Jump to content

ATI Radeon HD 4850

nikolakis13

Recommended Posts

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply
πφφφ και η 2η? Έλεος.

Δλδ μόλις ανεβασεις λιγο ρολογια κανει αυτό το πραγμα?

ή την εχεις default και ξαναεμφανιστηκε?

τι να κλοκαρω ρε μαν πλακα με κανεις ?:look: εδω τη λυπαμαι στα default της που βραζει και μου λες να κλοκαρω

σου λεω τρεχω μαρκησιο και στο τεστ με τη βαση στα χιονια μου πεταει πιξελιασματα...τωρα το εκλεισα για 5 λεπτα και εξαφανιστηκαν. θελει ψυκτρα 101% αλλα ειναι απατη γιατι θα δωσω 35 ευρω για ψυκτρα και αλλα 35 θα επαιρνα την 4870....:whip::whip::whip::whip::whip::whip::whip:

Ναι όντως ειπες default.

Μπλεξιμο.

Παλι καλά που δεν πήρες απο την αρχή 2 σε CF.

δλδ όσοι τρεχουν και κανουν CF 4850 καλοκαιρι θελουν και AC στο δωματιο τους

μονο για τις καρτες.

edit: Παρτους τηλ και πεστους οτι η 4850 λόγο της γεωγραφικής θεσης σου

στην Ελλάδα και των κλιματολογικων συνθηκών δεν παιζει καλοκαιρι, να συμπληρωσω

να παρω την 4870 που εχει καλυτερη ψυξη....μπορει να καταλαβουν.

Bρε Μήπως φταίει ο ΜΑΜΑΚΑΣ κάτω στο Signature που έχεις βάλει και σου κάνει FAIL τις κάρτες ? .... :hehe:

Λες να τις παίρνουν τα σκάγια ? :rofl:

Τώρα, χωρίς πλάκα....

Μήπως χρειάζεσαι Clean Installation του Λειτουργικού ? :o

Τώρα, χωρίς πλάκα....

Κ γω θα το δοκιμαζα.

Η καρτα ειναι μια χαρα με αυτη τη ψυκτρα. Αν θυμαμαι ετσι ηταν κ η 8800gt.

Δεν ειναι θεμα θερμοκρασιας αφου κ με πιο δυνατα το φουρφουρι τα ιδια σου εκανε.

Πληροφοριακα, οταν πρωτοεβαλα την 4850 εχοντας καποια λειψανα των οδηγων της 9800gtx στα win σε σχεση με την περιπου καθαρη εγκατασταση που περασα μετα ειχα 400 μαρκς διαφορα στα 3d τεστς του 06

εχουμε ενα προβληματακι , με ολα στοκ μετα απο λιγη ωρα σε 3dmark ή θα μου σβησει η οθονη ή θα μου βγαλει αυτο

κατεβασα λιγο τα ρολογια των μνημων απο 993 στο 950 και το ετρεξε κανονικα. Να υποθεσω οτι η καρτα ειναι προβληματικη ή το εχουν και αλλοι αυτο το προβλημα?

fan@100%

Φίλε μου και εγώ είχα πάθει κάτι παρόμοιο και τελικά έφταιγε το καλώδιο σύνδεσης VGA με οθόνη , το ανακάλυψα κατα λάθος όταν ήμουν έτυμος :wall:να πετάξω το PC από το μπαλκόνι και κουνώντας την οθόνη έστρωσε :boxed: δεν χάνεις τίποτα να δεις το καλώδιο σου .

Τώρα, χωρίς πλάκα....

Οσο ευκολο αν ακουγεται, εγω δε τη προτιμαω γιατι ΔΕΝ δεχομαι μια αλλαγη καρτας να πρεπει να κανω format και ξανα μανα ολα απο την αρχη..

Ξερω οτι ειναι πιο σιγουρη διαγνωση να δεις αν οντως φταιει η καρτα αλλα δε μπαινω καν στη διαδικασια αυτη.1000 φορες να τη παω σε αλλο pc παρα να "γ@-μπιπ" το Λ.Σ μου..

Πληροφοριακα, οταν πρωτοεβαλα την 4850 εχοντας καποια λειψανα των οδηγων της 9800gtx στα win σε σχεση με την περιπου καθαρη εγκατασταση που περασα μετα ειχα 400 μαρκς διαφορα στα 3d τεστς του 06

Πιο πολυ οφειλεται στο "καθαρο" συστημα παρα στα λειψανα των οδηγων 9800gtx

εγω που δοκιμασα 2χ4850 ειχα NV πριν και εβαλα απειρες φορες διαφορετικους drivers της ATI.Μια χαρα ολα..

Nαι δεν ορκιζομαι οτι ηταν αυτο. Μιας κ οπως λεω ηταν περιπου καθαρη εγκατασταση. Δηλαδη, ενα ghost image μερικων μηνων πιο πριν που κ παλι ειχε οδηγους απο 8800gt.

Για να μου φυγει η ιδεα το εκανα πιο πολυ μιας κ τελευταια ειχα κανει πολλα πειραματα με την 9800gtx κατι βετα οδηγους κ τα physx που βγηκαν προσφατα.

και εγω τα ιδια..ειχα δοκιμασει πολλα με τους οδηγους των physx με το G92 , και μετα ολο με το driver cleaner ημουν.Και συνεχεια restarts..εβαλα πολλες φορες οδηγους της ATI αλλα σε καμμια περιπτωση δεν εχασα επιδοσεις

Μη ξεφευγουμε ομως :p

Μια χαρά είναι και εγώ τώρα σε load έχω 60-65C,πριν είχα 79C σε idle και 80C σε load. Πάλι καλά που διάβασα το topic εδώ και δεν τα έσκασα να πάρω άλλη ψήκτρα.

Τώρα το ερώτημα μπορεί κάποιος που κατέχει να κάνει ένα προφιλ με χαμηλότερα MHz και Volt στο core και στη memory της κάρτας, ώστε να μειώθει η κατανάλωση όταν δεν τρέχει 3D. Να το δοκιμάσει και να μα μειραστεί τη γνώση του:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.