Jump to content

ATI Radeon HD 4850

nikolakis13

Recommended Posts

και αυτο γινεται. βασικα τρεξε και κανα 3dmark και συγκρινε με τους αλλους αν λειτουργει το cf 8α φανει

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

ωραια να ρωτησω, ocing μεσα απο το CCC μπορω να κανω ξεχωριστα για καθε καρτα ε ;

περιπου οι τιμες που παιζουν ανετα ποιες ειναι ;

εχω διαβασει ολο το φορουμ και εχω χαθει

ναι μπορεις. οι τιμες που παιζουνε ανετα ΠΟΥ ? απο 670 και πανω πιστευω παιζουνε σε ολα τα μαρκς χωρις να εχω δοκιμασει 06 ακομα. και για μνημες απο 1090 και πανω. εννοειτε με το φανακι 100% . ε αυτα δοκιμαζεις βλεπεις και πρατεις αναλογα

και να το αλλαξεις και στις 2 μεταβλητες οταν εχεις crossfire τα εχει ολα 2 φορες.

OK :T: με 50% τις έριξε στους 60-61 Κελσίου thanks :hug: παίδες

βαλτες στο 40 καλυτερα γιατι απο το 40 και πανω κανει πολυ θορυβο απο 50 - 40 θα δεις μεγαλη διαφορα.

Ενταξει το CF δουλευει (ασχετα αν δε το λεει το gpu-z )

Αυτο που βλεπω ειναι οτι εχουν διαφορες το PCIe- Ver2 και το 16/16

Γιατι αν κρινω απο το review του AN7 ειναι στοκ και με περναει στα fps και στα benches

Πχ crysis βγαζω 48,5fps με ρολογια 670/1100 ενω ο Ακης εβγαζε 52 με Vista και με στοκ..

Σιγουρα ειναι πιστευω η μητρικη ΑΛΛΑ και το setup.Δε ξερω αν αυτο ειναι το peak του μηχανηματος μου , αλλα σιγουρα τα windows δε πανε πολυ καλα και ολα ειναι πολυ πολυ προχειρα

edit : αυτο που ειδα ειναι η τρομακτικη αυξηση σε fps (3dmark06) ανεβαζοντας ΜΟΝΟ τον cpu..δηλαδη 80mhz τον ανεβασα και αυξανεται κατα ΠΟΛΥ ο αριθμος των FPS..

παρτε και μια φωτο ΠΟΛΥ προχειρη ετσι.Ενα σκετο run εκανα δηλαδη..(χαλια ειναι)

20046uq6.th.jpg

σιγουρα παιζει μεγαλο ρολο το x4 της abit, αλλα γενικα ειναι καλα τα νουμερα σου

Ρε Gomar κανε μια καλή..απενεργοποίησε την μια κάρτα, βάλε τον Q6600 στα 3.6 και την κάρτα default και δώσε 06 ....Εγώ έτσι σε P5k βγαζω 13000 σε Vista64

πεντε

Και γιατι 5! Πλακα κανεις! Καλα ρε μαν ειπαμε ειναι καλες αλλα οχι και ετσι!χαχαχα!

Eλα ρε GOMAR πηρες ΑΤΙ 4850 ? Μια πηρες ή δυο?

Δεν πήρε καμία ακόμα,οι ερωτήσεις που έκανε πριν για το Corssfire ηταν ψαρωτικές για να δεί τι ξέρουμε.

:shifty:

εσυ sapphire εχεις; αν εχεις πανω απο 660 τον πυρηνα και παιζεις crysis για καμια ωρα δεν σου crashαρει το game;

γιατι ρε παιδια στο COD4 , μολις κανω disable το CF απο το CCC , παει ΠΟΛΥ πιο ομαλα ;(μιλαμε για 1680x1050 4x AA 16xAF κλπ)

έτσι ήταν/ειναι και με 3870 cf, που σημαίνει ότι απλά σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υποστηρίζει (η ομαλά) αυτό τον τίτλο

περιμενεις ειτε patch η drivers

GOMAR κατι λαθος κανεις εμενα με crossfire πεταει, πανω απο 100 frames με 1920χ1200+4χΑΑ+16χΑΦ ! Απενεργοποιησε το vsync εμενα μου δημιουργουσε προβλημα στο crossfire! Σε vista ultimate αναφερομαι παντα! Το παιχνιδι με crossfire παιζει καμπανα! Εκτος και αν εχεις κανει κατι λαθος στο setup!

αυτο με το vsync το ειχα και εγω αλλα δεν ξερω εφτιαξε στο cod4, τωρα μου κανει που και που κατι spike στο grid ισως να φταιει το vsync και εκει θα δοκιμασω να το βγαλω και να βαλω το fraps.

Το grid το παιζω στα vista μεγαλη διαφορα απο τα Χp! Παντως εχω την αισθηση σε πολλα παιχνιδια οτι το crossfire παιζει αψογα μονο στα vista ultimate 64bit, παρα στα ΧΠ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.