Jump to content

---Ati Radeon 4870--- Εντυπώσεις&Προβλήματα

greekfragma

Recommended Posts

Δεν παίζει.

Όταν βάζεις τους 8.10 και ρυθμίσεις απο το cat control τις στροφές που θες

σωσε μετα το bios και κάντο load να δεις που δεν θα έχει το spin bug on...

Το έκανα σε 2 powercolor.

Αυτές που αγοράστηκαν και ταυτοχρονα.

Μια δική μου μία του φίλου μου..

Όσο για το να flashάρεις new bios απλά δεν συζητιέται ότι φτιάχνεται!

Ακόμα δηλαδή και έτσι να είναι!

Ακόμα και οι drivers να μην το φτιάχνουν παντού το flashάρισμα

με new bios απο radeon editor έχει ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ για το spin up bug!!

Φτιάχνεται δηλαδή έτσι και αλλιώς!

Οπότε η αερολογία τύπου ''ΔΕΝ φτιάχνεται σε όλες τις περιπτωσεις'' πάλι δεν ισχύει

Πιο συγκεκριμένα SLN αν διάβασες καθόλου ή απλά απάντησες αντιδραστικά για να κοντράρεις!

Συστηνω την Sapphire πανω απο την Powercolor λογω προβληματων με τον αεριστηρα της Powercolor, που ακομη και με bios update εξακολουθει να συμπεριφερετε περιεργα. Αυτο δεν στεκει για ολους μαλλον αλλα αρκετοι εχουν αυτο το προβλημα. :shutup:

Επαναλαμβάνω με bios update υπάρχει ειδική επιλογή για απενεργοποίηση spin up bug....

Δηλαδή τα λεγόμενα μου στέκουν έστω και απο την μία πλευρα..

Ναι SLN, αερολογία και παραπληροφόρηση.

• Replies 700
  • Created
  • Last Reply

Πιο συγκεκριμένα SLN αν διάβασες καθόλου ή απλά απάντησες αντιδραστικά για να κοντράρεις!

Διαβασα αυτο που ειπες εσυ... και αυτο εκανα quote! Τελος!

Ειπες κατι το οποιο δεν ισχυε στην περιπτωση μου... Αυτο θεωρειται "κοντρα" και "αντιδραση" ?????

Απο που κι ως που?

5 μερες η καρτα (τις 3 με τους 8.10 και τις 2 πρωτες με το ati tray) δεν καταφερα να αποφυγω το spin up...

Τωρα αυτο που λες...

........ρυθμίσεις απο το cat control τις στροφές που θες

σωσε μετα το bios και κάντο load ...........

Απο το CCC θα σωσω το bios και μετα θα το κανω load?? Μηπως εννοεις profile?

Αυτες οι PowerColor, απο 3870 εποχη, λες και βαζουν μονο ελατωματικα zerotherm επανω.

Τελικα μονο τα silent της αξιζουν, που δεν εχουν καθολου θορυβο και κρατανε λογικες θερμοκρασιες για fanless cooler.

Καλημέρα παιδιά,πήρα σήμερα και γώ τηνεν λόγω καρτούλα από το πλαίσιο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&product=1165496.

όμως πριν από λίγο είδα οτι έχει βγει και η συγκεκριμένη υλοποίηση : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&product=1165585 . Έχω το δικαίωμα να την επιστρέψω στην συσκευασία της και με παραπάνω 15€ να πάρω αυτήν με το 1gb? Με ενδιαφέρει η μνήμη, καθώς σκοπεύω να αγοράσω οθόνη 24''.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας εκ των προτέρων . :)

Καλημέρα παιδιά,πήρα σήμερα και γώ τηνεν λόγω καρτούλα από το πλαίσιο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&product=1165496.

όμως πριν από λίγο είδα οτι έχει βγει και η συγκεκριμένη υλοποίηση : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&product=1165585 . Έχω το δικαίωμα να την επιστρέψω στην συσκευασία της και με παραπάνω 15€ να πάρω αυτήν με το 1gb? Με ενδιαφέρει η μνήμη, καθώς σκοπεύω να αγοράσω οθόνη 24''.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας εκ των προτέρων . :)

Και βεβαια μπορεις .......αρκει να μην αλλιωσεις την συσκευασια της και τα παρελκομενα της.....;)

έχω σκίσει το σακουλάκι με τον αντάπτορα vga-dvi αλλά κατά τ'άλλα είναι άθικτη η συσκευασία..Επειδή , είχα κάνει και μια μικρή φασαρία για rma(δεν μου έκοβαν πιστωτικό) , φοβάμαι μην μου την φυλάνε :p

Νομικά έχω το δικαίωμα όμως ε?

