Jump to content

[Mod σε Lian Li 1200b] Σκέψεις

Slaughter18

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για σας παιδιά,

παρακολουθώ το foroum αρκετό καιρό αλλά δεν είμουν ενεργός μέχρι τώρα αποφάσισα να modaro το κουτί... γιατί έπαθα sock με την κατάσταση του κουτιού σήμερα που το άνοιξα... Σκοπός της modas είναι να μπει νεράκι και να κρυφτουν τα καλώδια μαζί με το ότι όπως πάντα να γίνει πιο όμορφο...

Να είναι λοιπον πρακτικό αποδοτικό αλλά και ήσυχο...

Να έιναι απλό minimalistiko και όμορφο...

Αυτή η δύο είναι οι στόχοι...

Τώρα θα χρειαστώ τη βοήθεια σας στο που να κρύψω τα καλώδια αλλά και το που θα μπει η υδρόψυξη... Παραθέτο φωτογραφίες για την διευκόληνσυ όλων... :hug:

Οι σκόνη που αντιμετώπισα...

picture001hj8.th.jpg

picture002za7.th.jpg

picture007ux8.th.jpg

Και το τη σκέφτομαι να γίνει.... (ΠΡΟΧΕΙΡΑ)

picture004gx2.th.jpg

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας περιμένω απαντήσεις και παρατηρήσεις...

Να προσθέσω επίσης ότι σκέφτομαι το σίδερο στη μέση να φύγει και να φτιαχτεί ένα διάφανο μαύρο πλέξι πανομιότοιπο με καποιες μετατροπές ώστε να περνάνε τα καλώδια από πίσω, χωρίς την αντιεστιτική τρύπα... :whip:

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Eγώ θα σου έλεγα εκτος από cpu και vga να βάλεις και chipset νεράκι ;) θα βγει πολύ καλο και με ένα διπλό ψυγείο στον πάτο του κουτιού

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται έβαλε καινούργια πάστα κάτω από της κανονικές και έχω μια χαρά θερμοκρασίες, τιποτά αλλο κανένας να προτίνει σχετικά με το σχέδιο?:jump:

@ jois21 που μπορούμε να βρούμε τέτοια σχέδια για πλαϊνά κουτιού να κόψουμε πες μας site αν μπορείς

Εγώ το ήξερα και αν προσέξετε καλά είναι παρόμιο το σχέδιο με το Black Narcissus το οποίο είναι και η εμπνευση μου... Είπα δεν ξέρω ακόμα για κοψίματα αλλά ξέρει κάπιος που μπορώ να προμηθευτώ μαυρο πλεξυ αφού δω ότι μου κάνει?

Eμενα μ' αρεσε τελικα και ειπα να το ξεκινησω με λιγο αλλαγμενο σχεδιο.

Δε προλαβαινει ομως σημερα να τελειωσει...

2593775128_8255786495_o.jpg

Slaughter ελπιζω να μην εχεις προβλημα που βαζω φωτο εδω, το ιδιο κουτι ειναι αλλωστε.:nerd:

Στα αγγλικά λέγονται c-claps είναι ουσιαστικά μέγγενες... Παρεπιπτόντος φυσικά και δεν με πιράζει ιδέες ρίχνεις :-)

λέγονται morses (μέγγενη) και είναι σφιχτιρες που κρατάνε το αντικείμενο δυνατά κάτω για να μην κουνάει όταν το κόβεις το βρίσκεις σε ήδη με εργαλεία και μπογιές

LOL (ενα ποστ απο πανω εξαφανηστηκε...)

2615871195_e0628a8f4b_o.jpg

Εδω κομμενο και λιγο λιμαρισμενο στις ακρες. Σκεφτομαι να γινει οπως φαινεται, δλδ να φυγουν τα σημεια με τις γραμμες. Οποια προταση για σχεδιο καλοδεχουμενη.

lol o στοκος ο αδερφος μου διεγραψε το ποστ χθες... ε ΘΑ ΤΑ ξαναπω λοιπον, πολυ καλη δουλεια, πιστευω το αποτελεσμα θα ειναι εντυπωσιακο, job well done Joi :T: (δεν το γραφω στα ελληνικα τωρα :p)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.