Dakonblackblade Σεπτέμβριος 5, 2008 #721 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2008 Λεεί ότι με Moda έβαλε το φαν μπλα μπλα μπλα..Το πως δεν βλέπω.Την μέθοδο που ακολούθησε Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontifikas Σεπτέμβριος 5, 2008 #722 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2008 Σημερα πηρα την Sapphire 4850. Tης εβαλα πανω την Zalman VF1000 αλλα καποια κυκλωματα/τσιπακια ειναι γυμνα. Πρεπει να τα καλυψω και αυτα απαραιτητα η δεν υπαρχει προβλημα?((στους 40-42 βαθμους δουλευει ρελαντι η καρτα με ανοιχτο κουτι)Τελικα με τα chipάκια αυτά τι έκανες? Τα κάλυψες ή δεν δημιουργουν πρόβλημα? Σκέφτομαι να πάρω την καρτουλα και να της προσαρμώσω το Thermaltake waterblock που εχω αλλά αυτό θα καλύπτει μόνο την GPU.Επιπλεόν θα ήθελα να ρωτήσω τι διαφορά έχουν αυτές που λένε ότι διαθέτουν dual ramdac? Μήπως όλες οι 4850 έχουν απλά δεν τονίζεται από τα sites? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Σεπτέμβριος 5, 2008 #723 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2008 Λεεί ότι με Moda έβαλε το φαν μπλα μπλα μπλα..Το πως δεν βλέπω.Την μέθοδο που ακολούθησετο πώς δεν το εξηγώστο περίπου1) κατέβασα το στοκ μπιος2) άλλαξα τις ρυθμίσεις για τον ανεμιστήρα3) αναβάθμισα/ενημέρωσα την κάρτα με το νέο μπιοςψάξε στο γούγλη για 4850/4870 fan mod bios κλπ κλπ.αν βρώ χρόνο(και όρεξη) θα φτιάξω ένα οδηγό με φωτογραφίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Σεπτέμβριος 5, 2008 #724 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2008 άντε ντε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Σεπτέμβριος 6, 2008 #725 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2008 Τελικα με τα chipάκια αυτά τι έκανες? Τα κάλυψες ή δεν δημιουργουν πρόβλημα? Σκέφτομαι να πάρω την καρτουλα και να της προσαρμώσω το Thermaltake waterblock που εχω αλλά αυτό θα καλύπτει μόνο την GPU.Επιπλεόν θα ήθελα να ρωτήσω τι διαφορά έχουν αυτές που λένε ότι διαθέτουν dual ramdac? Μήπως όλες οι 4850 έχουν απλά δεν τονίζεται από τα sites?Δεν εχω βαλει ακομα ψυκτρακια στα mosfets. Εχω μονο στις μνημες.Αλλα μεχρι στιγμης δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα. Ουτε σκουπιδια στην οθονη ουτε κολληματα ακομα κ μετα απο πολυωρο παιξιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante80 Σεπτέμβριος 6, 2008 #726 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2008 Απλά αν θέλετε να κλοκάρετε, καλό θα είναι να τα καλύψετε...με 5 euro κομπλέ είστε (εγώ το κορόιδο πήρα enzotech). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dakonblackblade Σεπτέμβριος 6, 2008 #727 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2008 το πώς δεν το εξηγώστο περίπου1) κατέβασα το στοκ μπιος2) άλλαξα τις ρυθμίσεις για τον ανεμιστήρα3) αναβάθμισα/ενημέρωσα την κάρτα με το νέο μπιοςψάξε στο γούγλη για 4850/4870 fan mod bios κλπ κλπ.αν βρώ χρόνο(και όρεξη) θα φτιάξω ένα οδηγό με φωτογραφίεςPLZ do.Πολύς κόσμος θα το ήθελε αυτό.Είναι το μόνο μελανό σημείο της κάρτας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Σεπτέμβριος 6, 2008 #728 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2008 εδώ είστε http://www.thelab.gr/showthread.php?p=790255#post790255 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazoR Σεπτέμβριος 6, 2008 #729 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2008 Πολυ χρησιμος οδηγος, σε ευχαριστουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Σεπτέμβριος 6, 2008 #730 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2008 Μιας και πολλοι εχετε 4850,και σκεφτομαι να προχωρησω σε αγορα καρτας,παρατηρειτε να σας κοβει ο cpu σε fps,δηλαδη να θελει κανα Χ4 για να αποδιδει καλα η καρτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrik Σεπτέμβριος 6, 2008 #731 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2008 βασικα παιδες δεν αντεξα να περιμενω κ εκανα ακριβως οτι εδειχνε στη photo... Αποτελεσμα με το που bootαρε το pc στα windows μου βγαζε μια μπλε οθονη ΝΑ χωρις γραμματα! Υποψιαζομαι οτι το κανει λογο του 160/500 στο 