Jump to content

Ιός στο MSN Messenger.

spdrosin1416003315

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πολλοί από εσάς θα έχετε πάρει μηνύματα - links από τις επαφές σας ενώ είναι offline, που παραπέμπουν σε ιστοσελίδες με κακόβουλο περιεχόμενο. Εγώ έκανα το λάθος πρόσφατα και καταλάθος άνοιξα μια τέτοια σελίδα με αποτέλεσμα να κολλήσω κι εγώ. Έχει βρει κανείς κάποιο πρόγραμμα που καθαρίζει το πρόγραμμα από αυτόν τον ιό; Έψαξα και βρήκα κάποια πράγματα, αλλά όχι για τον εν λόγω ιό. :slap:

πρεπει να εισαι φιλε μου πολυ ατυχος για να πεσεις σε ιο παντως σε ευχαριστω που το εβαλες για να μην την πατησουν κιαλοι. ζβησε τον msn και ξανα περασετον

Εβαλες τον κωδικό σου στη σελίδα που άνοιξε;

Αν ναι άλλαξε password και είσαι κομπλε.

:)

Εβαλες τον κωδικό σου στη σελίδα που άνοιξε;

Αν ναι άλλαξε password και είσαι κομπλε.

:)

Το αυτό!

Με ένα antivirus και το Spybot θα είσαι μια χαρά.

Τώρα αν έβαλες κωδικό στο site που σε πήγε, άλλαξε τον!

Όχι ρε παιδια. Δεν έβαλα πουθενά κωδικό. Σε ένα link μόνο μπήκα από άλλον που είχε κολλήσει. Και με ρωτούσανε πολλοί αν ξέρω τι παίζει και τώρα που κόλλησα κι εγώ ήρθε η ώρα να βρω τη λύση.

Παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος που ξέρει ακριβώς πως λύνεται το πρόβλημα.

Μπορείς να περιγραψεις τι ήταν το λινκ που πάτησες η αν το έχεις να μας το δείξεις;

Σε στυλ imageshaeck.com?

Σου κατέβασε κάποιο πρόγραμμα;

Μπορείς να περιγραψεις τι ήταν το λινκ που πάτησες η αν το έχεις να μας το δείξεις;

Σε στυλ imageshaeck.com?

Σου κατέβασε κάποιο πρόγραμμα;

Για να πω την αλήθεια δε θυμάμαι. Παίζει πολύ όμως να ήταν κάτι σε στυλ imageshack. Δεν κατέβασε κάποιο πρόγραμμα και η σελίδα δεν εμφανίστηκε εξ ολοκλήρου. Αργούσε πολύ και την έκλεισα, γιατί την ψιλιάστηκα, αλλά μάλλον άργησα. :look:

Λοιπόν: βρήκα αυτό. Το εν λόγω πρόγραμμα scanαρε και βρήκε κάτι το οποίο και έκανε disinfect. Τώρα αν έφτιαξε δε μπορώ να ξέρω ακόμα - θα δείξει από το αν θα συνεχίσουν να μου παραπονιούνται οι επαφές μου.

Edit:Mαζί το είπαμε sakis the fraud.

Μάλλον είναι το ενοχλητικό που στέλνει χχχχχχχχχχχχ.info οπου χχχ οτιδήποτε βλακεία θεωρήσει το πρόγραμμα να βάλει

Πάντως όλα τα λινκ που στέλνει εν αγνοία σου είναι .info , το έχουν κολλήσει γνωστοί μου και μ' έχουν ζαλίσει

:T:nod 32 και καθαρισες:T:

nod 32 ειχα και γω αλλά δεν τα εντοπίζει

κυκλοφορεί ένας ιοσ στο msn που σου στέλνει ένα αρχείο rar όπου μέσα έχει ένα αρχείο με το όνομα μαιλ σου .exe

και σου στελνει και ένα μυνηματακι

“I just made this in Photoshop its AWESOME for your desktop”

Η κάτι τετοιο

Μάλλον είναι το ενοχλητικό που στέλνει χχχχχχχχχχχχ.info οπου χχχ οτιδήποτε βλακεία θεωρήσει το πρόγραμμα να βάλει

Πάντως όλα τα λινκ που στέλνει εν αγνοία σου είναι .info , το έχουν κολλήσει γνωστοί μου και μ' έχουν ζαλίσει

το εχω λαβει και αυτο να το βρηκα αλλα δεν λειτουργεί πλέων ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΟ ΣΑΣ

http://www.Awe-s0me.info !!!!!

:T:nod 32 και καθαρισες:T:

Ό, τι να 'ναι λέει ο καθένας. Ρε άνθρωπε μην πετάς πράγματα άσχετα για να τα πεις από τη στιγμή που δε γνωρίζεις. Έλεος δηλαδή. :rant:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.