Slaughter18 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2008 Για σας παιδιά, παρακολουθώ το foroum αρκετό καιρό αλλά δεν είμουν ενεργός μέχρι τώρα αποφάσισα να modaro το κουτί... γιατί έπαθα sock με την κατάσταση του κουτιού σήμερα που το άνοιξα... Σκοπός της modas είναι να μπει νεράκι και να κρυφτουν τα καλώδια μαζί με το ότι όπως πάντα να γίνει πιο όμορφο... Να είναι λοιπον πρακτικό αποδοτικό αλλά και ήσυχο... Να έιναι απλό minimalistiko και όμορφο... Αυτή η δύο είναι οι στόχοι... Τώρα θα χρειαστώ τη βοήθεια σας στο που να κρύψω τα καλώδια αλλά και το που θα μπει η υδρόψυξη... Παραθέτο φωτογραφίες για την διευκόληνσυ όλων... Οι σκόνη που αντιμετώπισα... Και το τη σκέφτομαι να γίνει.... (ΠΡΟΧΕΙΡΑ) Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας περιμένω απαντήσεις και παρατηρήσεις... Να προσθέσω επίσης ότι σκέφτομαι το σίδερο στη μέση να φύγει και να φτιαχτεί ένα διάφανο μαύρο πλέξι πανομιότοιπο με καποιες μετατροπές ώστε να περνάνε τα καλώδια από πίσω, χωρίς την αντιεστιτική τρύπα...
Jason Ιούνιος 18, 2008 #2 Ιούνιος 18, 2008 Eγώ θα σου έλεγα εκτος από cpu και vga να βάλεις και chipset νεράκι θα βγει πολύ καλο και με ένα διπλό ψυγείο στον πάτο του κουτιού
Slaughter18 Ιούνιος 19, 2008 Author #3 Ιούνιος 19, 2008 Δεν νομίζω ότι χρειάζεται έβαλε καινούργια πάστα κάτω από της κανονικές και έχω μια χαρά θερμοκρασίες, τιποτά αλλο κανένας να προτίνει σχετικά με το σχέδιο?
Jason Ιούνιος 19, 2008 #5 Ιούνιος 19, 2008 @ jois21 που μπορούμε να βρούμε τέτοια σχέδια για πλαϊνά κουτιού να κόψουμε πες μας site αν μπορείς
jois21 Ιούνιος 19, 2008 #6 Ιούνιος 19, 2008 Δεν εχω συγκεκριμενο, κοιταζοντας φορουμς και γοογλε βρισκω ιδεες.Ενα γνωστο παντως ειναι αυτο: http://www.bit-tech.net/modding/
Slaughter18 Ιούνιος 19, 2008 Author #8 Ιούνιος 19, 2008 Εγώ το ήξερα και αν προσέξετε καλά είναι παρόμιο το σχέδιο με το Black Narcissus το οποίο είναι και η εμπνευση μου... Είπα δεν ξέρω ακόμα για κοψίματα αλλά ξέρει κάπιος που μπορώ να προμηθευτώ μαυρο πλεξυ αφού δω ότι μου κάνει?
jois21 Ιούνιος 19, 2008 #9 Ιούνιος 19, 2008 Eμενα μ' αρεσε τελικα και ειπα να το ξεκινησω με λιγο αλλαγμενο σχεδιο. Δε προλαβαινει ομως σημερα να τελειωσει... Slaughter ελπιζω να μην εχεις προβλημα που βαζω φωτο εδω, το ιδιο κουτι ειναι αλλωστε.
Slaughter18 Ιούνιος 19, 2008 Author #11 Ιούνιος 19, 2008 Στα αγγλικά λέγονται c-claps είναι ουσιαστικά μέγγενες... Παρεπιπτόντος φυσικά και δεν με πιράζει ιδέες ρίχνεις :-)
Jason Ιούνιος 19, 2008 #12 Ιούνιος 19, 2008 λέγονται morses (μέγγενη) και είναι σφιχτιρες που κρατάνε το αντικείμενο δυνατά κάτω για να μην κουνάει όταν το κόβεις το βρίσκεις σε ήδη με εργαλεία και μπογιές
jois21 Ιούνιος 19, 2008 #13 Ιούνιος 19, 2008 Αυτο που λεει ο slaughter ειναι. http://www.wolfcraft.de/jcatalog_generated/en/products/product_groups/8948_product.html Δεν ειαιν τπτ φοβερο, απλα κανει οτι η μεγγενη γυρο στις 10 φορες γρηγοροτερα. 2η μερα... Αυριο λογικα θα το τελεισω.
jois21 Ιούνιος 27, 2008 #16 Ιούνιος 27, 2008 LOL (ενα ποστ απο πανω εξαφανηστηκε...) Εδω κομμενο και λιγο λιμαρισμενο στις ακρες. Σκεφτομαι να γινει οπως φαινεται, δλδ να φυγουν τα σημεια με τις γραμμες. Οποια προταση για σχεδιο καλοδεχουμενη.
RazoR Ιούνιος 29, 2008 #20 Ιούνιος 29, 2008 lol o στοκος ο αδερφος μου διεγραψε το ποστ χθες... ε ΘΑ ΤΑ ξαναπω λοιπον, πολυ καλη δουλεια, πιστευω το αποτελεσμα θα ειναι εντυπωσιακο, job well done Joi (δεν το γραφω στα ελληνικα τωρα )
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.