Jump to content

ATI Radeon HD 4850

nikolakis13

Recommended Posts

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

εχω ενα προβλημα απο τοτε που εβαλες τις καρτες

οταν παιζω crysis 32bit ολα μια χαρα αλλα οταν παιζε με το bin64 μετα απο λιγο μου crashari και μου βγαζει αυτο το προβλημα ATIKMDAG Error καμια ιδεα;

edit: ακυρο το κανει και 32bit. ας πει καποιος μια ιδεα εχω τους catalyst 8.6(hotfix_vista32-64_dd_ccc_hd4800series_64906) με το hotfix και το crysis 1.21

Το προβλημα

Faulting application Crysis.exe, version 1.1.1.5767, time stamp 0x471f94e3, faulting module kernel32.dll, version 6.0.6001.18000, time stamp 0x4791a81d, exception code 0x0000087a, fault offset 0x0002f35f, process id 0x10a0, application start time 0x01c8d886991d0b79.

edit2:fixed ειχα ξεχασει ενα xtreme tweak που ειχα κανει στις μνημες.

@ΑΝ7

Στο crysis @4ghz γιατι βγαζω με 64bit 22fps avg και 32bit 26avg very high 1680x1050. λιγα δεν ειναι; κανονικα δεν θα επρεπε 64bit να βγαζω 30 avg;

edit: Τελικα ειχα λιγα fps στο τεστ γιατι ετρεχα ενα loop ενω εσεις τρεια τελικα και γω 29.6 avg βγαζω.

thx sebastian διλαδη με 45 ευρουλακια ειμαστε οκ ε?nice!!!παντος ενα εχω να πω η ati εκανε τιν καλυτερη κινισει με τιν 4850!!!!!!!!με 2 καρτες και 330 ευρο περνας την 280gtx που εχει 200 ευρο πανω respect στην ati!!!is back!!!!!!:p για τα καλα αυτιν τη φορα!!!!!!!

μονο που στο τελος ποιο πολλα θα δωσεις για block κτλπ παρα αν ειχες παρει την 4870. και δεν φτανει μονο το block βαλε και τα ψυχτρακια για τις ram.

Nαι για την 4870 δεν θα χρειαστεις νομιζεις! Η διαφορα ειναι μεγαλη απο water σε aera! Και η γομαροψυκτρα της 4870 δεν κανει δουλεια αφου παλι κατι 75+ βαραει, και σκεψου οτι ολα αυτο διαχεεται μεσα στο κουτι! Φαντασου εγω με το crossfire να ηθελα να κλεισω το κουτακι μου ! ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ κανονικος! Αντιθετως με την υδροψυξη πνηγη την ζεστη κανει τρομερη απαγωγη θερμοτητας και δεν διαχεεται παντου! Να φανταστεις το πισω μερος του κουτιου μου εβραζε κανονικα , δεν μπορουσες να το πιασεις εκαιγε κανονικοτατα, τωρα ειναι χλιαρο σαν να μην εχω πανω καρτες γραφικων!....Νερακι του θεου φιλαρακο και Αγιος ο Θεος! Μπορει το νερακι να ειναι λιγο μπελας αλλα ειναι best choice!

Παιδες παιζει εκανε κανα 3rd party utility update για τις 48ΧΧ για να μπορουμε να πεξουμε τον ανεμιστιρα ?

Βλεπω τους 72 idle και μου σικωνεται ι τριχα :laughing:

Το fan μπορεις να το αλλάξεις μόνο με το συγκεκριμένο bios editor πχ στη δικια 4850 μου εκανα αυτές τις αλλαγές όπως φαίνονται στη φώτο fanwx2.th.jpg και σε idle εχω 50-55 βαθμούς ενώ το fan είναι γύρω στο 45% που είναι αθόρυβο. Σε full load την περιορίζει γύρω στους 85 βαθμούς με το fan γύρω στο 85% το οποίο ακούγεται αρκετά βέβαια. Γενικοτερα πάνω απο 65% αρχίζει και ακούγεται.

ρε παιδια μια ολοκλιρομενη υδροψυξη για 2 4850 ποσο ακριβος κοστιζει????και μηπος εχει ακουσει κανενας αν τεριαζει το block της 3870 σε 4850???

Tαιριάζει αλλά θα χρειαστείς και extra ψυχτράκια.

ρε παιδια μια ολοκλιρομενη υδροψυξη για 2 4850 ποσο ακριβος κοστιζει????και μηπος εχει ακουσει κανενας αν τεριαζει το block της 3870 σε 4850???

το μπλοκ της 3870 ταιριαζει σαν αποστασεις στις τρυπες του pcb ΜΟΝΟ για περιμετρικα του πυρηνα......αλλα η καρτα καπου βραχυκυκλωνει και δεν δινει σημα στο συστημα.περιμενε μπλοκ ειδικα για 4850.το μπλοκ που δοκιμασα ειναι της koolance

http://www.koolance.com/water-cooling/product_info.php?product_id=579

επισης το VRM κομματι του μπλοκ θελει φαγωμα στις ακρες...

καλος θα το τσεκαρω!!!παντος αυτο που παρατιρισα ειναι πως οι καρτες εχουν ψηλες θερμοκρασιες αλλα δεν αναιβαινουν και πολυ κατα την διαρκια του gaming.μετα απο 2 ωρες στο crysis 84 βαθμους ειχα απο τουσ 79 σε idle.

εγω το συνιθησα το θορυβο. μονο που ειδα αν βαλεις μεγαλα ρολαγια πχ 700 και πας να παιξεις crysis very high κτλπ μετα απο λιγο σου crashαρουν οι drivers. με 650 δεν το κανει. επισης αν δεν ειναι 100% σταθερος ο cpu το κανει ακομα και αν περνας orthos.

Ενα αλλο κουφο που ειδα ειναι οτι ακομα και stock στο crysis σε καποια αντικειμενα, βασικα καποιους τοιχους βλεπω κατι τελιτσες σαν artifacts, δοκιμαδα να κανω underclocking απο 993 τις μνημες σε 600 το ξαναεκανε και ετσι πηγα να δω στο atitool αν ειναι artifacts της καρτας αλλα εκει μια χαρα no error. νομιζω κατι πρεπει να παιζει με το patch 1.21 ας μας πει καποιος.

ναι ολο κουλα γινονται σε αυτο το game κατι πρεπει να κανουν με τα patch.σε εμενα αν το βαλω να παιζει σε 64bit εχω τρελο lag στα 32 παιζω τζαμι!κατι ακουγετε για 1.3 patch.ελπιζω να ισχυει!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.