Jump to content

ATI Radeon HD 4850

nikolakis13

Recommended Posts

αν εχεις τιν ορε3η και ξανακανεις format τοτε βαλε κατευ8ιαν τουσ 8.7...αν δν γινει τπτ παλι τοτε τι να πω μαλλον 8α ηταν η τρελα τις στιγμης και σου εβγαλε τοσο...8α τιν πηρα3ε η ζεστη τι να πω...χαχα

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply
αν εχεις τιν ορε3η και ξανακανεις format τοτε βαλε κατευ8ιαν τουσ 8.7...αν δν γινει τπτ παλι τοτε τι να πω μαλλον 8α ηταν η τρελα τις στιγμης και σου εβγαλε τοσο...8α τιν πηρα3ε η ζεστη τι να πω...χαχα

πεστο ψεματα!!

ελεος δεν 3ερω τι να πω οντος 1000 ποντοι ειναι πολυ αλλα 14700 με τον 8500 στα 4,005 ειναι καπος...βασικα τι καπος εγω βγαζω 14400 με 2 4850 και εσυ με περνας με μια 4870 αλλα δν εχω πιραγμενο ουτε MHZ στον 9300...

Ανέβασε τον 9300 και μετά πες μας , θα δεις ένα νούμερο αρκετά μεγαλύτερο ;)

αλλο και αυτο παλι κουμπωνω την 2η καρτα επανω με κλειστο το μηχανημα παταω ανοιγει και κολλαει στο boot windows xp στην 6 γραμμη την ωρα που φορτωνει για να μπει στα windows την βγαζω και με την μια ανοιγει κανονικα μπορειτε να μου πειτε τι γινεται?τροφοδοτικο 750 εχω thermaltake toughpower βοηθεια καποιος γιατι θα το σπασω!!!!!!!!!!

τις εχω και τις 2 επανω και μπαινω σε safe mode και απενεργοποιω την 2 και μπαινει κανονικα στα windows μολις ομως ενεργοποιησω και την 2η καρτα αφου εχει μπει κανονικα στα windows απο την διαχειρηση συκευων μαυριζει η οθονη και δεν κανει τιποτα τι φταιει??ακυρο παιδια το βρηκα δεν δουλευει η 2η καρτα την εβαλα και μονη της στο ενα slot και δυστυχως δεν ξερω γιατι αλλα βγαζει μαυρη οθονη μαλλον τα επαιξε η μαρκα της ειναι η γνωστη powercolor 4870 το λεω μην τυχει και σε κανεναν αλλον.

Ανέβασε τον 9300 και μετά πες μας , θα δεις ένα νούμερο αρκετά μεγαλύτερο ;)

ρε συ 3ερεις κανενα προγραματακι για να ανεβαζεις τον επε3εργαστη απο τα windows γιατι μεσα απο το bios οταν παω να μπω για να ανεβασω ρολογια δν με αφινει.βασικα δεν παει ουτε πανω ουτε κατω τιποτα εχω το p5e της asus τι λες να φταιει???

Bαλε manual ! Πρωτη φορα κανεις oc!!!! Πανευκολο mobo , και στρωτο γενικα χωρις πολλες παρεξενιες ....μονο κατι με τους διαιρετες στην σταθεροτητα δεν μου εχει κατσει καλα!

οχι ρε συ δν κανω πρωτη φορα αλλα εμενα στο σημειο που λεει cpy ratio δεν μπορω να μνω παταω enter και δεν με βαζει μεσα αυτο που με αφεινει να πιρα3ψ μονο ειναι το fsb και αυτο απο 333 σε 400....να το δοκιμασω ετσι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.