Jump to content

ATI Radeon HD 4850

nikolakis13

Recommended Posts

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply
Με 60% δεν έχεις πρόβλημα στις πιο βαριές εφαρμογές?

Όχι δεν έχω κανένα πρόβλημα , σκέψου ότι όταν το είχα στο Auto δεν είδα ποτέ τους ανεμιστήρες στις Vga να ξεπερνούν το ~30% γιαυτό και βράζανε οι κάρτες , ενώ τώρα είναι ~70c σε Full load και ~60c idle με θερμοκρασία δωματίου 31c-32c:rant:

μπορει καποιοσ να εξηγησει πως φτιαχνουμε profiles?? τυ

Από το CCC πηγαίνεις στο μπουτόν που λέει Profile και μετά πας στο Profile Manager , στο πεδίο που λέει Create or Edit δίνεις ένα όνομα όποιο θες εσύ (στο Enter or select a profile name) τσέκαρε όπως σου δείχνω και το short cut για να έχεις συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας και έτσι να το ξεκινάς όποτε θέλεις εσύ <a  href=%7Boption%7Dhttp://img516.imageshack.us/img516/8267/profileatiro5.th.jpg' alt='profileatiro5.th.jpg'>

<Property name="FanSpeedAlgorithm" value="Manual" />

</Feature>

<Feature name="FanSpeedRPMTarget_0">

<Property name="Want" value="0" />

</Feature>

<Feature name="FanSpeedPercentTarget_0">

<Property name="Want" value="60" />

</Feature>

<Feature name="CoreClockTarget_1">

<Property name="Want_0" value="50000" />

<Property name="Want_1" value="50000" />

<Property name="Want_2" value="62500" />

</Feature>

<Feature name="MemoryClockTarget_1">

<Property name="Want_0" value="75000" />

<Property name="Want_1" value="75000" />

<Property name="Want_2" value="99300" />

</Feature>

<Feature name="CoreVoltageTarget_1">

<Property name="Want_0" value="1046" />

<Property name="Want_1" value="1046" />

<Property name="Want_2" value="1082" />

</Feature>

<Feature name="MemoryVoltageTarget_1">

<Property name="Want_0" value="0" />

<Property name="Want_1" value="0" />

<Property name="Want_2" value="0" />

</Feature>

<Feature name="FanSpeedProtocol_1">

<Property name="FanSpeedProtocolProperty" value="Percent" />

</Feature>

<Feature name="FanSpeedAlgorithm_1">

<Property name="FanSpeedAlgorithm" value="Manual" />

</Feature>

<Feature name="FanSpeedRPMTarget_1">

<Property name="Want" value="0" />

</Feature>

<Feature name="FanSpeedPercentTarget_1">

<Property name="Want" value="60" />

Εγώ δημιούργησα πρώτα ένα προφίλ με το ccc φτιάχνοντας και μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας , μετά πήγα μέσα στο αρχείο που αναφέρετε η συντόμευση και άλλαξα τα παραπάνω που είναι σε bolt και για τις δυο κάρτες , έχω δημιουργήσει διάφορα προφίλ και τρέχω όποιο θέλω π.χ. 30%,60%,100%.

παλικαρε και εγω το ιδιο εχω κανει... εφτιαξα 3 profile 40% - 60% - 100% αλλα δεν μπορω να ενεργοποιησω κανενα.

εχω βαλει και τις 2 καρτες manual και το αντιστοιχο ποσοστο αλλα απλα δεν ενεργοποιειται το @@@ το profile με τπτ:wall:

φιλε παντος οι καρτες και με αυτες τις 8ερμοκρασειες δν εχουν κανενα προβλημα..οι 8ερμοκρασειεσ που φτανουν σε full load ειναι περιπου στους 90 βα8μους...και μια καρτα ψινετε μολις 3επερασει τους 130....δν νομιζς οτι α3ιζει να δωσεις και αλλα λευτα για αλλες ψικτρες.κανε υπομονη μεχρι να ερ8ει το rivatuner...:happy2:

Παιδιά έχω CPU AMD 64 X2 4200+ . Είμαι λίγο πίσω δηλαδή... Μου είπαν να προτιμήσω την 4850 και όχι την 4870 για την CPU μου γιατί η 4870 είναι βαριά και θα την φρενάρει... Αληθεύει ? Να πάω σε 4850 ? Βασικά 1680χ1050 τα παίζω όλα (22άρι monitor)...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.