Jump to content

ATI Radeon HD 4850

nikolakis13

Recommended Posts

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Παιδιά, ωραία η 4850 και να πω την αλήθεια χρειαζόταν μία επίθεση σοβαρή στο μονοπώλιο της Nvidia που τόσο ακρίβινε τις κάρτες της. Αυτό που βλέπω όμως και με κάνει να νιώθω ότι αυτή η κάρτα έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες από αυτές που βλέπουμε στα review, είναι ότι έχει μόνο 512 mb ram εν αντιθέσει του 1 gb της 280 και άλλων που έχω δει. Αυτό όπως καταλαβαίνετε, δημιουργεί χαμηλώτερες επιδόσεις στα παιχνίδια σε υψηλές αναλύσεις, όπου η 4850 φαίνεται να υστερεί σχετικά. Αν έχει κάποιος δει τεστ με 1 gb ram, ή ανακοινώσεις για 1 gb θα ήθελα να μου πει.

τον ντορο που ειχε δημιουργησει την περασμενη χρονια η nvidia με την 8800 GT,αυτη την φορα φετος θα δουμε το συγκεκριμενο εργο να παιζεται με τεραστια επιτυχια για τις 4850 και ισως και για τις 4870...

Πραγματικα στα χρηματα που διατειθεται η 4850 αποτελει το κορυφαιο value for money αυτη την στιγμη στην αγορα.

Ισως να μην ειναι πολυ μακρια η εποχη που ο μεσος χρηστης θα εχει επιδοσεις διχως να χρειαζεται να ξοδεψει μια περιουσια και χωρις μονοπωλια απο κατασκευαστες (βλεπε nvidia).

Tελος ''φωναζει''απο μακρια ,οτι η σκεψη για αγορα 2 για διαταξη CrossFire ειναι η ιδανικη για επιτευξη κορυφαιων επιδοσεων,με μικρο συγκριτικα κοστος...

Προσωπικα η συγκεκριμενη καρτα μου εχει δημιουργησει μια ιδια αισθηση -για τις δυνατοτητες της-παρομοια με την ανυπερβλητη για την εποχη της 9500 pro :inlove:

Επιτέλους και κάποια καλά νέα από την AMDATI...

Oχι τίποτα άλλο, αλλά να αρχίσει να γυρίζει λιγάκι η άσχημη συνολική εικόνα της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΚΥΡΙΑΣ... :inlove:

Οι οιωνοι ειναι καλοι....γιατι βλεπουμε τον συνδιασμο πολυ καλου προιοντος απο αποψη επιδοσεων + αριστης τιμης....

Προσωπικα προιον με κραχτη μονο την τιμη δεν αρκει την σημερον ημερα:TD:

ΠΑΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΗΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΕΣ! 18000 με το καλημερα στο 3d mark 2006! Πηρα τις saphire!!!! Κολαση σε λιγο περισσοτερα απο εμενα, θα επικεντωθω στα παιχνιδια που εχω και εχω πολλα στον δισκο! ΚΟΛΑΣΗ!

Παιδια δεν εχω λογια να πω! Καταρχιν αποδιδουν πολυ καλυτερα σε VISTA ULTIMATE 64 BIT απο οτι σε XP! Παιδες η διαφορα ειναι τεραστια! Οσα εχω δοκιμασει μεχρι τωρα εχω δει τρελη διαφορα!

Παντως το crysis very high σε 1920χ1200 επιτελους playable!

παντως θα ηταν πολυ ενδιαφερον να δοκιμασει καποιο απ'τα παιδια που την πηρε αν τελικα κανει crossfire με καρτες της σειρας 3@@@ οπως γραφτηκε σε ξενο forum για να δουμε τελικα τι ισχυει

Παιδια δεν εχω λογια να πω! Καταρχιν αποδιδουν πολυ καλυτερα σε VISTA ULTIMATE 64 BIT απο οτι σε XP! Παιδες η διαφορα ειναι τεραστια! Οσα εχω δοκιμασει μεχρι τωρα εχω δει τρελη διαφορα!

Παντως το crysis very high σε 1920χ1200 επιτελους playable!

η συσκευασια εχει μεσα dvi to hdmi ανταπτορα?

Nαι το εχει μεσα! Παιδες βαλτε VISTA ULTIMATE 64 BIT!

10800 εβγαλα στο 3d mark vantage!

Παιδες εχω μεινει λαλακας με την αποδοση της στα παιχνιδια!!!

Απο θερμοκρασιες γενικα ψινονται!!! εβαλα 2 ανεμιστηρια 12αρια στις 1300 στροφες και της εριξα 10 βαθμους και τωρα ειμαι 65!!! full ανεβαινει αρκετα παντως!!! Γενικα ειναι πολυ ησυχες για καρτες!!! Απο oc δεν εχω δοκιμασει ακομα να δω πως πανε ! Με ποιο προγραμμα θα τις κανω! Rivatuner!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.