Jump to content

ATI Radeon HD 4850

nikolakis13

Recommended Posts

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

α φιλε sorry τωρα παρατιρισα πως το παλικαρη ετρεξε με τον q6600 στα 3.9 δν το ειδα πριν και νομιζα οτι ηταν σε default 2,4...αποτε sorry αν δημιουργισα προβλημα!αλλα οντος το overclock στον cpu δεινει τοσο πολλυ στο 3dmark???nice!!!!:D

αλλα οντος το overclock στον cpu δεινει τοσο πολλυ στο 3dmark???nice!!!!:D

Αμα δεν εδινε τοσο πολυ δεν θα ξοδευαν του κοσμου τα $$ για LN2 για να πανε εναν επεξεργαστη στα 5500+ ετσι για bench....Θα μας τρελανεις βρε φιλε ?Ο δικος μου στα 3915 εδωσε στο 06 5550 cpu score...και στα 3240 εδωσε 4702 score....:innocent:

Ειχα παραπανω score εγω με εναν 4πυρηνο Q6600 στα 3240 παρα ο Κωστακης για παραδειγμα με εναν 8400 στα 4455 :p

Παντος τα score του Ακη ειναι μια χαρα...εαν σκευτεις οτι μια 3870Χ2 βγαζει 17κ+ με λιγο o/c ο επεξεργαστης...και οι 2*4850 ειναι κατα πολυ καλυτερες απο μια 3870Χ2...(λογω πολλων παραγοντων):smoke:

αυτα δεν μου φαινονται και τοσο αληθεινα για κοιτα μια σε αυτο http://www.guru3d.com/article/amd-ati-radeon-hd-4850-review-force-3d--powercolor/13 !!!!να δεις πως εχουν τα πραγματα....

Λογικό να το σκεφτείς αυτό μιας και βλέπεις μόνο charts.

Εγώ είμαι αυτός που τα έτρεξε όλα και ανά πάσα στιγμή μπορώ να προσφέρω στον καθένα τα αναλυτικά Screenshots που αποδεικνύουν τα νούμερα ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία μιας και περιπλιανέται πολύ στον αέρα η δικιά σου ερώτηση αλλά από στόματα άλλων ;)

Συγκριτικά με αυτα http://www.hwbox.gr/showthread.php?t=1657&garpg=8 όμως δικαιολογείται;;;;

τόσο πολύ δίνουν Χ38 (pciex2.0) vs P35 (pxiex1.x); & Q6600@3870 vsQ6600@3600, είναι λογικά αυτά ΑΝ7;;;

μετράει και το PCI-E 2.0 και το ότι είχα τον Q στα 3870 και ότι ήμουν σε φρέσκα Vista X64 με SP1.

μετράει και το PCI-E 2.0 και το ότι είχα τον Q στα 3870 και ότι ήμουν σε φρέσκα Vista X64 με SP1.

Ναι φίλε μου αλλά μιλάμε για 1200 πόντους παραπάνω [σε Vista64b με SP1 και γω]...

SM 2.0 Score 4775,SM 3.0 Score 5666,CPU Score 5090

Αναλυτικά οι πόντοι σου ακη δεν φαίνονται....

Πιο από τα παραπάνω score δεν είναι λογικό;

Να σημειώσω πως οι drivers μπήκαν δύο φορές αφού την 1η δεν έκανε restart μόλις τελείωσε και παρατηρούσα σπασίματα στην κίνηση των εικόνων του 3δμαρκ βγάζοντας 12950....την 2η φορά έκανε restart κανονικά και τα σπασίματα εξαφανίστηκαν βγάζοντας13000 (με όλα στα CCC default) και 13195 με όλα στο performance....

Aν ενδιαφέρεσαι για συγκριση, στη φωτο φαίνονται τα δικά μου αποτελέσματα με xp, abit ix38-quadgt, q6700 3,6 (το 3dmark δείχνει στα 4 αλλά είναι στα 3,6 καθώς έχω αλλάξει τον Multi απο 10 σε 9), 4gb 1000mhz, 4850 default clocks και default 3dmark αλλα με τους drivers που έδινε το cd. Θεωρώ ότι με τους 8.6 και το hotfix που βγηκε θα δίνουν κάτι παραπάνω αλλά εμένα μου δημιουργησαν προβλήματα με κάποια παιχνίδια που με αυτούς του cd παραδόξως δεν τα έχω, οπότε θα περιμένω τους 8.7.

3dmark06360010006251986mo3.jpg

3dmark06360010006251986mo3.d24e8b885a.jpg

@eddie πες το score σου ή σήκωσε την εικόνα μέσα από το thelab γιατί δεν "επιτρέπει" η εταιρία που εργάζομαι να βλεπουμε σελίδες από imageshack κτλ....αύξηση παραγωγικότητας υπαλλήλων κόβοντας τα site με αθλητικά, παιχνίδια, και ότι αφορά entertainment

@eddie πες το score σου ή σήκωσε την εικόνα μέσα από το thelab γιατί δεν "επιτρέπει" η εταιρία που εργάζομαι να βλεπουμε σελίδες από imageshack κτλ....αύξηση παραγωγικότητας υπαλλήλων κόβοντας τα site με αθλητικά, παιχνίδια, και ότι αφορά entertainment

http://tec-updates.blogspot.com/2008/01/ultrasurf-v88-0-bypass-all-internet.html

(αν δεν ειναι και πολυ ψαγμενος ο admin ή απλα δε θελει πραγματικα να σας το κοψει....)

Αυτό είναι κάπως παρήγορο....1200 πόντοι διαφορά (~9%) ας υποθέσουμε ότι μπορώ να χωνέψω το 3% λόγω P35 και το υπόλοιπο λόγω επεξεργαστή...Δεν θέλω να πάω για μητρική αφού η επόμενη σοβαρή αναβάθμιση mobo θα είναι με τους Nehalem.

Ναι φίλε μου αλλά μιλάμε για 1200 πόντους παραπάνω [σε Vista64b με SP1 και γω]...

SM 2.0 Score 4775,SM 3.0 Score 5666,CPU Score 5090

Αναλυτικά οι πόντοι σου ακη δεν φαίνονται....

Πιο από τα παραπάνω score δεν είναι λογικό;

Να σημειώσω πως οι drivers μπήκαν δύο φορές αφού την 1η δεν έκανε restart μόλις τελείωσε και παρατηρούσα σπασίματα στην κίνηση των εικόνων του 3δμαρκ βγάζοντας 12950....την 2η φορά έκανε restart κανονικά και τα σπασίματα εξαφανίστηκαν βγάζοντας13000 (με όλα στα CCC default) και 13195 με όλα στο performance....

πώς δεν φαίνονται αναλυτικά.

3dm064850zz9.jpg

Στους catalyst τα είχα όλα στο performance.

Η διαφορά σου εξήγησα παραπάνω γιατί υπάρχει.

ναι ρε συ δεν σου ειπα πως δν δινει αλλα οπως ειπες σου εδωσε τοσο στο cpu test οχι στο γενικο....εφτασε 5550 ε???nice ο q9300 μου ειναι καπου στα 3800 αλλα απιραχτος νομιζω πως θα του ρικσω κανενα oc αλλα δν ξερω αν θα με βγαλει η τροφοδοσια μου.....:crazy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.