Jump to content

---Ati Radeon 4870--- Εντυπώσεις&Προβλήματα

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 700
  • Created
  • Last Reply
οκ με αυτό μου έδωσες την απάντηση που ήθελα..Ευχαριστώ πολύ.:victory:

Η μητρική που έχεις φίλε μου νομίζω 8α το πάρει ως 1GB διότι έχεις 2 x PCI Express 2.0 x16 slots.:secret:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526752&ref=pathfinder

Δεν εχει σχέση με την μητρική. Η πληροφορια που ερχεται απο το API Windows και στις δυο καρτες ειναι ιδια. Απο κει και περα η καρτα διαλεγει τι θα κανει rendering η μια καρτα και τι η αλλη.

Το ιδιο γινεται και στο SLI.

Τί εννοείς τί αναλύσεις μπορείς να σηκώσεις....?

Άν δεν θές να στραβωθείς 1680*1050.

Απλά στα παιχνίδια θα είσαι στα περισσότερα όλα Full.

Στο Cod5 που αναφέρεσαι και εγώ με την μονή με 512ΜΒ όλα στο τέρμα είναι, τώρα για το Crysis λογικά ναί αλλά δεν φταίει η κάρτα, το @@παίχνιδο φταίει.

Και στο κάτω κάτω σιγά το παιχνίδι.

Μιας και έχω διαβάσει ότι γενικά οι 4870 έχουν υψηλές θερμοκρασίες, να πω ότι η Golden Sample 512 που έχω έχει σε Idle 42C και σε full load 58C. Το μόνο κακό είναι ότι είναι τα ανεμιστηράκια της είναι τα μόνα εξαρτήματα στο κουτί που ακούγονται, ακόμα και στο 20%.

Αγορασα σημερα την GIGABYTE RADEON HD 4870X2 2GB και εχω το παρακατω προβλημα οταν τρεχω οποιαδηποτε 3d εφαρμογη οποιοδηποτε παιχνιδι το συστημα κολλαει

στο περιβαλλον window τρεχει κανονικα. Οι drivers εγκατασταθηκαν με επιτυχια αλλα δεν μπορω να τρεξω οτιδηποτε.

Η συνθεση του συστηματος μου ειναι

έχω το Psu chieftec 750W amd 9750 1hdd 320mb 1 dvdr/w 2gb ram και μια λάμπα led μεσα στο κουτι. 3 Ανεμηστιρες 80mm εναν 120mm μια ψυκτρα triton 79.

Σας παρακαλω εαν μπορειτε βοηθηστε με !!!!!!!!!!!!!!

κοίταξε αυτό που λες είναι η έσχατη λύσει αλλά αν δεν σε πειράζει κάντω .

Υ.Γ. γράφε με Ελληνικούς χαρακτήρες , διαβάζονται ποιο εύκολα τα post και είναι και στους κανονισμούς του thelab :daisy:

ειχα βαλει μονο την 6πινι και λειτουργισε. τωρα εμφανιζει το εξης προβλημα οτι εγκατεστησα τους οδηγους συνδεσα κανονικα το 8πινο και το 6πινο αλλα οταν ξεκιναει ενα παιχνιδι μετα απο λιγο κανενα 2λεπτο κολαει και σταματανε τα παντα.

:suicide:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.