Φάνης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2008 Σκέφτομαι να αγοράσω την εν λόγω ψύκτρα και κολάω στις διαστάσεις της...Έχω ένα Sharkoon Rebel 12 με έναν 25άρη πλαινό (κάτι σαν το Thermaltake Armor/Kandal). Η Thermalright έχει ύψος 16εκ. και επειδή μέτρησα αποστάσεις με βλέπω στην καλύτερη οριακά και στη χειρότερη να βρίσκει πάνω στα φτερά του ανεμιστήρα για 2-3mm.Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν στα 16εκ. συνυπολογίζονται οι απολήξεις των heatpipes που βρίσκονται στο πάνω μέρος και αυξάνουν το συνολικό ύψος της ψύκτρας. Και αν τροχίζονται ώστε να μειωθεί το ύψος (σε περίπτωση που τελικά το ύψος βγαίνει πάνω από 16εκ.)Επίσης έχω την GA-P35-DS4 (rev 2.1) και αναρωτιέμαι αν θα έχω κάποιο πρόβλημα στην τοποθέτησή της από την πίσω μεριά...Στην τελική θα την παρήγγελνα κι οτι γίνει, απλά βαριέμαι να μπω στη διαδικασία να την πουλήσω σε περίπτωση που δεν κάνει.Αν την έχει κάποιος πρόχειρη και μπορεί να μετρήσει ακριβώς τις διαστάσεις της (μαζί με τις απολήξεις των heatpipes) θα με υποχρεώσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούνιος 18, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2008 http://www.xsreviews.co.uk/reviews/cpu-coolers/thermalright-ultra-120-extreme/L63.44 x W132 x H160.5 mm ([B]heatsink only[/B]) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φάνης Ιούνιος 18, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2008 Μωρέ τα είδα αυτά απλά λέω μήπως την είχε κανείς πρόχειρη ή μπορούσε να τη μετρήσει ώστε να ξέρω από "πρώτο χέρι" τι γίνεται...Εξάλλου εδώ http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/ThermalRight_Ultra120_Extreme/index.html την έχει 16.3εκ. Ελπίζω τουλάχιστον να εννοεί μαζί με τις απολήξεις των heatpipes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούνιος 18, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2008 Τώρα την έδωσα, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω περαιτέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φάνης Ιούνιος 18, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2008 Τέσπα σ' ευχαριστώ. Τώρα βλέπω στο site της Thermalright τη συμβατότητα με τη μητρική μου και λέει οτι πρέπει να αφαιρέσω το Crazy Cool που βρίσκεται στο back side της μητρικής.Εννοεί να το αφαιρέσω και στη θέση του θα μπει εκείνο της ψύκτρας ή γιοκ η ψύξη του chipset; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Ιούνιος 18, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2008 Την μέτρησα, είναι 16,3 μαζί με τις απολήξεις των heatpipes Link to comment Share on other sites More sharing options...
sctp Ιούνιος 18, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2008 Τέσπα σ' ευχαριστώ. Τώρα βλέπω στο site της Thermalright τη συμβατότητα με τη μητρική μου και λέει οτι πρέπει να αφαιρέσω το Crazy Cool που βρίσκεται στο back side της μητρικής.Εννοεί να το αφαιρέσω και στη θέση του θα μπει εκείνο της ψύκτρας ή γιοκ η ψύξη του chipset;Πολυ φοβαμαι γιοκ ψυξη για το chipset..καταραμενη Gigabyte και το design τους. :sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Ιούνιος 23, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2008 Όχι ρε παιδιά και γιοκ η ψύξη του τσίπσετ. Μπορεί να αφαιρεθεί μόνο η πλάκα που είναι πίσω από τον επεξεργαστή. Απλά στη θέση της θα βάλεις της thermalright. Η ψύκτρα του τσίπσετ δεν επηρεάζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.