Jump to content

nVidia GeForce GTX280

hipro5

Recommended Posts

Το plaisio δεν εχει στοκ.Ακουσα ότι μονο το multirama είχε στουρναρη μερικά κομμάτια.Ξερει κανείς κάτι άλλο;

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply
Αύριο αναλυτικό review της κάρτας για τα μέλη του thelab.gr σε συνεργασία με Multirama Extreme

:T:

Ελπίζω να δούμε κάτι διαφορετικό με αυτά που έχουν στα review (χάλια βρε παιδί μου χάλια :p )

Το απόγευμα θα είναι έτοιμο, ήθελα για χτες το βράδυ αλλά δεν πρόλαβα να το τελειώσω.

Γιώργος διαφορετικό θα είναι σίγουρα, καλύτερο δεν ξέρω, από θέμα φωτογραφιών πάντως, σίγουρα θα έχει πολύ ζουμί :)

Το απόγευμα θα είναι έτοιμο, ήθελα για χτες το βράδυ αλλά δεν πρόλαβα να το τελειώσω.

Γιώργος διαφορετικό θα είναι σίγουρα, καλύτερο δεν ξέρω, από θέμα φωτογραφιών πάντως, σίγουρα θα έχει πολύ ζουμί :)

(το έπιασες το υπονοούμενο γατονι :upside: )

Αααυτα είναι :happy2:

Άντε ακόμα να έρθει το απόγευμα? Βάλτε λίγο μπροστά τα ρολόγια :p

Το νεο τσιπακι πρεπει να συγκριθει με το προηγουμενο. Μια πιθανη 280gx2 θα ειναι ο αντικαταστατης της 9800gx2.

Φιλε alphaX to βασικο προβλημα της nvidia αυτη τη στιγμη ειναι οτι στην ιδια κατηγορια,

σε παραπλησιες τιμες υπαρχουν 2 καρτες! Σε καμμια περιπτωσηδε θα πρεπει να τη συγκρινουμε με τη 9800gtx

γιατι απο οτι φαινεται με την κυκλοφορια των νεων καρτων ειναι μια midrange λυση.

Οποτε γρηγορα EOL την GX2 για να πουλησουμε καλυτερα!!!

Η GX2 λογικά θα παραμείνει στην αγορά για αρκετό καιρό ακόμα. Αμφιβάλλω να βγάλει μεγάλο αριθμό καρτών η NVidia (280 ή/και 260) πριν μεταβεί στα 55nm.

Έχει σημασία που είναι μονοπύρηνη ? από την στιγμή που και οι 2 είναι single slot και επίσης με την τιμή

Έχει σημασία που είναι μονοπύρηνη ? από την στιγμή που και οι 2 είναι single slot και επίσης με την τιμή

Κατα την γνώμη μου όταν συγκρίνεις επιδόσεις έχει σημασία (δεν θα σύγκρινες ποτέ για παράδειγμα τις επιδόσεις μονοπύρηνου επεξεργαστή με διπύρηνου, σωστά?).

Αν συγκρίνεις τις κάρτες σχετικά με το ποια είναι η καλύτερη επιλογή σε κόστος/απόδοση τότε ναι δεν έχει σημασία.

Ε ναι games παίζεις δεν κανείς 3d studio max , σωστό σαν λογική αυτό που λες με το cpu αλλά σε κάρτα «γραφικών» προσωπικά το βλέπω αλλιώς

εχει μεχρι διπλασιες επιδοσεις απο τις προηγουμενες (9800gtx)

ειναι προφανες οτι δε γινοταν συγκριση με διπλη(9800gx2)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.