Jerry007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2008 Παιδιά σήμερα θα παραγγείλω το νέο σύστημα μου και τώρα το πρρωί πρόσεξα σε ενα review οτι ενας που είχε μια Scythe Infinity aka Mugen δεν μπορούσε να βάλει το panel που δέχεται 4 ανεμιστήρες γιατί ηταν πολύ μεγάλη. Εγώ πριν βάλω υδρόψυξη θα βολευτώ για μερικούς μήνες με μια Thermalright Ultra 120 Extreme οπου δυστυχώς για εμένα έχει ίδιο ύψος με την Mugen. Θα την χωράει το κουτί για να βάλω και 4 ανεμιστήρες η θα δώσω για αυτούς 20+ευρώ και θα πάνε άδικοι? Πείτε μου σήμερα αμα είναι να την αλλάξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούνιος 19, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2008 εγώ με στακερ και 120 δεν εχω προβλημα απλα στη μια θεση δεν εχω βαλει φουρφουρι γιατι δε χωραει.Οι αλλες 3 κομπλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 19, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2008 οπως ακριβως το λεει ο KoMMθα πρεπει στην θεση του πλαινου πανελ με τα 12αρια να αφησεις κενη την θεση απεναντι απο την ψυκτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούνιος 19, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2008 ok,thanks for the advice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.