AN7 OverClocker Δεκέμβριος 31, 2008 #841 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 το πηρα το τροφ...τα σπαει...αλλα μαντεψτε παλι εχω το προβλημα π με πεταει....τι να ειναι ρε γ@μοτο???τι?είναι η σιγουριά σου ότι φταίει το τροφοδοτικό.Δεν ακούτε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisdragon Δεκέμβριος 31, 2008 #842 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 παντος ενα ειναι σιγουρο πως φταιει το overclock ακομα δν εχω διαπιστοσει αν ειναι το oc στις καρτες η του cpu αλλα τωρα ερι3α τα ρολογια απο τα 3,2 στα 3 και ερι3α και τις καρτες σε deafult και δεν με πεταει και μ φαινεται πωσ αυτο γινετε κα8ε φορα π το fsb φτανει πανω απο τα 1600... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winamp Δεκέμβριος 31, 2008 #843 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 fsb 1600? τι λέει αυτός?όταν έκανες Overclock δοκίμασες κανένα stress test?occt google it αν σε 1 ώρα δεν σου βγάλει προβλήματα πρέπει να είσαι O.K Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisdragon Δεκέμβριος 31, 2008 #844 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 ναι το multiplayer του 9300 ειναι 7,5....και για να φτασω τα 3ghz το fsb φτανει τα 400mhz χ4 διλαδι 1600mhz οταν το ειχα στα 3,2 ηταν στα 1740... στα 3ghz εχω τρε3ει prime 95 για 90 λεπτα και δεν εχω προβλημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winamp Δεκέμβριος 31, 2008 #845 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 πές έτσι.. να έλεγες και πόσο είχες το muti τεσπα το prime 95 είναι useless δεν τα κάνει όλα δοκίμασε το occt 1hour mix που είναι στο prime95 δεν μου έβγαζε error για 2 ώρες εννώ στο occt στα πρώτα 10 λεπτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angeldust Ιανουάριος 1, 2009 #846 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2009 Εχω μια 4850 η οποία ψύχεται με νεράκι.Δοκίμασα να πειράξω το bios, ανέβασα την τάση και την πήγα στα 770 (απο 625 default).Το πρόβλημα όμως είναι οτι τρώει κολλήματα με τους drivers στα Vista και βγάζει συνεχώς εκείνο το σπαστικό "The driver stop responding..."Με τα XP όλα είναι ΟΚ, η κάρτα δείχνει πολύ σταθερή, χωρίς κολλήματα. Με τα Vista όμως έχουμε κολλήσει (64bit για την ακρίβεια)Εχω αλλάξει drivers, απεγκατάσταση και εγκατάσταση απο την αρχή, αλλά τα ίδια....Τι μπορώ να κάνω? Αν γίνεται κάτι δηλαδή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alphaX Ιανουάριος 1, 2009 #847 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2009 Εχω μια 4850 η οποία ψύχεται με νεράκι.Δοκίμασα να πειράξω το bios, ανέβασα την τάση και την πήγα στα 770 (απο 625 default).Το πρόβλημα όμως είναι οτι τρώει κολλήματα με τους drivers στα Vista και βγάζει συνεχώς εκείνο το σπαστικό "The driver stop responding..."Με τα XP όλα είναι ΟΚ, η κάρτα δείχνει πολύ σταθερή, χωρίς κολλήματα. Με τα Vista όμως έχουμε κολλήσει (64bit για την ακρίβεια)Εχω αλλάξει drivers, απεγκατάσταση και εγκατάσταση απο την αρχή, αλλά τα ίδια....Τι μπορώ να κάνω? Αν γίνεται κάτι δηλαδή....Στα 770 ,που λες, με αυξηση τασης μονο απο bios μπορει κ σου βγαζει 10 λεπτα atitool χωρις artifacts ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winamp Ιανουάριος 1, 2009 #848 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2009 όταν κάνετε oc της κάρτες πάντα vsync=on Link to comment Share on other sites More sharing options...
kataraman Ιανουάριος 2, 2009 #849 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 Ρε παιδια γιατι σε ολα τα games οταν βγαζει μαυρο φοντο μου το βγαζει αλιωμενο το μαυρο και ολα τα αλλα μου τα βγαζει τελεια???Η καρτα ειναι καινουργεια ενως μηνος της Asus με τα τελευτεα Driver και ολα Default απο ρυθμησεις μιας και λυπαμε να την πειραξω καινουργεια καρτα γραφικων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winamp Ιανουάριος 2, 2009 #850 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 στο catalyst υπάρχει ένα option στο 3D για alternative textures είναι τσεκαρισμένο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kataraman Ιανουάριος 2, 2009 #851 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 Δεν βλεπω κατι τετοιο στις ρυθμησεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winamp Ιανουάριος 2, 2009 #852 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 Vista έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kataraman Ιανουάριος 3, 2009 #853 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2009 XP SP3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N.I.K.K. Ιανουάριος 3, 2009 #854 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2009 όταν κάνετε oc της κάρτες πάντα vsync=on σορρυ για το spam αλλα πως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα μαστορα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winamp Ιανουάριος 3, 2009 #855 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2009 XP SP3ψάξε λίγο κάπου είναι στο 3D more settingsΝΙΚK όταν πιέζεις την κάρτα στης μέγιστες αποδόσεις χάνεις των συγχρονισμό και θα βλέπεις artifacts ή γραμμές στην οθόνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
N.I.K.K. Ιανουάριος 4, 2009 #856 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 ΝΙΚK όταν πιέζεις την κάρτα στης μέγιστες αποδόσεις χάνεις των συγχρονισμό και θα βλέπεις artifacts ή γραμμές στην οθόνη:mamba: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 4, 2009 #857 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 ΝΙΚK όταν πιέζεις την κάρτα στης μέγιστες αποδόσεις χάνεις των συγχρονισμό και θα βλέπεις artifacts ή γραμμές στην οθόνητα artifacts δεν είναι λόγο "χασίματος" του συγχρονισμού.το vsync το μόνο που κάνει είναι fps=refresh rate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winamp Ιανουάριος 4, 2009 #858 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 ε και για αυτό τον λόγο δεν βλέπεις artifacts, αν έχεις vsyn onαν περνάς το όριο των hertz της οθόνης με τα fps θα αρχίσεις να βλέπεις artifacts Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 4, 2009 #859 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 τα artifacts είναι πρόβλημα υπερχρονισμού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winamp Ιανουάριος 4, 2009 #860 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 όταν έχεις παραπάνω fps απο τα hertz της οθόνης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.