Jump to content

Στησιμο pc, 9800gtx sli πολλες φωτο..

inlovem

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τα Spec: cpu: q6700

mobo: XFX 780 sli

ram: 4X2 Gb 800mhz corsair

hard drives: 1X150gb raptor 10,000rpm

2X750gb samsung

cpu cooling: asus silent Knight 2

graphics cards: 2X9800gtx gainward

psu :tagan 900w

case : armor jr.

dvd-rw : NEC

ολα τα πραγματα

2r3yv6s.jpg

το τροφοδοτικο:

2nv9j4j.jpg

24ys1mc.jpg

μεχρι και γαντια ειχε μεσα:) τωρα γτ?:p

2wlt4dh.jpg

ο επε3εργαστης q6700 2.66ghz επιλεχτικε αυτο γτ εχει χαμιλο fsb και το 780ι δεν κλοκαρι και πολυ

1678tjm.jpg

η μητρικη:

2e3afqg.jpg

οι καρτες:

qn2nug.jpg

τα ραμ 8gb

osejh0.jpg

οι σκληροι..:

faaov4.jpg

και τωρα το στησιμο:

15n3keo.jpg

2jchixz.jpg

8xtudy.jpg

iwnb7c.jpg

350o5c2.jpg

2lbchef.jpg

8ygz9t.jpg

20ic0pi.jpg

2up9s04.jpg

28qqli1.jpg

btw oi οσοι σκεφτεστε να παρετε armor jr. και 9800gtx δεν χωρανε.. εγω εκοψα το λιγο εκει που μπαινουν οι σκληροι

το συστημα ετρε3ε και 3.6ghz αλλα ειναι πιο σταθερο στα 3.4ghz καρτες εχουν γινει overclock στα 800 με 1250

να και ενα screen shot

2lm8nr7.jpg

θα το κανω εδιτ να βαλο πιο πολλεσ φωτο μετα

Πολύ ωραίο το έκανες το pc σου μεγάλε και τακτοποιημένο και τα καλώδια δεν φαίνονται εύγε:clap:

αλλα το κουτάκι είναι καλλίτερο από όλα ...και εγώ αυτό έχω αλλα σε full

Πω-πω, πραγματικά εκπληκτικό σύστημα.

Θα βάλεις 64bit λειτουργικό υποθέτω;

Ναι 8 ενoώ απλά δεν είχα δει ότι είναι 2 gb η κάθε μια (το διόρθωσα)

τόσα πολλά gb τι θα τα κάνει ο τρελός :p

να υποθέσω ότι το είπες γιατί είδες τα 8gb RAM??;)

Ναι γι'αυτό. Αλλά βλέπω και κάτι Windows Ultimate 32bit (αν βλέπω καλά) στην 1η φωτό... :D

γεια σας ευχαριστω. ειχαν κατι παθει τα λινκ . εχω πολυ περισσοτερες φωτογραφιες. ο q6700 παει περισσοτερο αλλα υπαρχει προβλημα με θερμωκρασια:( δεν ξερω δεν ειναι πολυ καλη η ψυκρα:) τα καλοδια δεν φαινοντε εχουν ανοιχτει τρυπες πανω στο κουτι. επισης οι δισκοι εχουν μπει αναποδα:D

τωρα γτ 8gb? ετσι ηθελε ο πελατης:p θα βαλει επανω dual boot vista original 32bit και 64bit . στα 32 bit θα παιζει παιχνιδια και στα 64bit photoshop ειναι η δουλεια του.. δεν 3ερω καν αν χρειαζεται 8gb για photoshop:) ετσι ηθελε

Για εμένα περιττόν να βάλει 32bit για games. Μια χαρά παίζουν και στα x64. Σου μιλάω εκ πείρας.

Επίσης το Photoshop (τουλάχιστον μέχρι το CS3) δεν υπάρχει σε 64bit. Επίσης μιλαω εκ πείρας. Στα 32bit τρέχει. Στο μέλλον σίγουρα θα υπάρξει υποστήριξη 64bit προφανώς.

Η προσωπική μου γνώμη πάντως, είναι ότι μόνο τα Vista x64 θα του αρκούν.

ευχαριστω candyman.. θα το εχω υποψη μου. απλα ετσι ηθελε , δεν 3ερω αν θα χρησιμοποιει κανα αλλο προγραμα εκτος απο το Photoshop.

Για εμένα περιττόν να βάλει 32bit για games. Μια χαρά παίζουν και στα x64. Σου μιλάω εκ πείρας.

Επίσης το Photoshop (τουλάχιστον μέχρι το CS3) δεν υπάρχει σε 64bit. Επίσης μιλαω εκ πείρας. Στα 32bit τρέχει. Στο μέλλον σίγουρα θα υπάρξει υποστήριξη 64bit προφανώς.

Η προσωπική μου γνώμη πάντως, είναι ότι μόνο τα Vista x64 θα του αρκούν.

Εμενα και στο laptop και στο desktop τρεχει κανονικα , και εχω 64bit vista ultimate.:...:

Εμενα και στο laptop και στο desktop τρεχει κανονικα , και εχω 64bit vista ultimate.:...:

Δεν είπα ότι δεν τρέχει αρχηγέ, δεν με κατάλαβες μάλλον. Είπα ότι τρέχει σε 32bit (μέσω του Microsoft 32bit software layer των Vista x64). Δείτε κι εδώ όσοι δεν βαριέστε το διάβασμα.

Tα 8gb δεν θα τα εκμεταλευτεί το πρόγραμμα, κι ας είναι διαθέσιμα λόγω λειτουργικού (αν τα τρέχει σε 64μπιτα Vista).

Παρόλα αυτά αν ήταν να βάλει ένα λειτουργικό θα πρότεινα Vista x64 και όχι 32bit. Αυτό εννοούσα.

Καλα τα γαντακια τρομερη πινελια, κοψε τα δαχτυλα και παιρνε τα στο γυμναστηριο :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.