Jump to content

nVidia GeForce GTX280

hipro5

Recommended Posts

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply

Ενταξ τωρα δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες μεταξυ στην Gx2 και την 280 προσωπικα αν ειμουν κατοχος μιας Gx2 δεν θα την αλαζα.

Το αλλο ωραιο ηταν οτι σημερα το μεσημερι κοιτουσα τις τιμες στο πλαισιο και οι gx2 ηταν στα 500 ευρω δλδ τωρα επεσαν 20??Καλα κρασα :(

Ενταξ τωρα δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες μεταξυ στην Gx2 και την 280 προσωπικα αν ειμουν κατοχος μιας Gx2 δεν θα την αλαζα.

Στο Anandtech το συμπέρασμα είναι ότι σαν κάρτα η GX2 είναι καλύτερη!

Απλά η 280 είναι single core.

Εγω χαίρομαι για την nvidia, με τις επιλογες που εκανε στην εξοικονόμηση ενέργειας σε περιβαλλον win/idle. Διότι οι μέχρι τώρα καρτούλες της ήταν σομπούλες.

Ελπίζω να ειναι αληθινα τα νούμερα και να μην υπαρχουν οι τρελλες διαφοροποιήσεις καταναλωσης ενεργειας απο review σε review οπως συμβαίνει στις μέχρι τώρα καρτες της.

εγώ συμφωνώ με το ριβιου του γκουρου, αν δεν είχε βγει η gx2 και έβγαινε στεγνά η γτχ όλοι θα μέναμε με το στόμα ανοιχτό.

είναι λάθη που πληρώνονται ;)

ήθελε να πιάσει την Ati αμέσως και αν δεν βγάλει την 280 GX2...η ΑΤΙ με την 4870Χ2 8α περάσει μπροστά με την ίδια κατανάλωση κι όλας.

ΒΤW Οι 177.26 δεν είναι συμβατοί με την GX2?

γιατι βλέπω οτι χρησιμοποίησες 174.74 και 177.26 σε GX2 και GTX280 αντίστοιχα...

@perp 174.74 - GX2 / 177.26 - GTX280

το διορθωσα βρε :p

ΒΤW Οι 177.26 δεν είναι συμβατοί με την GX2?

γιατι βλέπω οτι χρησιμοποίησες 174.74 και 177.26 σε GX2 και GTX280 αντίστοιχα...

Όχι δεν είναι.... :)

Δεν ετρεξες nature στο 01 στη gtx280 . :D

Χωρίς LOD ΔΕ λέει.... :D

thnx hipro :T:

Για τι αναλυσεις μιλαμε ομως(default προφανως) ??

Μηπως δεν εχουν και πολυ σημασια αυτες οι μετρησεις για εναν gamer??

Σε SLI vs GX2 υπάρχει κανα σοβαρό συγκριτικό ή να ποστάρω αύριο?

Θα έχω 2 απο δαύτες :happy2:

thnx hipro :T:

Για τι αναλυσεις μιλαμε ομως(default προφανως) ??

Μηπως δεν εχουν και πολυ σημασια αυτες οι μετρησεις για εναν gamer??

Default ναι......

Για gamer?......Κοίτα.....Αφού είναι ΙΔΙΕΣ κάρτες (NVIDIA), ΌΤΙ και να παίξεις θα σου δείξουν πάνω κάτω τι κάνουν σχεδόν σε όλα...... :)

Εγώ τουλάχιστον βλέπω αυτό που περίμενα..... 9800GTX < GTX 280 < 9800GX2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.