GFFermari Ιούλιος 31, 2008 #641 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2008 Σημερα πηρα την Sapphire 4850. Tης εβαλα πανω την Zalman VF1000 αλλα καποια κυκλωματα/τσιπακια ειναι γυμνα. Πρεπει να τα καλυψω και αυτα απαραιτητα η δεν υπαρχει προβλημα?((στους 40-42 βαθμους δουλευει ρελαντι η καρτα με ανοιχτο κουτι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisdragon Ιούλιος 31, 2008 #642 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2008 Και στις 2 τα εχω αλλαξει.Αυτο εννοουσα εδω: Αλλα μονο στη μια καρτα αλλαζει ταχυτητα ο ανεμιστηρας..Απο gpuz βλεπω οτι στη δευτερη καρτα(που δεν εχει αλλαξει η ταχυτητα) το ποσοστο χρησης του ανεμιστηρα εχει ανεβει στο ποσοστο που εχω ορισει εγω(π.χ 45%),αλλα η ταχυτητα οχι..αλλαξα και θεσεις στις καρτες μηπως εφταιγε καποια απο τις 2 αλλα τιποτα τα ιδια...wtf???:hmm::hmm: τι να σου πω οταν αλλα3ες 8εσεις στις καρτες αυτη που εβαλες στην πρωτη 8εση την καρτα δουλευε κανονικα στο 45%που το ειχες βαλει γιατι αν δν δουλευε παιζει να εχει prob η καρτα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisdragon Ιούλιος 31, 2008 #643 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2008 Σημερα πηρα την Sapphire 4850. Tης εβαλα πανω την Zalman VF1000 αλλα καποια κυκλωματα/τσιπακια ειναι γυμνα. Πρεπει να τα καλυψω και αυτα απαραιτητα η δεν υπαρχει προβλημα?((στους 40-42 βαθμους δουλευει ρελαντι η καρτα με ανοιχτο κουτι)λογικα αν μαζι με την ψικτρα δν σου δωσανε ψικτρακια για τισ μνημες δεν νομιζω να χρειαζοντε...πρεπει να τα σπαει η ψικτρα η8ελα να την παρω και γω αλλα βρηκα το κολπακι που ανεβαζεισ τα rpm και ειμαι μια χαρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιούλιος 31, 2008 #644 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2008 Στις μνημες εβαλα ψυκτρακια. Στα δεξια της καρτας εχει κατι σαν πυκνωτες που η εργοστασιακη ψυκτρα τα καλυπτε.http://images.bit-tech.net/news_images/2008/06/amd-hd-4850-rv770-gpu-die-shot/3.jpghttp://www.techpowerup.com/img/08-05-25/4850.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούλιος 31, 2008 #645 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2008 Κανε το test με το δαχτυλο..Οταν ειναι σε load, διαλεξε δαχτυλο [κατα προτιμηση καποιο π δε σ ειναι πολυ χρησιμο] κ ακουμπησε τα.. 2 πραγματα θα συμβουν.. ή θα παθεις εγκαυμα, που σημαινει οτι ζεσταινεται πολυ, οποτε καλο ειναι να βαλεις κτ.. [και στο δαχτυλο και στη καρτα..] ή θα μεινει το δαχτυλο πανω στη καρτα.. οποτε δε σε νοιαζει να βαλεις τπτ πανω [στη καρτα] γτ εχεις σοβαροτερα προβλημα ν'ασχοληθεις..[ο παραπανω οδηγος αναφερεται στα mosfet γτ ειπες οτι εβαλες μονο στις μνημες ψυκτρακια...] Link to comment Share on other sites More sharing options...
