redbighunter Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2008 εδω και κανα μηνα αγορασα σε original το cod4 οπου μετεπειτα ακολουθησαν τα ξαδερφια μου και ενα φιλαρακι μου! το θεμα ειναι οτι θελουμε να παιζουμε μονο μεταξυ μας ( για αρχη αυτο) χωρις να εμπλεκονται και τριτοι! πως θα το καταφερουμε? επεισης θελουμε να μιλαμε και μεταξυ μας μεσω τον headsets που εχουμε! καμια ιδεα?
johnysb Ιούνιος 18, 2008 #3 Ιούνιος 18, 2008 Μπορεις να δημιουργησεις ενα εικονικο δικτυο με το hamachihttp://www.thelab.gr/showthread.php?t=46839&highlight=hamachiκαιhttp://www.thelab.gr/showthread.php?t=34012&highlight=hamachiοσο για τα headset κοιτα αυτο http://www.goteamspeak.com/
redbighunter Ιούνιος 18, 2008 Author #4 Ιούνιος 18, 2008 Είστε στον ίδιο χώρο ή μέσω ίντερνετ;μεσω ιντερνετ!!!
kanenas3 Ιούνιος 18, 2008 #5 Ιούνιος 18, 2008 Η πιο εύκολη λύση είναι το Hamachi που είπε παραπάνω ο johnysb. Από εκεί και πέρα μπορείτε να κάνετε ένα PC VPN server και να μπαίνετε όλοι με IP στο ίδιο subnet. Και στις δυο περιπτώσεις είναι σαν να είσαι σε τοπικό δίκτυο.
submarine1981 Ιούνιος 19, 2008 #6 Ιούνιος 19, 2008 Εγω ρε παιδια έχω το εξείς πρόβλημα. οταν παω να συνδεθω σε server και κανω join περιμενω να περασουν τα 11 sec και μετα μου λεει server connection timed out. Όμως μερικες φορες συνδέεται κανονικα και παιζω χωρις προβλήματα. Ξέρει κανεις γιατι το κάνει αυτο? τωρα για παράδειγμα δε μπορώ να βρω server να παίξω. ειτε σε team deathmatch ειτε σε domination κλπ. Γιατι μου το κάνει αυτο? βρήκα και σε ενα site να κάνω forwarding το μοντεμ για το cod4(ειπα μπας και φταίει αυτο) για πειτε την γνωσας ρε παιδία....
greekfragma Ιούνιος 19, 2008 #7 Ιούνιος 19, 2008 εφοσον το εχετε ολοι σας original γιατι δεν κανει αυτος με την πιο δυνατη γραμμη τον server και να βαλετε κωδικο που θα ξερετε μονο εσεις.?
redbighunter Ιούνιος 19, 2008 Author #8 Ιούνιος 19, 2008 εφοσον το εχετε ολοι σας original γιατι δεν κανει αυτος με την πιο δυνατη γραμμη τον server και να βαλετε κωδικο που θα ξερετε μονο εσεις.? το προσπαθησα αλλα δεν....! δεν μπορουν να με βρουν καν!
kanenas3 Ιούνιος 23, 2008 #10 Ιούνιος 23, 2008 Γιατι το Start a new server δουλεύει μονο σε LAN Άρα με το Hamachi ή με VPN δε θα έχουν πρόβλημα
redbighunter Ιούνιος 23, 2008 Author #12 Ιούνιος 23, 2008 ας μου εξηγησει καποιος ακριβως πως να χρησιμοποιησω το hamachi για το cod4! :help:
kanenas3 Ιούνιος 23, 2008 #13 Ιούνιος 23, 2008 ας μου εξηγησει καποιος ακριβως πως να χρησιμοποιησω το hamachi για το cod4! :help: Το κάνετε εγκατάσταση, δημιουργείς ένα νέο δίκτυο, δίνεις το όνομα του στους φίλους σου και αυτοί συνδέονται. Πλέον είναι σαν να είστε σε LAN. Είναι πολύ απλό.
crio Ιούνιος 23, 2008 #15 Ιούνιος 23, 2008 Πατάς το πληκτρο ~ και πληκτρολογείς αν θυμάμαι καλά connect και την ip που δίνει το hamachi στον server.
kanenas3 Ιούνιος 24, 2008 #16 Ιούνιος 24, 2008 και μετα στο cod4 πως συνδεομαστε?1) Κάνε εγκατάσταση το Hamachi.2) Κάνε account3) Πατάς το δεύτερο κουμπί (τρίγωνο) και ο ένας κάνει create network. Του δίνει όνομα και κωδικό και τα στέλνει στους άλλους. 4) Οι υπόλοιποι κάνουν Join Network.
redbighunter Ιούνιος 26, 2008 Author #17 Ιούνιος 26, 2008 1) Κάνε εγκατάσταση το Hamachi.2) Κάνε account 3) Πατάς το δεύτερο κουμπί (τρίγωνο) και ο ένας κάνει create network. Του δίνει όνομα και κωδικό και τα στέλνει στους άλλους. 4) Οι υπόλοιποι κάνουν Join Network. τα εκανα αυτα αλλα και παλι δεν τα καταφεραμε! δημιουργησα κανονικα account, εδωσα ονομα και κωδικο, ολα καλα! εδωσα τα στοιχεια στους υπολοιπους και συνδεθηκαν κι αυτοι στο account μου! απο εκει και περα ομως το χαος! ας μου πει καποιος ακριβως μετα αφου εχουμε συνδεθει ολοι μεσω hamachi τι να κανω? μπαινω multiplayer στο cod4 και κανω τι? αν παω και φτιαξω δικο μου server μεσα στο παιχνιδι, οι υπολοιποι δεν το βρησκουν πουθενα! ουτε στο Local!!!:wall:
kanenas3 Ιούνιος 26, 2008 #18 Ιούνιος 26, 2008 τα εκανα αυτα αλλα και παλι δεν τα καταφεραμε! δημιουργησα κανονικα account, εδωσα ονομα και κωδικο, ολα καλα! εδωσα τα στοιχεια στους υπολοιπους και συνδεθηκαν κι αυτοι στο account μου! απο εκει και περα ομως το χαος! ας μου πει καποιος ακριβως μετα αφου εχουμε συνδεθει ολοι μεσω hamachi τι να κανω? μπαινω multiplayer στο cod4 και κανω τι? αν παω και φτιαξω δικο μου server μεσα στο παιχνιδι, οι υπολοιποι δεν το βρησκουν πουθενα! ουτε στο Local!!!:wall: Αφού έχετε μπει όλοι στο ίδιο δίκτυο με το Hamachi θα πρέπει να κάνει ένας να δημιουργήσει ένα παιχνίδι και οι άλλοι να μπούνε εκεί. Ανοίγεις το COD4 Multiplayer και επιλέγεις Start New Server και άλλαξε το Dedicated σε LAN.
redbighunter Ιούλιος 27, 2008 Author #20 Ιούλιος 27, 2008 παλι δεν καταφεραμε να το κανουμε να δουλεψει!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.