Jump to content



ATI Radeon HD 4850


nikolakis13

Recommended Posts

  • Replies 964
  • Created
  • Last Reply

ετσι κιαλιος μολις βαζω drivers ολα πανε deafult απο μονα τους δεν ειναι απο αυτο αν ητανε ετσι 8α ειχα το ιδι προβλημα και με τους 8.11....κοιτα οχι και δεν κερδιζεις τπτ μαζι με τον 9300 στα 3ghz δινει πολυ...βασικα 3dmark06 το oc στις καρτες δινει καμια 400αρια ποντακια δεν ειναι και λιγο για τοσο μικρο oc....βασικα μαμα δεν εχω τπτ πανω στο pc μου ολα ειναι πιραγμενα απο cpu vga και ram...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ρε παιδιά κοιτούσα για την 4850χ2 που είναι γαμώ τις κάρτες και δέρνει πολλές καινούργιες και ακόμα περισσότερες παλιές.

Αλλά διάβασα πως παίζει κόμπλα με τους οδηγούς….

Καλά τα ρεβιού αυτά αλλά εσείς βλέπετε να έχει θέματα η να μην κάνει καλό scaling?

Το λέω αυτό γιατί το να πάρεις τώρα 2 χ 4850 η μια 4850χ2 δεν είναι μεγάλο έξοδο και πέζεις την 1600 τσίτα!

Link to comment
Share on other sites

Oσο καλό scaling κανουν 2χ 4850/70, και γενικότερα οι multi-gpu λυσεις, αλλο τόσο κάνει και αυτή, δεν έχει κάποια ιδιαίτερη διαφορά. Αν εννοεις για κάποιο πρόβλημα που είχε με τους catalyst 8,12 εχει βγει hotfix που το διορθώνει. Οντως μια χαρά καρτούλα είναι , ωστοσο το γεγονος ότι έχει πάρει άδεια για να τις βγάζει μόνο η sapphire τις κάνει δυσεύρετες. Απ'ότι βλεπω πάντως τις έχει το pixmania με 250 ευρώ την 1γιγα (512+512) και 300 ευρώ την 2γιγα (1+1).

Link to comment
Share on other sites

παιδια εγω τους εβαλα τους 9,1 και ολα πανε μια χαρα και στο gpu-z μου διχνει κανονικα pci-e 2 x16 για να ειμαι και σιγουρος ετρε3α 3dmark 06 και vantage και εβγαλα τα ιδια αποτελεσματα και λιγο καλυτερα απο οτι με τους 8,12...δεν 3ερω γιατι σας βγαζει τετοια error........

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Παρε ενα πολυμετρο και μετρα τις τασεις σε load και idle, μην εμπιστευεσαι τα software monitor tools οτι ναναι γραφουν τουλαχιστον στην δικη μου περιπτωση πηγαν να βγαλουν το 600αρι silverstone αχρηστο ενω με το πολυμετρο η 12αρα ητανε στα 12.3 ΣΤΑΘΕΡΑ παρολο που ετρεχα orthos blend και video card stability test απο πισω, btw αυτο με το f.exe το εκανα πριν τρεξω το stability test anyway 12/1 που επαναπατριζομαι ισως το κυνηγησω ζητωντας απτο πλαισιο μια καρτα με καλυτερη ψυξη, το θεμα ειναι οτι εφαγα hard lock με τον ηχο να loopαρει προσφατα και στο cs 1.6 !?1?!

Μου εριξε και ενα BSOD page fault on non paged area οταν πηγα να κανω reboot και αρχισα να υποπτευομαι τις μνημη, ε τελικα μεσα επεσα http://www.thelab.gr/showthread.php?p=852266 :( Η καρτα πρεπει να ειναι πολυ σκυλι αμα δεν εχει παθει τπτ απτην ζεστη γιατι 1μιση μηνα την ειχα αφησει σε default fan speed μεχρι να παρω την επομενη αδεια τελη αυγουστου, προς το παρων artifacts δεν εχω δει παντως :)

update : οι μνημες αλλαχτηκαν, γενικα σε orthos και memtest δεν εχω προβλημα, τασεις ξαναλεω οτι εχω πολυ καλες παρολαυτα εχω φαει 2 ακυρα Hardlock σε cs source και shadowgrounds ( rofl ? ) μου εσκασε και ενα reboot στο bf2142 ετσι για να γουσταρουμε, αμα ητανε θεμα καρτας ηχου ( εχω φορτωσει κατι beta drivers στην x-fi που αναγκαστικα τους χρειαζομαι ) ή drivers θα μου εβγαζε bluescreen σωστα ? ( εννοειται πως εχω βγαλει το automatic restart απ'τα xp )

Κατι μου λεει πως τελικα υπαρχει προβλημα με το τροφοδοτικο ( εχω το παλιο st60f με 75% efficiency και * +3.3V 33A

* +5V 24A

* +12V X 4 @ 13A/18A/16A/8A ) ειδικα αυτο το thread με εβαλε σε σκεψεις http://www.vgaforum.com/showthread.php?t=21198&highlight=4850+bios&page=3 μαλλον τα multi rail ειναι οντως μπλεξιμο, ετσι κι αλλιως θελω να το αλλαξω για διαφορους λογους, θα δοκιμασω ομως να συνδεσω πρωτα το 6πιν στην αλλη rail μπας και, αντε να δουμε

Link to comment
Share on other sites

έβαλα τους 9.1 πριν λίγο και τράβηξα το παρακάτω screenshot.το pci-e μου δουλεύει Χ16 ή Χ8?....δυστυχώς δεν θυμάμαι και δεν έχω κρατήσει screenshot από την κάρτα πριν βάλω τους 9.1
Τι εκανες τελικα????

λοιπόν....αφού περίπου 2 βδομάδες προκοπή δεν είδα..........έκατσα και ψάχτηκα να δω τι παίζει τελικά.

http://www.csd.dficlub.org/forum/showthread.php?p=62694

είναι ποτέ δυνατόν ρε παιδιά p45 motherboard του 2009 των 100ευρώ να έχει 8x αντί για 16x?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.