Jump to content

COD4 και multiplayer prob?

redbighunter

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εδω και κανα μηνα αγορασα σε original το cod4 οπου μετεπειτα ακολουθησαν τα ξαδερφια μου και ενα φιλαρακι μου! το θεμα ειναι οτι θελουμε να παιζουμε μονο μεταξυ μας ( για αρχη αυτο) χωρις να εμπλεκονται και τριτοι! πως θα το καταφερουμε? επεισης θελουμε να μιλαμε και μεταξυ μας μεσω τον headsets που εχουμε! καμια ιδεα?

Η πιο εύκολη λύση είναι το Hamachi που είπε παραπάνω ο johnysb. Από εκεί και πέρα μπορείτε να κάνετε ένα PC VPN server και να μπαίνετε όλοι με IP στο ίδιο subnet.

Και στις δυο περιπτώσεις είναι σαν να είσαι σε τοπικό δίκτυο.

Εγω ρε παιδια έχω το εξείς πρόβλημα. οταν παω να συνδεθω σε server και κανω join περιμενω να περασουν τα 11 sec και μετα μου λεει server connection timed out. Όμως μερικες φορες συνδέεται κανονικα και παιζω χωρις προβλήματα.

Ξέρει κανεις γιατι το κάνει αυτο? τωρα για παράδειγμα δε μπορώ να βρω server να παίξω. ειτε σε team deathmatch ειτε σε domination κλπ.

Γιατι μου το κάνει αυτο? βρήκα και σε ενα site να κάνω forwarding το μοντεμ για το cod4(ειπα μπας και φταίει αυτο)

για πειτε την γνωσας ρε παιδία....:blink:

εφοσον το εχετε ολοι σας original γιατι δεν κανει αυτος με την πιο δυνατη γραμμη τον server και να βαλετε κωδικο που θα ξερετε μονο εσεις.?:blink:

εφοσον το εχετε ολοι σας original γιατι δεν κανει αυτος με την πιο δυνατη γραμμη τον server και να βαλετε κωδικο που θα ξερετε μονο εσεις.?:blink:

το προσπαθησα αλλα δεν....! δεν μπορουν να με βρουν καν!:hmm:

ας μου εξηγησει καποιος ακριβως πως να χρησιμοποιησω το hamachi για το cod4! :help::help::help:

Το κάνετε εγκατάσταση, δημιουργείς ένα νέο δίκτυο, δίνεις το όνομα του στους φίλους σου και αυτοί συνδέονται. Πλέον είναι σαν να είστε σε LAN. Είναι πολύ απλό.

Πατάς το πληκτρο ~ και πληκτρολογείς αν θυμάμαι καλά connect και την ip που δίνει το hamachi στον server.

και μετα στο cod4 πως συνδεομαστε?

1) Κάνε εγκατάσταση το Hamachi.

2) Κάνε account

3) Πατάς το δεύτερο κουμπί (τρίγωνο) και ο ένας κάνει create network. Του δίνει όνομα και κωδικό και τα στέλνει στους άλλους.

4) Οι υπόλοιποι κάνουν Join Network.

1) Κάνε εγκατάσταση το Hamachi.

2) Κάνε account

3) Πατάς το δεύτερο κουμπί (τρίγωνο) και ο ένας κάνει create network. Του δίνει όνομα και κωδικό και τα στέλνει στους άλλους.

4) Οι υπόλοιποι κάνουν Join Network.

τα εκανα αυτα αλλα και παλι δεν τα καταφεραμε! δημιουργησα κανονικα account, εδωσα ονομα και κωδικο, ολα καλα! εδωσα τα στοιχεια στους υπολοιπους και συνδεθηκαν κι αυτοι στο account μου! απο εκει και περα ομως το χαος! ας μου πει καποιος ακριβως μετα αφου εχουμε συνδεθει ολοι μεσω hamachi τι να κανω? μπαινω multiplayer στο cod4 και κανω τι? αν παω και φτιαξω δικο μου server μεσα στο παιχνιδι, οι υπολοιποι δεν το βρησκουν πουθενα! ουτε στο Local!!!:wall::wall::wall::confused:

τα εκανα αυτα αλλα και παλι δεν τα καταφεραμε! δημιουργησα κανονικα account, εδωσα ονομα και κωδικο, ολα καλα! εδωσα τα στοιχεια στους υπολοιπους και συνδεθηκαν κι αυτοι στο account μου! απο εκει και περα ομως το χαος! ας μου πει καποιος ακριβως μετα αφου εχουμε συνδεθει ολοι μεσω hamachi τι να κανω? μπαινω multiplayer στο cod4 και κανω τι? αν παω και φτιαξω δικο μου server μεσα στο παιχνιδι, οι υπολοιποι δεν το βρησκουν πουθενα! ουτε στο Local!!!:wall::wall::wall::confused:

Αφού έχετε μπει όλοι στο ίδιο δίκτυο με το Hamachi θα πρέπει να κάνει ένας να δημιουργήσει ένα παιχνίδι και οι άλλοι να μπούνε εκεί.

Ανοίγεις το COD4 Multiplayer και επιλέγεις Start New Server και άλλαξε το Dedicated σε LAN.

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.