Jump to content

ATI Radeon HD 4850

nikolakis13

Recommended Posts

το πηρα το τροφ...τα σπαει...αλλα μαντεψτε παλι εχω το προβλημα π με πεταει....τι να ειναι ρε γ@μοτο???τι?

είναι η σιγουριά σου ότι φταίει το τροφοδοτικό.

Δεν ακούτε.....

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

παντος ενα ειναι σιγουρο πως φταιει το overclock ακομα δν εχω διαπιστοσει αν ειναι το oc στις καρτες η του cpu αλλα τωρα ερι3α τα ρολογια απο τα 3,2 στα 3 και ερι3α και τις καρτες σε deafult και δεν με πεταει και μ φαινεται πωσ αυτο γινετε κα8ε φορα π το fsb φτανει πανω απο τα 1600...

ναι το multiplayer του 9300 ειναι 7,5....και για να φτασω τα 3ghz το fsb φτανει τα 400mhz χ4 διλαδι 1600mhz οταν το ειχα στα 3,2 ηταν στα 1740... στα 3ghz εχω τρε3ει prime 95 για 90 λεπτα και δεν εχω προβλημα....

πές έτσι..:p να έλεγες και πόσο είχες το muti τεσπα

το prime 95 είναι useless δεν τα κάνει όλα

δοκίμασε το occt 1hour mix που είναι

στο prime95 δεν μου έβγαζε error για 2 ώρες εννώ στο occt στα πρώτα 10 λεπτά.

Εχω μια 4850 η οποία ψύχεται με νεράκι.

Δοκίμασα να πειράξω το bios, ανέβασα την τάση και την πήγα στα 770 (απο 625 default).

Το πρόβλημα όμως είναι οτι τρώει κολλήματα με τους drivers στα Vista και βγάζει συνεχώς εκείνο το σπαστικό "The driver stop responding..."

Με τα XP όλα είναι ΟΚ, η κάρτα δείχνει πολύ σταθερή, χωρίς κολλήματα. Με τα Vista όμως έχουμε κολλήσει (64bit για την ακρίβεια)

Εχω αλλάξει drivers, απεγκατάσταση και εγκατάσταση απο την αρχή, αλλά τα ίδια....

Τι μπορώ να κάνω? Αν γίνεται κάτι δηλαδή....

Εχω μια 4850 η οποία ψύχεται με νεράκι.

Δοκίμασα να πειράξω το bios, ανέβασα την τάση και την πήγα στα 770 (απο 625 default).

Το πρόβλημα όμως είναι οτι τρώει κολλήματα με τους drivers στα Vista και βγάζει συνεχώς εκείνο το σπαστικό "The driver stop responding..."

Με τα XP όλα είναι ΟΚ, η κάρτα δείχνει πολύ σταθερή, χωρίς κολλήματα. Με τα Vista όμως έχουμε κολλήσει (64bit για την ακρίβεια)

Εχω αλλάξει drivers, απεγκατάσταση και εγκατάσταση απο την αρχή, αλλά τα ίδια....

Τι μπορώ να κάνω? Αν γίνεται κάτι δηλαδή....

Στα 770 ,που λες, με αυξηση τασης μονο απο bios μπορει κ σου βγαζει 10 λεπτα atitool χωρις artifacts ?

Ρε παιδια γιατι σε ολα τα games οταν βγαζει μαυρο φοντο μου το βγαζει αλιωμενο το μαυρο και ολα τα αλλα μου τα βγαζει τελεια???Η καρτα ειναι καινουργεια ενως μηνος της Asus με τα τελευτεα Driver και ολα Default απο ρυθμησεις μιας και λυπαμε να την πειραξω καινουργεια καρτα γραφικων...

ΝΙΚK όταν πιέζεις την κάρτα στης μέγιστες αποδόσεις χάνεις των συγχρονισμό και θα βλέπεις artifacts ή γραμμές στην οθόνη

τα artifacts δεν είναι λόγο "χασίματος" του συγχρονισμού.

το vsync το μόνο που κάνει είναι fps=refresh rate

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.