Jump to content

ATI Radeon HD 4850

nikolakis13

Recommended Posts

E ναι ρε παντου! οπου ειχε η μαμισια εβαλα και εγω!

ΚΟΛΑΣΗ , το ψυγιακι αντεχει χαλαρα cpu oc+ 2x4850! Οι θερμοκρασιες μου ειναι μια χαρουλα, και εχω και ζεστο δωματιο! Βεβαια το κουτακι μου εγινε btx , αναγκαστικα για να μην μαζευω συνεχεια τα ψικτρακια απο κατω! ΚΟΛΑΣΗ! τωρα αντε να βγει και κανενα oc tool να αρχισει το γλεντι! NVIDIADES ουτε οι παπατζιες της nvidia με τα physics δεν σας σωζει! χαχαχα!

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Δεν κάνουν. Έτσι απλά. Αν σε reviews έκαναν crossfire ανάμεσα σε 3000 και 4000 ας στείλουν με mail την διαδικασία που ακολούθησαν στην AMD ώστε να ενημερωθούν και οι ίδιοι οι μηχανικοί της εταιρίας.

Να και ένα συγκριτικό τις 4850 σε single,CF με 2 κάρτες και CF με 3 κάρτες απέναντι σε 9800GTX και 9800GX2

Enjoy :)

http://www.hwbox.gr/showthread.php?t=1664

έγινε ένα μικρό update στο review.

Προσθέσαμε ανάλυση 1920x1200 :)

ΑΝ7 δεν μπορω με τιποτα να περασω τα 680 στον πυρηνα , κολλανε και οι δυο και κανει restart το συστημα και δεν μπουταρι μετα! Και μονη της την καθε μια την εκανα και παλι τιποτα! Οι μνημες πανε καλα 2300+ αλλαειναι δυνατον να βρισκω τοιχο στα 680 και στις δυο!

Περιμενω την αποψη σου πανω στο θεμα!

Λες να ειναι το τροφοδοτικο! chieftec 750 watt εχω!

ΑN7 μην ξεχασεις να ριξεις καμια ιδεα, μην αφισεις τον sebastianako χωρις βοηθεια!

Και να φανταστεις μια φορα μου εβγαλε κανονικα bench στα 700/2300 στην μια καρτα αλλα μετα δεν το ξαναεβγαλε!

Στο μεταξυ το τροφοδοτικο μετα απο μιση ωρα gaming κανει σας αεροπλανο το φουρφουρι του! Λες να ειναι τσιτα τα γκαζια και να μου μεινει καλοκαιριατικα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.