Jump to content

ATI Radeon HD 4850

nikolakis13

Recommended Posts

τελικα να χτυπισουμε καμια 4850; ή να περιμενουμε 4870;

Σε 5-6 θα εμφανιστεί και η 4870 οπότε θα έλεγα να περιμένεις λίγο να δεις τι ψάρια πιάνει και να πάρεις την απόφασή σου.

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

ATI 4850 Review

Reviewer: Jimmyz

Review Link: VisionTek Radeon HD 4850 Review

After having spent the better part of the last two days putting ATI's latest offering through it's paces I have to say it has been a surprise how much performance this card brings to the midrange market.

It is capable of running crysis at 1680 x 1050 in dx10 with settings on high, frames rarely dip below 30 and the game actually feels smooth, quite an accomplishment in a single slot mid range card especially at this price point. The driver installations were simply and straightforward as were the packaging and accessories. This is a serious company and with a Lifetime Warranty to boot. That is something lacking with most board partners today.

The card performs flawlessly, however out of the box the GPU was registering 79c at idle in catalyst overdrive window, after changing thermal paste and re-installing temps are more like 55 - 60c idle and load temperatures are also much improved. With the heat taken care of I tried Catalyst’s built in overclocking utility which allows up to 700 core and 1200 memory clocks, I tried 700/ 1100 and found it to be stable for bench testing and the hour of crisis I played. :hmm:

Super δεν λέω η 4850, αλλά πάλι το μάμησε η ΑΤΙ, με την 4870, πάλι καθυστέρηση, βυζιά βγάλαμε!!!! Ελπίζω να κάνει καμιά έκπληξη όπως αύτη με την 4850 και να την έχουμε πιο νωρίς, για να ολοκληρωθεί επιτέλους, το νέο μου PC.

εγω δεν βλεπω καθυστερηση. οι ημερομηνιες που ειχαν ανακοινωθει, βλεπω οτι τηρουνται. πρωτα η 4850 και για τις 25 ιουνιου που εχει ανακοινωθει η 4870, θα περιμενουμε να δουμε. γιατι τοση βιασυνη για 5-6 μερες?

Super δεν λέω η 4850, αλλά πάλι το μάμησε η ΑΤΙ, με την 4870, πάλι καθυστέρηση, βυζιά βγάλαμε!!!! Ελπίζω να κάνει καμιά έκπληξη όπως αύτη με την 4850 και να την έχουμε πιο νωρίς, για να ολοκληρωθεί επιτέλους, το νέο μου PC.

Επιτιδες το κανει....η nVIDIA εχει αρχισει να τρεχει και να μην φτανει...:hehe:

Εβγαλε 9800GTX+ με λιγο μεγαλυτερα ρολογια:rofl: μονο και μονο για να προσπαθισει να φτασει την 4850:)

Χαμος θα γινει...στο τελος ετσι οπως τρεχει θα τρακαρει πουθενα :laughing:

Εγω θελω να σπασει τα ταμεια η Ati και η nVIDIA να παει στο.......ετσι για να μαθει....:p

ATI I LOVE YOU! Μεσα στην εβδομαδα εχω ετοιμο crossfire και αρχιζω δοκιμες! Θα τα τιναξω τα frames στον αερα!!! ΚΟΛΑΣΗ!

Nvidia ριξε τις τιμες στο μισο και ισως να σε παρουμε και εσενα καποια στιγμη!!!

Περιμενω απαντηση απο AMD στην ΙΝΤΕΛ!!!! Ετσι να φαει και αυτη κανενα πακετο , ωστε να τρεχει παλι!!!!

ATI I LOVE YOU! Μεσα στην εβδομαδα εχω ετοιμο crossfire και αρχιζω δοκιμες! Θα τα τιναξω τα frames στον αερα!!! ΚΟΛΑΣΗ!

Nvidia ριξε τις τιμες στο μισο και ισως να σε παρουμε και εσενα καποια στιγμη!!!

Περιμενω απαντηση απο AMD στην ΙΝΤΕΛ!!!! Ετσι να φαει και αυτη κανενα πακετο , ωστε να τρεχει παλι!!!!

Σε ακούσαμε.... Δεν κατεβάσεις τον τηλεβοα? Δεν ειναι λαϊκή αγορά εδώ:TD:

Σε ακούσαμε.... Δεν κατεβάσεις τον τηλεβοα? Δεν ειναι λαϊκή αγορά εδώ:TD:

Πραγματικα δεν το περιμενα ολο αυτο, κοιταω τα bench στα παιχνιδια γιατι εκει με ενδιαφερει περισσοτερο και δεν μπορω να το πιστεψω που μπορεσε να βγαλει τετοιο ΔΙΑΜΑΝΤΙ! ΑΤΙ ειχα και παλιοτερα , οπως το 9700 το 9800 προ, το χ800 , μετα πηγα nvidia και τωρα βλεπω με πολυ χαρα οτι θα μεινω ξανα με ΑΤΙ για πολυ καιρο!

Στο μεταξυ δεν εχουμε απο 487ο πως παει, γιατι αν αξιζει τρελα να πω εκει απευθειας! Ποτε περιμενουμε benchs απο αυτην!

ρε παιδια , ωραία όλα αυτά, αλλά κανα παιχνίδι της προκοπής θα βγει;Δηλαδή γιατί να πάρω καινούργια κάρτα;Για να ξαναπαίξω crysis-cod-oblivion (!) κτλ; Απορία το έχω, γιατί κάποιος να αλλάξει κάρτα τη στιγμή που έχει 8800gt-gtx+.

το θέμα είναι σε τι ανάλυση τα έχεις παίξει.

Γιατί άλλο στα 1280χ1024 και άλλο 1920χ1200.

Και γενικώς είναι σαν να μου λές,τι τον θές τον C2D?

Και με το s939 όλα τα παιχνίδια τα παίζεις,μην σου πώ και με Athlon XP , άσχετα αν μερικά θα είναι στα 640χ480

μα αν δεις όλα τα συγκριτικά οι παλιές κάρτες βγάζουν μια χαρα fps στα 1920χ1200 με ΑΑ και όλα τσίτα.Στην τελική βγάζεις το ΑΑ και όλα κομπλέ.

Σχετικά με τους c2d είναι σα να μου λες ότι αξίζει η μετάβαση από 6χχχ σε 8χχχ.

fragma, αν το έβλεπα σε ένα πινακάκι με 5-6 games ακόμα θα με έπειθε, αλλά 2 μόνο games δεν μπορούν να με πείσουν :book:

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=191574

Δεν ξερω αν το εχεις δει. Ειναι συγκριτικο , κ σε crossfire, με πολλα παιχνιδια και αρκετες αλλες καρτουλες.

Δεν ειναι τοσο καλα οργανωμενα αλλα πιστευω ειναι πιο αξιοπιστα μιας κ ειναι απο απλο χρηστη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.