31, 2009 #669 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 Well...Τα ψυκτρακια τα εχω βαλει με logo και παστα... οποτε ειναι λιγο δυσκολο να τα βγαλω...1)Δεν μπορω απλα να βαλω και αλλα ψυκτρακια ? αν ναι σε ποια μερη ?2)Γιατι κακως που εχω τετοιο block ? μια χαρα βιδώνει και ειναι αρκετα σταθερο :...:3) δεν εκοψες την ψυκτρα ? ωστε να τοποθετισεις το block ?:...:Τωρα εχω εναν 12αρη να φυσαει την καρτα....well για αυτό δεν κάνουμε μαμακίες με logo.1. Τα vrm είναι τα ορθογώνια ολοκληρωμένα που καθρεφτίζουν.Εσύ τους έβαλες 5χιλιοστά χαλκό και φυσικά δεν κάνει δουλειά.2. Καλύτερη σταθερότητα και πολύ μικρότερη η πιθανότητα να σου φάει γωνία στον πυρήνα.3. Όχι.4. Ποτέ δεν βάζουμε logo όταν είμαστε αρχάριοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιανουάριος 31, 2009 #670 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 well για αυτό δεν κάνουμε μαμακίες με logo.1. Τα vrm είναι τα ορθογώνια ολοκληρωμένα που καθρεφτίζουν.Εσύ τους έβαλες 5χιλιοστά χαλκό και φυσικά δεν κάνει δουλειά. 2. Καλύτερη σταθερότητα και πολύ μικρότερη η πιθανότητα να σου φάει γωνία στον πυρήνα. 3. Όχι. 4. Ποτέ δεν βάζουμε logo όταν είμαστε αρχάριοι. Μαλιστα...Βασικα εβαλα παρα πολυ λιγο logo ισα ισα στο κεντρο μια σταγονουλα Οκ θα δω τι θα κανω...μαλλον θα ξεστησω παλι σημερα για να περασω την ψυκτρα...:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 31, 2009 #671 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 Μαλιστα...Βασικα εβαλα παρα πολυ λιγο logo ισα ισα στο κεντρο μια σταγονουλα Ρε άνθρωπε...το κάνεις που το κάνεις....διάβασε και το πώς γίνεται.... Στις άκρες βάζεις logo όχι στο κέντρο. Τώρα αν ξεκολλήσει σκέτη η ψύκτρα χωρίς την μνήμη πάνω θα είσαι κ@λόφαρδος Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 31, 2009 #672 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 Οσο ειναι ζεστο ξεκολλαει με λιγη προσοχη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιανουάριος 31, 2009 #673 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 Ρε άνθρωπε...το κάνεις που το κάνεις....διάβασε και το πώς γίνεται....Στις άκρες βάζεις logo όχι στο κέντρο. Τώρα αν ξεκολλήσει σκέτη η ψύκτρα χωρίς την μνήμη πάνω θα είσαι κ@λόφαρδος Ε αμα ειμαι τοσο γκαντεμης τι να πω...θα το κανω οπως μου ειπες γιατι δεν βλεπω προκοπη Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis-21 Φεβρουάριος 1, 2009 #674 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2009 παιδες γνωριζουμε κανενα καλο και συναμα προστιτο wateraki για την καρτουλά;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Φεβρουάριος 1, 2009 #675 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2009 Full cover block ειναι η καλυτερη λυση, αν δεν αλλαζεις καρτα καθε μηνα αξιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Φεβρουάριος 1, 2009 #676 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2009 με τους 9.1 ειδα διαφορα,μικρη αλλα μου φαινεται πιο smooth:happy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Φεβρουάριος 1, 2009 #677 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2009 @ProPitsiriko$: Άμα θες να κρατήσεις τα ψυκτράκια τουλάχιστον βάλε έναν ανεμιστήρα να τα φυσάει.Αλλά θα συμφωνήσω με τον ΑΝ7, κάνε καλύτερα την δικιά του πατέντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 1, 2009 #678 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2009 one quick question.ποια μοντελα στην ελληνικη αγορα κυκλοφορουν και φερουν μαυρο pcb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Φεβρουάριος 1, 2009 #679 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2009 @ProPitsiriko$: Άμα θες να κρατήσεις τα ψυκτράκια τουλάχιστον βάλε έναν ανεμιστήρα να τα φυσάει.Αλλά θα συμφωνήσω με τον ΑΝ7, κάνε καλύτερα την δικιά του πατέντα... Τωρα εχω εναν 12αρη στις 1600 στροφες να φυσαει VRM και εκεινα τα μερη που υστερουν σε ψυξη... Αλλα δν μπορω να το εχω παντα ετσι...οποτε μετα το σκουπισμα που εχω να κανω με βλεπω να λυνω παλι και να κανω την μοντα του ΑΝ7... Βλακεια μου που δεν τον ακουσα πιο πριν... Ας ελπισουμε να μην μου μινει κανενα τσιπ στο χερι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Φεβρουάριος 2, 2009 #680 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Τελικα με πολυ προσοχη τα εβγαλα ολα ομορφα και ωραια...Παιζει μια χαρα τωρα η καρτα...Ευχαριστω ΑΝ7(Άκη) για την ''μοντα'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.