Jump to content

ATI Radeon HD 4850

nikolakis13

Recommended Posts

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

to vsync λειτουργεί με το refresh rate της οθόνης 75hz = 75fps

απλά στα games άν έχεις μεγάλο fps η εικόνα αποσυγρωνίζετε και γίνετε σκισμένη

είναι σαν να βλέπεις ένα βιντεο με 2-3δευτερόλεπτα τον ήχο πίσω για παραδειγμα

πάντως αν το είχες Off δεν νομίζω πώς πρέπει να σε πετάει

εχει βγει hotfix άν έχεις crossfire για την 4850 το εκανες update?

παράδειγμα αν δεν κατάλαβες

VSync.jpg

ναι το σκεφτικα και τις ερι3α στα normal αλλα παλι με πεταει σκεφτομαι πως η τροφοδοσια ειναι λιγη καπος αλλα απο την αλλη βλεπω πως 3dmark και γενικος benchmarks τα τρεχει μια χαρα σκεφτομαι μιπος ειναι και απο τα games to prob....

Παρε ενα πολυμετρο και μετρα τις τασεις σε load και idle, μην εμπιστευεσαι τα software monitor tools οτι ναναι γραφουν τουλαχιστον στην δικη μου περιπτωση πηγαν να βγαλουν το 600αρι silverstone αχρηστο ενω με το πολυμετρο η 12αρα ητανε στα 12.3 ΣΤΑΘΕΡΑ παρολο που ετρεχα orthos blend και video card stability test απο πισω, btw αυτο με το f.exe το εκανα πριν τρεξω το stability test anyway 12/1 που επαναπατριζομαι ισως το κυνηγησω ζητωντας απτο πλαισιο μια καρτα με καλυτερη ψυξη, το θεμα ειναι οτι εφαγα hard lock με τον ηχο να loopαρει προσφατα και στο cs 1.6 !?1?!

Μου εριξε και ενα BSOD page fault on non paged area οταν πηγα να κανω reboot και αρχισα να υποπτευομαι τις μνημη, ε τελικα μεσα επεσα http://www.thelab.gr/showthread.php?p=852266 :( Η καρτα πρεπει να ειναι πολυ σκυλι αμα δεν εχει παθει τπτ απτην ζεστη γιατι 1μιση μηνα την ειχα αφησει σε default fan speed μεχρι να παρω την επομενη αδεια τελη αυγουστου, προς το παρων artifacts δεν εχω δει παντως :)

το παιχνιδι π μου το εκανε συνεχεια ητανε το left4dead χωρις το vsync ειχα καπου στα 150fps μολις το βαζω on κλιδωνει στα 60fps χωρις να ανεβαινει η να πεφτει....και η καρτες λειτουργουν περιπου στο 50%η κα8ε μια...ενω χωρις vsync πανω απο 90%και στα 10 λεπτα με πεταγε..σιγοθρα δν ειναι απο 8ερμοκρασια εχω αλλα3ει πσι3η και στις 2 και πανω απο 60 ωα8μουσ δν ανεβαινουν....

και όμως εγώ καταλαβαίνω από τα γραφόμενά σου ότι είναι ψύξη , ποιες ψήκτρες έβαλες ? ψύχεις τα VRM - Μνήμες ? και ποια είναι η θερμοκρασία που λες ότι δεν ανεβαίνει τους 60βαθμούς ?

gpuziu5.jpg

w395.png

λοιπον ναι και στισ μνιμες εχω ψικτρακια και οι μνιμες εκει κιμενοντε στους 60 ωα8μους σε full load....η ψικτρες ειναι αυτες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650637...

το παιχνιδι π μου το εκανε συνεχεια ητανε το left4dead χωρις το vsync ειχα καπου στα 150fps μολις το βαζω on κλιδωνει στα 60fps χωρις να ανεβαινει η να πεφτει....και η καρτες λειτουργουν περιπου στο 50%η κα8ε μια...ενω χωρις vsync πανω απο 90%και στα 10 λεπτα με πεταγε..σιγοθρα δν ειναι απο 8ερμοκρασια εχω αλλα3ει πσι3η και στις 2 και πανω απο 60 ωα8μουσ δν ανεβαινουν....

το hotfix το έβαλες για την 4850? αυτό φταίει

http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=40671

κανονικά 75fps πρέπει να πιάνεις κάνε force το refresh rate στα 75 στο catalyst που

είναι για τα games αν δεν γίνει τίποτα κάντο double η tripe effective

μέχρι 300fps μπορείς να πιάσεις σε source engine

vista 64 bit....λοιπον ακουστε τι εκανα ερι3α σε default και τις δυο καρτες και τον 9300 και δν με πεταει...οποτε τελικα νομιζω πως πρεπει να ειναι τροφοδοσια....

να σου δώσουν άλλο μάλλον ελαττωματικό είναι

αν έχεις το hwmonitor κάνε save monitor data

κάπως έτσι και κάντο Paste εδώ

hardware monitor

Voltage sensor 0 1.33 Volts [0x53] (CPU VCORE)

Voltage sensor 1 1.94 Volts [0x79] (VIN1)

Voltage sensor 2 3.34 Volts [0xD1] (+3.3V)

Voltage sensor 3 5.08 Volts [0xBD] (+5V)

Voltage sensor 4 12.29 Volts [0xC0] (+12V)

Voltage sensor 5 -0.83 Volts [0xD] (-12V)

Voltage sensor 6 -13.38 Volts [0xD1] (-5V)

Voltage sensor 7 3.58 Volts [0x85] (+5V VCCH)

Voltage sensor 8 3.14 Volts [0xC4] (VBAT)

Temperature sensor 0 37°C (98°F) [0x25] (TMPIN0)

Temperature sensor 1 27°C (80°F) [0x1B] (TMPIN1)

Temperature sensor 2 81°C (177°F) [0x51] (TMPIN2) <- bug

Fan sensor 0 3199 RPM [0xD3] (FANIN0) <-- fake RPM στα 700+ είναι Idle :p

το εχω πανω απο 2 χρονια και νομιζω πως ειχε 1 χρονο εγγιηση...αλλα εκανα κατι καλυτερο παραγγιλα αυτο νομιζω 8α ειναι οκ....http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700420..για τσεκαρετε και πειτε τη γνωμη σας...

Εξαντλημένο. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αγορά δεν βλέπω τίποτα άκυρο είχες το για:p

δες λίγο ποιό πάνω τη έγραψα και πές μας πόσα watt είναι και τη μάρκα

btw τη cpu έχεις? πόσους πυρήνες

λοιπον απο το bios τα ειδα τα volts ειναι ενα Chieftec 550 watt....εχω εναν 9300 τετραπιρινο.......ελεος καλα γτ το βγαζει ετσι στο link διτε απο εδω http://www.thermaltake.com/product_gallery.aspx?PARENT_CID=C_00000787&id=C_00000788&name=750W+Cable+Management&ov=n&ovid=&parent_cp= εγω παντος μια χαρα την παραγγελια την εκανα...:dance3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.