Jump to content

---Ati Radeon 4870--- Εντυπώσεις&Προβλήματα

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 700
  • Created
  • Last Reply
Αν αφήσεις γυμνά τα vrm και να άνοιγε,αργά η γρήγορα θα έκανε τσαφ

Δεν βλέπω τόσο ψηλά.

Γύρω στους 60 κατι εχω δει με το gpu-z

εγω τα vrm τα ειχα χυμα για αρκετο καιρο και δεν επαθε τιποτα(δεν καηκε εννοω).αλλωστε τι ειναι 100 βαθμοι?(το σημειο βρασμου του νερου?:p) τωρα ειλικρινα δεν ξερω πως την παλεψε τοσο καιρο... τελικα εβαλα την stock ψυκτρα στα vrm και εβαλα ξανα το block στην gpu και πλεον παει μια χαρα

Παιδες καλημερα,

ειμαι και εγω ενας πανευτηχης κατοχος της συγκεκριμενης καρτουλας

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1165585

με την διαφορα οτι παρόλο ο κωδικός παραγγελειας ειναι ίδιος η υλοποιηση δεν είναι αυτή που φαίνεται στην φώτο αλλα σαν την υλοποιηση της Powercolor και 5Ε φθημοτερη :T:.

Ετσι πληροφοριακα...

huh??

Τι ακριβώς δεν κατάλαβες?

Πήρα αυτή την κάρτα

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1165585&HYKARTAGRAFIKONMONTELO=4870&category=69977735&catalog=20

με την ψυξη αυτής της κάρτας

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1165496&HYKARTAGRAFIKONMONTELO=4870&category=69977735&catalog=20

η έστω παρόμοιας.

Παρόμοια είναι ωρέ..

Όχι της powercolor. :p

Αν αυτό λες γι αυτό με μπέρδεψες :p

Λες το πλαίσιο η κάποια άλλη οικονομική οργάνωση να συνένωσε κατασκευαστικές

για το καλό του skalex? :p

Απλά η sapphire έβγαλε καινούργια ψυκτρούλα για την 1gb της .

Ψύξη της sapphire είναι..

Κανονικό μοντέλο.

Απλά δεν το αλλάξανε στο site. Ή δεν θα πάρουν άλλα κομμάτια..

Καλημέρα σε όλους,

Προχθές πηρά και εγώ μια sapphire 4870 1GB και προς ευχάριστη έκπληξη είδα ότι η sapphire έχει βάλει δίκια της ψήκτρα. Είναι πολλή καλή και αθόρυβη δεν έχω δει πάνω 65c.

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής στο 3D mark 2006 έχω σκορ 12690 με 1280*1024 ανάλυση. Είναι καλό? Επεξεργαστή έχω τον Quad 6600.

Στα games, είναι πολλή καλύτερη από την 3870Χ2 που είχα πριν αλλά στο 3D mark έχουν σχεδόν ίδιο σκορ. Κάνω κάτι λάθος?

Και στις 512mb η Sapphire βάζει την καινούργια ψήκτρα. Πήρα 2 χθες για εμένα και έναν γνωστό μου. Είναι όντως καλύτερη και πιο αθόρυβη, στο default πάντως την είδα να παίζει στο 50% που για τα δικά μου αυτιά δεν είναι αθόρυβη οπότε έφαγε μια πτώση κοντά στο 25-30% (θα δω που θα την αφήσω) και έφτιαξα ένα άλλο profile για παιχνίδια (σε λογικά επίπεδα θορύβου για μένα) και είναι μια χαρά.

Καλημέρα σε όλους,

Προχθές πηρά και εγώ μια sapphire 4870 1GB και προς ευχάριστη έκπληξη είδα ότι η sapphire έχει βάλει δίκια της ψήκτρα. Είναι πολλή καλή και αθόρυβη δεν έχω δει πάνω 65c.

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής στο 3D mark 2006 έχω σκορ 12690 με 1280*1024 ανάλυση. Είναι καλό? Επεξεργαστή έχω τον Quad 6600.

Στα games, είναι πολλή καλύτερη από την 3870Χ2 που είχα πριν αλλά στο 3D mark έχουν σχεδόν ίδιο σκορ. Κάνω κάτι λάθος?

Τον Quad σε τι συχνότητα τον έχεις;

Εκανα και γω μια τραμπα και πλεον εχω την Sapphire 1GB. Οντως το συστημα ψυξης ειναι αλλαγμενο σε σχεση με την 512 αλλα ειναι διαφορετικο και το PCB. Η default ψυκτρα της 512MB δεν μπορει να μπει στο συγκεκριμενο 1GB μοντελο.

Δεν δοκιμασα την ψυκτρα αλλα στο νερο η 1GB ειναι πολυ πιο κρυα στις μνημες και στα VMR...

παιδιά μήπως ξέρει κανείς αν αυτή η ψύχτρα κάνει καλή δουλειά για την κάρτα μας?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650112

Αν την έχει δοκιμάσει κανείς, μπορεί να αναφέρει τπτ temps?

Merci pour votre temps :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.