Jump to content

nVidia GeForce GTX280

hipro5

Recommended Posts

:OT:

Sebastian, φιλικα μαν, και οσο πιο ευγενικα μπορω να το θεσω, το θαυμαστικο ΔΕΝ ειναι ουτε κομμα, ουτε τελεια. Ημαρτον θα σου χαλασει το κουμπι του keyboard απ'το πολυ πατημα...

:OT:

Μπααααα...........δε χαλάει.........εγώ βαράω ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑ τώρα τελείες και ακόμα δουλεύει το ΙΔΙΟ πληκτρολόγιο..... :p

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply

Οι τελειες παλευονται ομως, τα θαυμαστικα μου τη σπανε :p

ή αλλιως

Οι τελειες παλευονται ομως!!! Τα θαυμαστικα μου τη σπανε!

(νευριαζα και που το γραφα... -_-)

Crysis@1920x1200@very high + 8xQ οριακα playable(περιπου 15-18fps λεει to fraps)

Δεν ειναι σπαστη η κινηση,αλλα δημιουργει μια αισθηση ναυτιας

Κι επειδη το ματι μου δεν πιανει το 8xQ,πισω στο noAA

http://i215.photobucket.com/albums/cc219/cptkoulis/crysis4xvs16x.jpg

Το ενα κομματι ειναι 4x AA και το αλλο 16xQ(not playable)

Δυσκολευομαι να δω τη διαφορα ακομα και σε screenshot(οτι μπηκε ειναι σιγουρο γιατι επεσαν πολυ τα fps)

Οποτε μεσα στο παιχνιδι δεν υπαρχει λογος να χανονται πολυτιμα frames ειδικα οταν εισαι στο οριο του playable

@GoMaR

Εχει πιο "βαρια" αισθηση ο χαρακτηρας στο παιχνιδι(ειναι σαν να μειωθηκαν τα dpi του mouse) και οι αποτομες κινησεις του κεφαλιου δεν ειναι τοσο αμεσες,οσο στο noAA

Είναι τα γνωστά bugs της NVidia. Όλο σκάρτο πράγμα πουλάει.

Στην πυρά. Όλοι από σήμερα ΜΟΝΟ ΑΤΙ!!!

:p

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς...αλλά στο 16xQ το πουλί εξαφανίστηκε :rofl:

[ATTACH]31446[/ATTACH]

Είδες τι γρήγορα τρέχει το πουλί με 16xQ ?

Πέρασε και δεν το πήρατε χαμπάρι. :hehe:

Απο οτι βλέπω η 280 τραβάει τα ζόρια της....

Κάνοντας αρτιφακτ τεστ με atitool, καταρχήν ανεβαίνουν τα ρολόγια όπως νανε:tomato: και τρώει κατι φλασιες του τύπου "δεν ανεβάζω 3d clocks, μου αρέσει το 2d:wall: " !!!

ps. Την βλέπω να παίρνει π@υλο....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.