Jump to content

ATI Radeon HD 4850

nikolakis13

Recommended Posts

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

ρε παιδια εχω μια ερωτηση για να ενωσω μια 3850 με hdmi σε ο8ονη τηλεορασης πρεπει απλως να βαλω drivers απο μια αλλη ο8ονη με dvi και μετα να βαλω τον adaptor στο καλοδιο hdmi και να το ενωσω στην τν?

και γω vista εχω στο grid ομως εχω δει(δεν εχω παιξει χωρις crossfire το game) μερικα κτηρια να εχουν ενα flickering effect που δεν νομιζω να ειναι κανονικο και επισης αν εχω το vsync ανοιχτο σε σημεια που ζοριζεται η καρτα τρωω κατι spikes. δεν δοκιμασω ολα τα game χωρις vsync νομιζω οτι εχεις δικαιο.

1Χ4850 σε vista 64bit με 8400@3,6

Eχει παρα πολυ μεγαλο περιθωριο για ανεβασμα...

Το θεμα ειναι αν και ποτε θα την ακουσει η τροφοδοσια.

Γιατι ο πυρηνας φαινεται πολυ ντουρος.

post-8428-1416073581,5639_thumb.jpg

εχουμε ενα προβληματακι , με ολα στοκ μετα απο λιγη ωρα σε 3dmark ή θα μου σβησει η οθονη ή θα μου βγαλει αυτο

κατεβασα λιγο τα ρολογια των μνημων απο 993 στο 950 και το ετρεξε κανονικα. Να υποθεσω οτι η καρτα ειναι προβληματικη ή το εχουν και αλλοι αυτο το προβλημα?

fan@100%

post-101-1416073585,1295_thumb.jpg

εχουμε ενα προβληματακι , με ολα στοκ μετα απο λιγη ωρα σε 3dmark ή θα μου σβησει η οθονη ή θα μου βγαλει αυτο

κατεβασα λιγο τα ρολογια των μνημων απο 993 στο 950 και το ετρεξε κανονικα. Να υποθεσω οτι η καρτα ειναι προβληματικη ή το εχουν και αλλοι αυτο το προβλημα?

fan@100%

pwned! κατι τετοια νερα μου εκανε η 9500pro :p

θα παω το πισι οπως ειναι στο πλαισιο γιατι αν με ξαναδουν εκει μαλλον θα με πεταξουν με τις κλωτσιες...οχι τπτ αλλο να δουνε και οι ιδιοι τι παιζει. μπορει να ειναι το τροφοδοτικο

η πλακα ειναι οτι εσκεμμενα δεν εχω χαλασει τπτ...

μολις ηρθα , βαλαμε αλλη καρτα επανω στο πισι και επαιξαν ολα χωρις να πειραξουμε τπτ. Η καρτα ηταν ελλατωματικη, το γελιο ειναι ομως οτι βλεπω και αλλους 4 στο XS με το ιδιο προβλημα και νομιζουν πως ειναι οι drivers...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.