skywalker Ιούλιος 31, 2008 #646 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2008 τι να σου πω οταν αλλα3ες 8εσεις στις καρτες αυτη που εβαλες στην πρωτη 8εση την καρτα δουλευε κανονικα στο 45%που το ειχες βαλει γιατι αν δν δουλευε παιζει να εχει prob η καρτα.......Οποια και αν εβαλα δουλευε κανονικα οποτε δεν ειναι οι καρτες..Δεν μπορω να καταλαβω ρε γα..τι φταιει... Δειτε κιολας για να καταλαβετε τι ενοοω.. Η μια καρτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisdragon Ιούλιος 31, 2008 #647 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2008 ναι οντος ενο και στις 2 το εχεις βαλει στο 55%η μια μονο εχει ανεβασει rpm στα 55000 η αλλη εχει μεινει οπως ειναι ασχετος με το 55%που γραφει...τι να πω δν το εχω 3αναδει αυτο φιλε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Ιούλιος 31, 2008 #648 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2008 κάτι δεν είναι σωστό, βάλε στην πρώτη σου κάρτα 20% που με αυτό δεν ακούγετε καθόλου και στην δεύτερη βάλε 60% για να καταλάβεις ότι ανεβάζει στροφές , γενικός πειραματίσου .Υποθέτω ότι έχεις κάνει αυτό <Feature name="FanSpeedProtocol_0"><Property name="FanSpeedProtocolProperty" value="Percent" /></Feature><Feature name="FanSpeedAlgorithm_0"><Property name="FanSpeedAlgorithm" value="Manual" /></Feature><Feature name="FanSpeedRPMTarget_0"><Property name="Want" value="0" /></Feature><Feature name="FanSpeedPercentTarget_0"><Property name="Want" value="60" /></Feature><Feature name="CoreClockTarget_1"><Property name="Want_0" value="50000" /><Property name="Want_1" value="50000" /><Property name="Want_2" value="62500" /></Feature><Feature name="MemoryClockTarget_1"><Property name="Want_0" value="75000" /><Property name="Want_1" value="75000" /><Property name="Want_2" value="99300" /></Feature><Feature name="CoreVoltageTarget_1"><Property name="Want_0" value="1046" /><Property name="Want_1" value="1046" /><Property name="Want_2" value="1082" /></Feature><Feature name="MemoryVoltageTarget_1"><Property name="Want_0" value="0" /><Property name="Want_1" value="0" /><Property name="Want_2" value="0" /></Feature><Feature name="FanSpeedProtocol_1"><Property name="FanSpeedProtocolProperty" value="Percent" /></Feature><Feature name="FanSpeedAlgorithm_1"><Property name="FanSpeedAlgorithm" value="Manual" /></Feature><Feature name="FanSpeedRPMTarget_1"><Property name="Want" value="0" /></Feature><Feature name="FanSpeedPercentTarget_1"><Property name="Want" value="60" /> Link to comment Share on other sites More sharing options...
skywalker Ιούλιος 31, 2008 #649 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2008 Ναι ακριβως αυτο εκανα την πρωτη φορα...Αλλα απο εκει και μετα εχω δοκιμασει ολους τους πιθανους συνδυασμους αλλα ακομα τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisdragon Αύγουστος 1, 2008 #650 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2008 Ναι ακριβως αυτο εκανα την πρωτη φορα...Αλλα απο εκει και μετα εχω δοκιμασει ολους τους πιθανους συνδυασμους αλλα ακομα τιποτα...φιλε τελικα καταφερες τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Αύγουστος 4, 2008 #651 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2008 αλλαξα και εγω τις τιμες στο αρχειακι εκανα restart το αρχειο δειχνει τωρα κανονικα 60% αλλα sto gpuz παλι 24%. τι κανω λαθος?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Αύγουστος 4, 2008 #652 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2008 Έβαλες Manual ? το Auto το έκανες Manual? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Αύγουστος 4, 2008 #653 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2008 εβαλα και μανυαλ και 60% και στις 2 καρτες εκανα restart αλλα τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisdragon Αύγουστος 4, 2008 #654 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2008 εβαλα και μανυαλ και 60% και στις 2 καρτες εκανα restart αλλα τπτενεργωπιησες το profile που εφτια3ες μεσα απο το catalyst??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Αύγουστος 5, 2008 #655 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 μαλλον εκει ειναι το λαθος... απλα αλλαξα το υπαρχον αρχειο. πως ενεργοποιω το profile??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisdragon Αύγουστος 5, 2008 #656 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 λοιπον ακου μπες στο catalyst πανω πανω εχει ενα μερος που λεει profiles πατας πανω του και κσνεις activate profile και ενεργωπηεις το profile που εφτια3ες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skywalker Αύγουστος 5, 2008 #657 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 φιλε τελικα καταφερες τιποτα? Μπα τιποτα μου εσπασε τα νευρα και το παρατησα δοκιμασα τα παντα και εξακολουθουσε να ελενχει μονο τη μια καρτα και στη αλλη απλα αλλαζε μονο την ενδειξη του ποσοστου του ανεμιστηρα οπως σου χα πει πιο πανω..ε και γω το γυρισα παλι στο auto και απλα περιμενω το riva tuner..:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisdragon Αύγουστος 5, 2008 #658 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 Μπα τιποτα μου εσπασε τα νευρα και το παρατησα δοκιμασα τα παντα και εξακολουθουσε να ελενχει μονο τη μια καρτα και στη αλλη απλα αλλαζε μονο την ενδειξη του ποσοστου του ανεμιστηρα οπως σου χα πει πιο πανω..ε και γω το γυρισα παλι στο auto και απλα περιμενω το riva tuner..:happy2: ok καλα εκανες αφου δεν γινοταν τπτ....να δουμε ομως ποτε 8α βγει αυτο το rivatuner πειτελους........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dakonblackblade Αύγουστος 5, 2008 #659 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 Δεν καταλαβαίνω.Φτιάχνεις 1 profile όπου η κάρτα παίζει στο 40% Fan speed.Όταν όμοως οι απαιτήσεις ανεβαίνουν , μένει σε αυτό η ανεβάζει μονη της?ή επιλέγεις άλλο profile στα ζόρικα παιχνίδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Αύγουστος 5, 2008 #660 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 κάνεις άλλο εγώ έχω ένα στο 40% για δουλειές internet video κ.τ.λ. και ένα 60% για τα games , κάθε φορά φορτώνω αυτό που χρειάζομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.