Jump to content

ATI Radeon HD 4850

nikolakis13

Recommended Posts

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

καποιος που να εχει τη καρτουλα μπορει να μας πει ποσους βαθμους αυξανει η θερμοκρασια πανω κατω (εχουμε διαφορετικους επεξεργαστες-ψυκτρες, μητρικες και φυσικα κουτι) στα υπολοιπα υποσυστηματα σε σχεση με μια καρτα που δεν ειναι ζεστη??? ας πουμε μια 8600gt που εχω :p

εχει δοκιμασει κανεις να βγαλει το πλαστικο καλυμα και να βαλει εναν 8αρη/92αρη με tie rap???(και να αποσυνδεσει τον δικο της ανεμιστηρα)

μην ανισηχεις φιλε δν λιωνει μετα τους 120 c αρχιζει να λιωνει χαχα!!!κοιτα μπορει η θερμοκρασιες να ειναι στα υψη αλλα και δεν πολλυ ανεβαινουν κατα το gaming και για να στην εχει βγαλει η ιδια η εταιρια με τετοιες θερμοκρασειες σειμαινει πως αντεχει η καρτα!!!το προβλημα ειναι οτι ολη αυτη η ζεστη διαχεεται στο εσωτερικο του κουτιου και ανεβαινει και σε αυτο η θερμοκρασεια!αλλα κατα τα αλλα δν υπαρχουν λεξεις για αυτην την καρτα:p

Θα ήθελα να ρωτήσω για ποιά μάρκα να εμπιστευτώ, ώς γνήσιος noobακος...

Οι διαθέσιμες στα μαγαζιά απο Αμερική που κοιτάω είναι η Diamond, His και Visiontek.

Στο παρελθόν έχω αγοράσει μία Visiontek X800 pro και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Υλοποιήσεις των άλλων εταιρείων δεν έχω χρησιμοποιήσει.

Τί μου προτείνετε βάση της δικής σας εμπειρία ?

απο τη στιγμη που την εγγυηση τη παρεχει το καταστημα και ειναι ιδια για ολες τις καρτες και η επιλογη ειναι αναμεσα απο καρτες reference δλδ καρτες που ειναι οπως ακριβως την ανεπτηξε η ati/nvidia με μονη διαφορα το αυτοκολητο και συνοδευτικα τοτε την φτηνοτερη!!!! αν παλι εχεις να διαλεξεις και μεταξυ καρτων που δεν ειναι ρεφερενς αλλα εχουν καλυτερους πυκνοτες ή συστημα ψυξης ή πιο καλο πακετο (κανα παιχνιδακι) τοτε αυτη. αν δε πας για υπερχρονισμο τοτε κατεμε παρε τη φτηνοτερη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.