Jump to content

nVidia GeForce GTX280

hipro5

Recommended Posts

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply

Στέλιο, υπέροχη η πληροφορία σου για ageia physics.

Θα κοιτάξω μήπως τρέξει και με τις δικές μου 8800gtx.

Αρχικά σε 2x SLI και αν πετύχει θα το δω και με 3Χ.

Πάντως σε όλα τα test που έχω δει μέχρι τώρα, μια GTX280 βγάζει ακριβώς ίδια score όπως οι δύο 8800GTX σε SLI.

Οι δύο GTX280 σε SLI βγάζουν +50% παραπάνω από ότι η μία κάρτα (χωρίς ageia physics).

Για να δούμε πραγματικά τι κάνουν οι κάρτες, καλύτερο είναι το Vantage Extreme ή το Crysis 1900X1200 very high.

Για τον φιλο μου τον FlipperX !:baby:

3dmark Vantage με Physx ενεργοποιημενο ... :hug:

attachment.php?attachmentid=31399&stc=1&d=1213931289

4000 ποντοι βελτιωση .:rofl:

:o:O

:jump::jump:

Και έχουμε δρόμο ακόμα πιστεύω...:D

Γιώργη, θα ήταν ωραία μια συγκριση των σκορ που έδωσε ο Στέλιος με την 9800gtx maxxed out! Δώσε κάνα πρόχειρο σκορ κι εσύ! :D

Γιώργη, θα ήταν ωραία μια συγκριση των σκορ που έδωσε ο Στέλιος με την 9800gtx maxxed out! Δώσε κάνα πρόχειρο σκορ κι εσύ! :D

Κάτσε να γυρίσω πρώτα σπίτι και να βάλω τη 280 για να ανεβάσω τη foto :p

To γεγονός ότι ανέβηκε τόσο πολύ το score οφείλεται περισσότερο στο cpu score που εκτοξεύτηκε απ τα physics.

Για τρέξε κανένα 06 ρε Στέλιο να δούμε στο περίπου αν βοήθησε τελικα την κατάστηση ο καινούργιος driver

Άκη, στο κουτί το έχεις το μηχάνημα? Γιατί από temps πρέπει να έχει πάρει φωτιά με 2 Χ 4850. Αλλά το setup είναι best value for money! :T:

Στέλιο, υπέροχη η πληροφορία σου για ageia physics.

Θα κοιτάξω μήπως τρέξει και με τις δικές μου 8800gtx.

Αρχικά σε 2x SLI και αν πετύχει θα το δω και με 3Χ.

Πάντως σε όλα τα test που έχω δει μέχρι τώρα, μια GTX280 βγάζει ακριβώς ίδια score όπως οι δύο 8800GTX σε SLI.

Οι δύο GTX280 σε SLI βγάζουν +50% παραπάνω από ότι η μία κάρτα (χωρίς ageia physics).

Για να δούμε πραγματικά τι κάνουν οι κάρτες, καλύτερο είναι το Vantage Extreme ή το Crysis 1900X1200 very high.

Σημερα το βραδυ , εαν ολα πανε καλα θα εχουμε δοκιμες ΚΑΙ απο crysis ... με μια ... δυο ... αλλα και τρεις GTX280 . :banging:

Τελικα υπαρχει modded inf για τους 177.39 και παιζει σε καποιες καρτες ακομη το physx . Δε δινει οσο στην 280gtx ομως .

Δεν εκλεισε ματι ο Stelaras

Εκλεισα μετα τις δοκιμες ! :p

Ειναι που σου ελεγα οτι δε θα ασχοληθω καθολου με την καρτα ! :tomato:

To γεγονός ότι ανέβηκε τόσο πολύ το score οφείλεται περισσότερο στο cpu score που εκτοξεύτηκε απ τα physics.

Για τρέξε κανένα 06 ρε Στέλιο να δούμε στο περίπου αν βοήθησε τελικα την κατάστηση ο καινούργιος driver

Ολα τα υπολοιπα 3dmark ειναι ιδια ακριβως .

gx2 και τα μυαλα στα καγκελα. τσιμπαμε και 2 4870 και μετα μπενουμε στρατα ησυχοι

Δυστυχώς είναι corrupted ο οδηγός για 64bit και δεν μπορώ να το δοκιμάσω.

Πάντως η GTX280 είναι ο πραγματικός διάδοχος της 8800GTX.

Αλλά θα την περιμένω στα 55nm.

παντως δε βλεπω να υπαρχει αντιστοιχη διαφορα απο 8800gtx με 7950gx2

To αρχειο αυτο το ειχα καπου πεταμενο στο δισκο μου και ειπα να το πεταξω και απο δω

post-5513-1416073560,0741_thumb.jpg

Δυστυχώς είναι corrupted ο οδηγός για 64bit και δεν μπορώ να το δοκιμάσω.

Πάντως η GTX280 είναι ο πραγματικός διάδοχος της 8800GTX.

Αλλά θα την περιμένω στα 55nm.

Αυτο παιζει : http://rapidshare.com/files/123772943/177.39_geforce_winvista_64bit_international.modded.all.cards.rar.html

Προϋποθεση ειναι να εχεις καρτα με G92 ή νεοτερο πυρηνα .

Στελιο μπορεις να τρεξεις Ut3 και το GRID αν τα εχεις να μας πεις τι κερδος εχεις απο το PhysX ?

Στελιο μπορεις να τρεξεις Ut3 και το GRID αν τα εχεις να μας πεις τι κερδος εχεις απο το PhysX ?

Αυτη τη στιγμη δεν εχω κανενα απο αυτα τα παιχνιδια . Εχουν timedemo ?

Αυτη τη στιγμη δεν εχω κανενα απο αυτα τα παιχνιδια . Εχουν timedemo ?

για ut3 υπάρχει bench app...

Δε ξερω ..απλα υποστηριζουν επιταχυνση PhysX.

Καλο το vantage αλλα δεν ειναι real test

Δε ξερω ..απλα υποστηριζουν επιταχυνση PhysX.

Καλο το vantage αλλα δεν ειναι real test

Ψαχνω να βρω κατι επισημο για το Grid , αλλα πουθενα δε μπορεσα να διαβασω οτι υποστηριζει physx .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.