1v κ ετσι το επαναφερω στα μαμα 500/750... μετα μου booταρε κανονικαοταν πηγα να μπω στο game ομως μου βαραγε rr το pc. οποτε το εριξα στα μαμα (δεν προσπαθησα αλλο γιατι η 1η 4850 που πηρα εφυγε για RMA σε 3 μερες χωρις να τη πειραξω κ τη λυπαμαι ακομα τη καινουργια). Παντως δε πιστευω να φταιει η ψυξη... το θεμα ειναι στα χαμηλα 160/500 γιατι να μη bootαρει κανονικα? Το βλεπει ο driver κ "πιζει"? πως το κανουμε να bootαρει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrik Σεπτέμβριος 6, 2008 #732 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2008 Μιας και πολλοι εχετε 4850,και σκεφτομαι να προχωρησω σε αγορα καρτας,παρατηρειτε να σας κοβει ο cpu σε fps,δηλαδη να θελει κανα Χ4 για να αποδιδει καλα η καρτα?προσωπικα εχω ενα 8400 @ 4 ghz κ δε μου φαινεται να τη ριχνει. Αμα σκεφτεις οτι τα περισσοτερα games χρησιμοποιουν τους 2 πυρηνες... ακομα κ το dmc 4 που εχει κ το logo του Quad στην εκκινηση ,σε ενος φιλου που χει 4πυρηνο, ειδαμε στο τασκ μανατζερ οτι χρησιμοποιουσε τους 2! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evilsoler Σεπτέμβριος 8, 2008 #733 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2008 να πω κατι ασχετο πηγα και πηρα προχτες της sapphire την 4850 αλλα μου δωσαν χωρις να το ξερω αυτην http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=249&grp=3 το θεμα ειναι πλεων δεν εχω dvd player και τον ενα σκληρο μου που ηταν pata γιατι η ψυχτρα καλυπτει τις θυρες στην Mobo.καμια ιδεα για course of action? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Σεπτέμβριος 16, 2008 #734 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2008 έχει κανεις ή μήπως εχει βρει καποιος ενα ριβιου της ακολουθης εκδοσης?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512687ενδιαφέρομαι για τ;α επιπεδα θερμοκρασιας/θορυβου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante80 Σεπτέμβριος 17, 2008 #735 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2008 Δεν υπάρχει κάτι ακόμα για την συγκεκριμένη. H gainward βγάζει φοβερά προϊόντα (ειδικά την σειρά GS της) αλλά δυστυχώς είναι λίγο μπουζούκι σε θέματα εγγύησης...πάντως περίμενε λίγο μήπως φέρουν αυτή στο e-shop, λογικά 10-15 euro διαφορά θα έχει. Τα GS κομμάτια είναι διαλεγμένα 1-1 για αβέρτα OC...σαν εταιρία ειδικεύεται σε nvidia κάρτες, αλλά τώρα τελευταία μπήκε και στην ATI αγορά.Ρίξε μια ματιά στο GS κομμάτι που έχει αντίστοιχο σύστημα ψύξης. Βέβαια κράτα μια πισινή, για το fudzilla μιλάμε...XDhttp://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9157&Itemid=40&limit=1&limitstart=Idle mode resulted in temperatures around 52 °C and workload scenario’s temperatures hit up to 67 °C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Σεπτέμβριος 18, 2008 #736 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2008 οι δικές μου είναι στους 60c idle και 68c-70c load μετά από ώρες cod4.idle οι κάρτες είναι στο 35% οι ανεμιστήρες τους και load στο 60%, και φυσικά μιλάμε με το μαμά σύστημα ψύξης . Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 18, 2008 #737 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2008 Το θέμα καθαρίστηκε. Η επόμενη "ατυχής" δημοσίευση θα λάβει μια προσφορά που δε θα μπορέσει να αρνηθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMERR Σεπτέμβριος 19, 2008 #738 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2008 evilsoler αυτη που πηρες ειναι καλυτερη απο αποψη ψυξης και εχει και καποιες αλλαγες στην πλακετα(ειναι και μικροτερη απο την κανονικη της sapphire) μια χαρα ειναι δηλαδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Σεπτέμβριος 19, 2008 #739 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2008 Review 4850 - 1GB ---->>>> http://www.guru3d.com/article/gigabyte-radeon-hd-4850-1gb-gvr485oc1gi-review/1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMERR Σεπτέμβριος 19, 2008 #740 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2008 τα σπαει λεμεεεεεεε....ξερουμε ποτε θα ερθει στα ελληνικα καταστηματα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.