Jump to content

ATI Radeon HD 4850

nikolakis13

Recommended Posts

λοιπον παιδια κατι βρηκα νομιζω.μπαινω bios παω στο extream tweaker βαζω manual το ai overclock tuner και μου βγαζει 1)cpu ratio settings [auto]

2)fsb frequency [auto]

αυτα μπορω να τα αλλα3ω οπως ειπε το παιδι με τα (+,-) η βαζοντας τον αρι8μο που 8ελω...αν πατησω πανω τους enter δν γινετε τιποτα μονο με +,-....τωρα για να φτασω τον q9300 στα 3ghz τι αρι8μους πρεπει να βαλω σε αυτα τα 2???

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply
Είναι 1 gb....

ε και ? δεν πιστευω οτι θα εχει και μεγαλη διαφορα...παντος αμα ειναι να δωσεις 210,δινεις και 250 για 4870 :hm:

να τη...

248specimage.jpg

http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=248&grp=3

Ανέβασε τον 9300 και μετά πες μας , θα δεις ένα νούμερο αρκετά μεγαλύτερο ;)

ελα φιλε τον ανεβασα στα 3ghz τον 9300 και εβγαλα απο 14300 στο 3dmark 06 16340 οντος ειχες δικιο ανεβασε πολλυ αλλα να ρωτησω στη διαρκεια του benchmark η 8ερμοκρασια του επε3εργαστη εφτασε τους 63 βα8μους καλα ειναι???

μετα απο πολλες προσπαθειες με catalyst 8.6 8.7 βγαλε βαλε κτλ κατεληξα στους 8.7 το αποτελεσμα ειναι αυτο που φαινεται στην φωτο σε crossfire καλο η λιγο δεν γνωριζω....

newpicture004hk0.th.jpg

δεν ειναι και ασχημα φιλε σχεδον 20 χιλιαρικα εβγαλες μια χαρα εισαι........πρωτος

εσυ το λες μια χαρα αλλοι θα πουν οτι ειναι λιγο εγω το βλεπω μια χαρα και θα γινει μαχη:flag::flag:

ελα φιλε τον ανεβασα στα 3ghz τον 9300 και εβγαλα απο 14300 στο 3dmark 06 16340 οντος ειχες δικιο ανεβασε πολλυ αλλα να ρωτησω στη διαρκεια του benchmark η 8ερμοκρασια του επε3εργαστη εφτασε τους 63 βα8μους καλα ειναι???

είσαι με την μαμά ψήκτρα ?

δοκίμασε την σταθερότητα του CPU με prime , orthos και τρέχε παράλληλα το core temp για να βλέπεις θερμοκρασίες , σκέψου ότι είμαστε και μες το κατακαλόκαιρο :happy2:

είσαι με την μαμά ψήκτρα ?

δοκίμασε την σταθερότητα του CPU με prime , orthos και τρέχε παράλληλα το core temp για να βλέπεις θερμοκρασίες , σκέψου ότι είμαστε και μες το κατακαλόκαιρο :happy2:

οχι δεν ειμαι με τη μαμα με μια coolermaster mars ειμαι....το δουλεψα με κατι προγραματακια που εφτανε το 75 τις εκατο ο επε3εργαστης και εφτασε μεχρι 65 βα8μους καλα μου φαινοντε με τον προιγουμενο e6600 και μαμα ψικτρα ειχα 65 με 70 χωρις να τον ειχα oc...εσυ ποσους εχεις?και τι ψικτρα φορας πανω??:)

ε και ? δεν πιστευω οτι θα εχει και μεγαλη διαφορα...παντος αμα ειναι να δωσεις 210,δινεις και 250 για 4870 :hm:

Μεγαλες αναλυσεις σε crossfire + aa ισως αποδιδει καλυτερα απο 2x4870 [και ισαξιες ή λιγο χειροτερες να ειναι γλιτωνεις τουλαχιστον καποια χρηματα..]

Παιδια ειμαι λιγο offtopic αλλα γιατι μεσω του fan mod των catalyst το mod αλλαζει την ταχυτητα του ανεμιστηρα μονο στη μια καρτα?Εχει αντιμετωπισει καποιος παρομοιο προβλημα?Να προσθεσω οτι εχω αλλαξει τις γραμμες του catalyst και για τις δυο καρτες...

φιλε μεσα στον φακελο που μπαινεις για να πιρα3εις τουσ ανεμιστιρες οταν οι καρτες δουλευουν σε cf λιγο ποιο κατω απο εκει που ρι8μιζεις την μια καρτα εχει να πηρα3εις και την αλλη..........απο εκει ωαλε και στην 2η καρτα την τιμη που 8ες και εισαι ετοιμος

Και στις 2 τα εχω αλλαξει.Αυτο εννοουσα εδω:

Να προσθεσω οτι εχω αλλαξει τις γραμμες του catalyst και για τις δυο καρτες...
Αλλα μονο στη μια καρτα αλλαζει ταχυτητα ο ανεμιστηρας..Απο gpuz βλεπω οτι στη δευτερη καρτα(που δεν εχει αλλαξει η ταχυτητα) το ποσοστο χρησης του ανεμιστηρα εχει ανεβει στο ποσοστο που εχω ορισει εγω(π.χ 45%),αλλα η ταχυτητα οχι..αλλαξα και θεσεις στις καρτες μηπως εφταιγε καποια απο τις 2 αλλα τιποτα τα ιδια...

wtf???:hmm::hmm::hmm::hmm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.