Και βεβαια μπορεις .......αρκει να μην αλλιωσεις την συσκευασια της και τα παρελκομενα της.....;)

Eιχα παρει την 6200 καποτε αλλα μετα απο μερικες μερες το μετανιωσα(δεν ανοιγαν τα pipelines:clap:)...την πηγα πισω στο Πλαισιο και αφου την ελεγξανε μου την αλλαξανε με μια 6600...

Αγόρασα κι εγώ την ιδια κάρτα την δευτέρα και επικοινώνησα με το πλαίσιο. Μου είπαν οτι αφού έχω σκίσει την συσκευασία δεν μπορεί να γίνει αλλαγή. :unsure:

σοβαρολογείς? όχι ρε γμτ... καλά I will take my chances που λένε και στο χωριό του Βαιμάκη..:nada:

Γιατί δεν πήρα την connect γαμώτο που δεν είχε πλαστικούρα απ'έξω.. :(

Γιατί δεν πήρα την connect γαμώτο που δεν είχε πλαστικούρα απ'έξω.. :(

Πάντος η διαφορά στις δυο κάρτες φαίνεται σε μεγαλες αναλύσεις 1980χ1200 και ανω, οπότε εμενα δε με χαλάει και πολύ αφού είμαι με 22" οθόνη.:hi:

ναι το ξέρω, απλώς όπως έγραψα λίγο πιο πάνω, σκοπεύω τα χριστούγεννα να αγοράσω μια 24αρα οθόνη ~> 1980χ1200 :(

Μη φανταστεις και καμια τρελή διαφορά, είναι της τάξεως του 5-6 fps περίπου.

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3415

Και εδω ακομα μια παρουσιαση της 4870 1Gb GDDR5 η οποια αναφερει

οτι σε καποια παιχνιδια εχει smoother framerate χωρις παυσεις σε αλλαγες σκηνων

λογω της ποσοτητας μνημης που εχει.

http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTU2MiwxMCwsaGVudGh1c2lhc3Q=

OK. Τελικα το προβλημα ειναι οτι βγαζοντας την μαμα ψυκτρα και τοποθετωντας το μπλοκ μενουν ακαλυπτα τα chips των μνημων και καποια ακομα στα δεξια της καρτας. Ε αυτα τα δεξια αν δεν ψυχονται προκαλουν το προβλημα και δεν αφηνουν την καρτα να μπουταρει...

Εχετε να προτεινετε κανα σετ απο ψυκτρακια...γιατι η κατασταση με την μαμησια δεν παλευεται με τιποτα....με εχει παρει τα αυτια. Εχω συνηθησει στην απολυτη ησυχια...

Επισης η μαμησια παταει πανω στα chips εχοντας πανω ενα περιεργο στρωμα απο ενα ασπρο υλικο...Υπαρχει περιπτωση να βρεθει για αγορα αυτο?

Επισης αν μπορει καποιος να ανεβασει ενα screen απο GPU Z να δουμε τι γινεται απο θερμοκρασιες στο VRM...:happy2:

post-418-1416073682,788_thumb.gif

OK. Τελικα το προβλημα ειναι οτι βγαζοντας την μαμα ψυκτρα και τοποθετωντας το μπλοκ μενουν ακαλυπτα τα chips των μνημων και καποια ακομα στα δεξια της καρτας. Ε αυτα τα δεξια αν δεν ψυχονται προκαλουν το προβλημα και δεν αφηνουν την καρτα να μπουταρει...

Εχετε να προτεινετε κανα σετ απο ψυκτρακια...γιατι η κατασταση με την μαμησια δεν παλευεται με τιποτα....με εχει παρει τα αυτια. Εχω συνηθησει στην απολυτη ησυχια...

Επισης η μαμησια παταει πανω στα chips εχοντας πανω ενα περιεργο στρωμα απο ενα ασπρο υλικο...Υπαρχει περιπτωση να βρεθει για αγορα αυτο?

Επισης αν μπορει καποιος να ανεβασει ενα screen απο GPU Z να δουμε τι γινεται απο θερμοκρασιες στο VRM...:happy2:

Τα vrm τα είχες αφήσει γυμνά?

Δες την πατέντα που έκανα πιο πριν.

Τα vrm τα είχες αφήσει γυμνά?

Δες την πατέντα που έκανα πιο πριν.

Το βρηκα ακριβως μετα στο XS...ωραια πατεντα....

Αν αφησω γυμνα τα vrm η καρτα δεν ανοιγει καν....Τι θερμοκρασιες εχεις στα VRM?

Το Everest μου λεει γυρω στους 84C σε full load...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.