Jump to content

nVidia GeForce GTX280

hipro5

Recommended Posts

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply

Nα τη και έτοιμη..

img1235ih5.jpg

Ωστόσο ακόμα δεν έχω παίξει γιατί κάτι τα φτυσε στα Vista και μπαίνουν μόνο σε safe...(format...pfff)

Για πες,έδωσε τπτ παραπάνω???:nerd:

ρε παιδια πως καταφερατε να βγαλετε το stock cooler? εγω ξεβιδωσα οσες βιδες ειχε απο πισω και στο πλαι τις αλλες δυο αλλα δεν ξεκουμπωνει με τιποτα! θελω να της αλλαξω παστα!!! τι κολπακι θελει για να βγει?

Για πες,έδωσε τπτ παραπάνω???:nerd:

Και μενα με εσκισε για να μπει το block . Χρειαστηκε dremel για μερικα κοψιματα στο d-tek .. μια ψυκτρα απο GF4 για τον controller .. Βιδες , παξιμαδια , ελατηρια ... Τελικα επαιξε .

Εδωσε 40-50Mhz πυρηνα απο μια πολυ γρηγορη δοκιμη . 765core / 1350 mem βγαζω τα παντα . Στα 780 κολλησε στο 2ο τεστ ... αρα καπου εκει αναμεσα ειμαι

ρε παιδια πως καταφερατε να βγαλετε το stock cooler? εγω ξεβιδωσα οσες βιδες ειχε απο πισω και στο πλαι τις αλλες δυο αλλα δεν ξεκουμπωνει με τιποτα! θελω να της αλλαξω παστα!!! τι κολπακι θελει για να βγει?

Αφου βγαλεις τις 10 βιδες απο πισω , υπαρχουν 4 κλιπς που κρατουν το καπακι . Παρε μια τηλεκαρτα και προσεκτικα ξεπιασε τα . Ειναι στα ακρα της καρτας .

Έχει γύρω γύρω clipsάκια που πρέπει να τα πιέσεις με κάνα μικρό και λεπτό κατσαβιδάκι για να ξεκουμπώσει.

edit:άργησα..:p

Θα κάτσω απο αύριο με ηρεμία να περάσω τις καρτούλες στο pc γιατί είχα ένα ζήτημα με το τροφοδοτικό και έπρεπε να πάω σε μεγαλύτερο και θα ποστάρω αποτελέσματα!

Mεγάλο πανηγύρι με τους νέους drivers! :clap:

Kανα link για DL??

Θα κάτσω απο αύριο με ηρεμία να περάσω τις καρτούλες στο pc γιατί είχα ένα ζήτημα με το τροφοδοτικό και έπρεπε να πάω σε μεγαλύτερο και θα ποστάρω αποτελέσματα!

Mεγάλο πανηγύρι με τους νέους drivers! :clap:

Kανα link για DL??

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=191765

Εαν δε δουλευουν αυτα τα λινκ , ψαξε απο google . Εχει γεμισει ο τοπος πλεον .

χρειάζεται κάποιο patch η συγκεκριμένη ρύθμιση για να ενεργοποιηθεί?

Παει και το Crysis@very high@1920x1200 :bye:

100% playable

Το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι η EVGA πιανει 105C(48idle) με βαση το precision(stock clocks/cooler@100%,no case)

Παει και το Crysis@very high@1920x1200 :bye:

100% playable

Το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι η EVGA πιανει 105C(48idle) με βαση το precision(stock clocks/cooler@100%,no case)

Καλοριζικη !!

Προσπαθω να τρεξω το crysis και πεταει bsod ...

Εχω τους 177.39 . Μηπως δεν τα πανε καλα παρεα ???

Ελπιζω οι 105C να μην ειναι οπως η περιπτωση που αντιμετωπισαμε προχθες ...

Επισης ... εχεις PM !!

@racer

Δυστυχως μονο μια βρηκα(και την πηρα).Δεν ξερω αν χρειαζεται 2η ή 3η καρτα αφου το πιο βαρυ παιχνιδι παιζει και με μια οπως ΠΟΤΕ πριν

@sstav

Thanx!Απο θορυβο,τιποτα το ανησυχητικο.Ακουγεται βεβαια,αλλα δεν νομιζω οτι ειναι ενοχλητικη

@Stelaras(εχεις ΠΜ )

Κι εγω ειχα προβληματα και με το Crysis και με το bench του.Καθαρη εγκατασταση Vista,177.39,το PhysX hotfix και παιζει νερακι :toomuchne

Τωρα για τις θερμοκρασιες,θα τις παρακολουθησω να δω αν εχει προβλημα η συγκεκριμενη καρτα ή απλα τη ζοριζει τοσο πολυ το Crysis

@fusion

Για AA και 2560x1600 θες τουλαχιστον 2 τετοιες :whistle2:

BTW ειναι πολυ γυφτοι τελικα στην EVGA.Το κουτι που διαλεξαν χωραει ισα ισα την καρτα :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.