jois21 Ιούνιος 29, 2008 #22 Ιούνιος 29, 2008 Εμ, με τσιγκλας τωρα και θα βαλω κι αλλες για το τι σκεφτομαι να κανω...
jois21 Ιούλιος 3, 2008 #24 Ιούλιος 3, 2008 Ειπα να προχωρησω το μοντ στο εσωτερικο. Επρεπε να διαλυθει ομως γιατι δε γινεται δουλεια σε τοσο μικρο χωρο. Ετσι το διαλυσα... Πρωτα οτι ξεβιδωνει (λιγα πραματα) και μετα τα πιρτσινια. Τα εξωτερικα με τρυπανι στα γρηγορα... Τα εσωτερικα οπως πχ. αυτα παρακατω που δε χωρουσε τιποτα, με ελαφρι τροχισμα: Στο τελος εμεινε καπως ετσι... 2 ακομα: Ελπιζω να σας αρεσαν γιατι ερχεται και συνεχεια.:flower:
Slaughter18 Ιούλιος 3, 2008 Author #25 Ιούλιος 3, 2008 Λοιπόν επειδή τα εβγαλες όλα και να σου πω κάτι που σκέφτομαι εγώ έτσι να βοηθήσω στο project όπως με βοηθάς και εσλυ με τις εικόνες σου... Μήπως θα ήταν καλήτερο να φτιάξεις ένα καινούργιο διαχωριστικό από αλουμίνιο... Πρώτον για να κ΄ρυψεις κάποιες τρύπες που δεν χρειάζεσαι αλλά πιο πολύ για την μεγάλη τρυπα. Δευτερον να κοψεις απο πίσω το μέρος της μοβο τραυ για να περάσουν τα καλώδια?
jois21 Ιούλιος 3, 2008 #26 Ιούλιος 3, 2008 Θνξ για τις προτασεις.Αν ηθελα να περασω τα ρευματα και τα σατα στο πλαι θα εβγαζα και το m/b tray για να κανω τις καταλληλες τρυπες. Οπως βλεπεις δε το εβγαλα γιατι δε θελω να τα περασω απο κει.Να κανω νεο διαχωριστικο δεν ειναι οτι ευκολοτερο. Ναι μεν ειναι απλο ορθογωνιο αλλα κατω απ' τα 5.25" εχει συγκεκριμενη κλιση και δε γινεται ευκολα. Ασε που τις τρυπες και τις χρειαζομαι και τις "μπαλωνω" πιο ευκολα απο το να κατσω να το φτιαξω απ' την αρχη.
Slaughter18 Ιούλιος 3, 2008 Author #27 Ιούλιος 3, 2008 Της μπαλώνης ναι αλλά με το τίμημα ότι πρέπει να το βάψεις, κάτι που δεν θα πηγαίνει με όλο το σύνολο κάτω από της 5.25 δεν νομίζω να έχει κλίση, ίσιο είναι. Εγώ σκέφτηκα να βάλω το ένα πάνω στο άλλο και με ένα heat gun να ζεστάνω το αλουμίνιο το δικό μου και να γίνει ακριβός το ίδιο μετά τις τρύπες της φτιαχνεις βάζοντας το ένα πάνω στο άλλο και κάνοντας μόνο της τρύπες που χρειάζεσαι...
Slaughter18 Ιούλιος 3, 2008 Author #31 Ιούλιος 3, 2008 Ειμε ανορθογραφος και humor υπάρχει αλλά δεν κατάλαβα το νόημα το ποστ σου.... Έτσι για να ποστ...
jois21 Ιούλιος 3, 2008 #32 Ιούλιος 3, 2008 Της μπαλώνης ναι αλλά με το τίμημα ότι πρέπει να το βάψεις, Οχι απαραιτητα. You 'll see. κάτι που δεν θα πηγαίνει με όλο το σύνολο κάτω από της 5.25 δεν νομίζω να έχει κλίση, ίσιο είναι. Καταλαβαινεις πιο σημειο λεω... Εγώ σκέφτηκα να βάλω το ένα πάνω στο άλλο και με ένα heat gun να ζεστάνω το αλουμίνιο το δικό μου και να γίνει ακριβός το ίδιο μετά τις τρύπες της φτιαχνεις βάζοντας το ένα πάνω στο άλλο και κάνοντας μόνο της τρύπες που χρειάζεσαι... Να το ζεστανεις;;;; Αυτο πρεπει να παρει φωτια για να λυγισει. Για μενα δεν εχει νοημα εξαλλου, με το παρον σχεδιο με βολευουν οι τρυπες, μην πω οτι θελω κι αλλες.
jois21 Ιούλιος 3, 2008 #33 Ιούλιος 3, 2008 Προχωρω. Οι θεσεις των δισκων εφταναν μεχρι κατω και εμποδιζαν, οποτε επρεπε ειτε να τις κοψω ειτε να φτιαξω αλλη. Επειδη λογικα θα χρησιμοποιησω μονο ενα δισκο ειναι κριμα να τις καταστρεψω... Αλλο ενα ιδιο και θα κρεμαστει εκει που ηταν οι κανονικες.
jois21 Ιούλιος 5, 2008 #34 Ιούλιος 5, 2008 Και τελειωμενο... Στη θεση του: Αναποδα... Και επειδη εγινα κουραστικος, ωρα για teasing:
Slaughter18 Ιούλιος 11, 2008 Author #37 Ιούλιος 11, 2008 Εγώ σκέφτηκα ότι αυτο στη μέση δεν προσφέση σχεδόν τίποτα, μήπως θα ήταν καλύτερα να αφερεθεί τελείως μήπως...
jois21 Ιούλιος 11, 2008 #39 Ιούλιος 11, 2008 :p Εγώ σκέφτηκα ότι αυτο στη μέση δεν προσφέση σχεδόν τίποτα, μήπως θα ήταν καλύτερα να αφερεθεί τελείως μήπως... Eγω το θελω. Κρυβει τα καλωδια, κραταει το δισκο και ειναι πιο εμφανισιμο.
Slaughter18 Ιούλιος 11, 2008 Author #40 Ιούλιος 11, 2008 Απλά enjoy, βάλε λίγη μουσική θα πάρει λίγη ώρα αν και εγώ μάλλον θα το αφήσω δεν είμε σιγγουρος ακόμα NEΡΑ ΒΛΕΠΩ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΩ http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=134219&highlight=Blackout
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.