Jump to content

nVidia GeForce GTX280

hipro5

Recommended Posts

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply

Κριμα τοσα λ7 βρε Stelara,να σε κοβουν 2 Ati με 150 κατι ευρω η μια...

Φανταστειτε τι θα κανουν 2*4870...με τα λ7 μιας GTX 280 :confused:

ΜΙΑ 4870 τι κανει ???? Αυτο θελω να δω .;)

Εξαλλου ... φθηνες θα ειναι ... αγοραζουμε και μια απο αυτες . :D

E ... μονη καρτα εχω εγω ... :p

Ναι αλλα η δικια σου καρτουλα εχει 550 ευρουλινια και σε κοβουν τα καρτονια του ΑΝ7 που στοιχιζουν συνολικα 300 ευρουλινια...Αδικια ε...? αντε βρε Στελαρα κανε κανα clockαρισμα στην καρτα...να δουμε ''ποσο'' παει με αερα...αν γινεται φυσικα :red:

ΑΝ7 θελουμε καλυτερα σκορακια...γινεται?:clap:

ερωτηση :

Γιατι τρεχετε benchmarks με τον 8400 κοντα στα 3,8? και οχι 4,2? 4,3?

Ναι αλλα η δικια σου καρτουλα εχει 550 ευρουλινια και σε κοβουν τα καρτονια του ΑΝ7 που στοιχιζουν συνολικα 300 ευρουλινια...Αδικια ε...? αντε βρε Στελαρα κανε κανα clockαρισμα στην καρτα...να δουμε ''ποσο'' παει με αερα...αν γινεται φυσικα :red:

ΑΝ7 θελουμε καλυτερα σκορακια...γινεται?:clap:

Συγνωμη ... αλλα ενα 06 τρεξαμε και καταληξατε ολοι σας στο ποια ειναι καλυτερη . Πολυ ενδιαφερον αυτο . Θα το ξερω αλλη φορα ...

Αφού η ATI μια ζωη παίρνει τα 3dmark.... αλλά οταν έρθουν τα παιχνίδια, εκεί χωλαίνει

Stelaras απο δευτερα δεν θα εισαι "μονος" ;)

ερωτηση :

Γιατι τρεχετε benchmarks με τον 8400 κοντα στα 3,8? και οχι 4,2? 4,3?

κι εγω την ιδια απορεια εχω!!!

επίτηδες το έβαλα εκεί για να κάνω σύγκριση με τα σκορ του dubber.

Σε λίγο q6600 in action :D

Σε λιγο ομως...μην ξημερωσουμε...:hehe:

Στέλιο ρίξε κάνα Vantage...:D

Πεστα!Τι να καταλαβουμε με το 06...

Δε μπορώ να περιμένω μέχρι αύριο...:baby:

:rolleyes::rolleyes:

Αφού η ATI μια ζωη παίρνει τα 3dmark.... αλλά οταν έρθουν τα παιχνίδια, εκεί χωλαίνει

Stelaras απο δευτερα δεν θα εισαι "μονος" ;)

Τόσο μεγάλη διαφορά σε 3dmarks = βρίσκεται και στα παιχνίδια η πολύ κοντα(ακόμα και στα ήδια) ή από πάνω με ελάχιστη διαφορά.

Αν δεν είσαι τρελός bencher και κολλημένος με nv,δεν θα σου έλεγα να το κάνεις.

2χ4870 θα είναι πολυυυυυυ πιο μπροστά

εκτός και αν σε ενδιαφέρει psysics + cuda

Η 4870 δεν θα είναι μια overclocked 4850?

Δεν ειμαι κολλημένος με nvidia απλα "καμένος" απο ΑΤΙ (2900ΧΤ)....

Πιστεύεις οτι η 4870 θα εχει μεγάλη διαφορά σε επιδόσεις απο 4850 , ώστε σε cf να περάσει την GTX280?

ps. Την εχω ηδη παραγγείλει , απλα θα ερθει δευτέρα

Νομιζω εχουμε υπερβολικα πολλα δειγματα γραφης της 4850 ωστε να θεωρουμε δεδομενη την πολυ καλη αποδοση της και στα παιχνιδια εκτος του 3dmark. Τοσο μονη της οσο κ δυο μαζι. Επισης σε ολα φαινεται ξεκαθαρα η τεραστια βελτιωση με ΑΑ (800 shaders).

Για την 4870 πολυ μυστικοτητα οντως... λετε να σκασει καμια εκπληξη και εκτος απο 1gb gddr5 να εχει διαφορες και το τσιπακι???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.